part 2

Nåja, lite mer om min USA resa.....

Jag slutade med Alcatraz, mycket intresant... självklart besökte vi även Golden Gate Bridge, nå vad säger man liksom? Där står man, ser allt med sina egna ögon, underbart :)

Vi firade 4th of july i SF, mycket folk...vi togs till fel plats då vi aldrig fick se fyverkeriet (det skede på andra sidan stan) men men, vi hade det mycket trevligt iaf. Dock var det super kallt så vi drog hem rätt tidigt.

Nog om SF, mer om Sta Barbara..... jag verkligen saknar det, vädret, beachen, shoppingen, sushi med Lisa... allt! Även min lärare
Owen Plant. Besök gärna hans hemsida vet ja, (klicka på hans namn). Han är den bästa läraren jag någonsin haft, han gjorde lektionerna så sjukt roliga... nästan att man inte ens tänkte på att man gick i skolan och ändå lärde sig extremt mycket. Saknar hans lärande, kommer inte att gå att jämföra med våra engelska lektioner här i Sverige.

Men men, min lärare var artist och min värd pappa skådespelare :) haha verkligen saknar alla.

Nej hursom så njöt jag verkligen av att vara där, surfa, se delfiner från 5-10m håll i vattnet....alla surf grabbar på rincon beach...malibu, neverland... finns så mycket jag vill skriva om och säga men finner inte tillräcklig ord just nu.


skall gå och göra iordning lite mat till imorgon och sen sova.


jag saknar sta barbara!


/Ann

Här lite bilder:
Älskar denna brud !
söta alexander kissar, haha


Alexander ville till joe, det var därför han var lite små tjurig ;P


saknar henne!
Malibu....stora vågor, inget att leka med... (tappade min bikini-topp och Lara sin bikini trosa haha)


Lite hopp från ställe till ställe men detta är Sta Barbara West Beach..
cinema time, ICE AGE 3D :)


liten läsk
State Street...nog för idag..... laater!

my story,

Har varit super dålig på att uppdatera om Sta Barbara, men nu skall jag berätta lite kul....


4 veckor past away to fast, trodde verkligen att det skulle vara en evighet... en riktig dröm att leva 4 veckor i staterna, men fyra veckor kändes som fyra dagar...Hade så fullt upp varje dag, antingen var det skola klockan 8.40 eller så var det shopping tills lektionen började.. efter shopping/skola ledde det oftast till stranden där vi låg och stekte och hade det allmänt trevligt.

Jag saknar mina Sta barbara flickor super mycket och önskar att jag kunde få stanna yttligare 2 veckor, speciellt Lara.. gud hon var en speciell och så rar tjej man kan hitta.. jag hoppas jag får träffa henne igen!

Hursom så var det helt underbart, första veckan åkte jag till San Fransisco vilket var helt otroligt coolt, ni vet alla branta backar/vägar man ser på tv eller i tidningen... Dem var sjuuukt branta... vi åkte typiskt hmm vad hette dem nu, dem här vagnarna, typiskt SF metro vagnar?  det var en upplevelse det...

Sen var det super duper kallt, och som Mark Twain sa; The coldest winter I ever spent was a summer in San Fransisco.. det var typ så kallt som det är nu i Sverige, kanske lite kyligare faktist :) haha

ja vad mer hände i SF? joo, vi åkte till Pier 39, shoppa lite skoj, träffade en känd football player :) han var huge, twice me liksom..

försöker göra inlägget så kort som möjligt men det är så mycket jag vill berätta... vi åkte även till Alcatraz vilket var mycket finare än jag trodde, kan bero på att det inte alltid varit ett fängelse...  :P

jag skall nog korta ner här och fortsätta skriva mer imorn, för klockan är rätt mycket och jag borde gå lägga mig. skall krypa ner och läsa Sundays at Tiffany´s sen sova :)


- God natt, Ann

Bjuder på lite bilder....


Min härliga familj, saknar dem super mycket!


Raraste housemate ever, Lara- miss u so much!


Den här bruden made my days, :) tomt utan dig... KOM HEM !


Helt underbart vackert!
Jag kanske skall vara Au Pair till dessa ungar nästa år :) svårt att inte älska dem!


Att ha kul.....


Spola tillbaka tiden lite, till denna helt underbara dag......


Never enoughI don't wanna leave....

this weekend

Nu har vi planerat lite saker har, pa torsdag ar det beach och steeek... fredag outlet, lordag ngt kul men minns inte, sondag rincon beach...............hoppas det gar bra och att jag inte kor lakt in i folk!!


nesh, nu skall jag faktist vara duktig och ta en jogging runda har i Carpinteria :)


// Ann

Carpinteria

skall kila nu, laddar upp mer imorgon :)


// Ann

Now some pictures...


the house
mitt vardagsrum (vi har varat eget haha)
main livingroom :)


skall kila nu, laddar upp ffler senare

//Ann

good news!!

sitter med min roomate's dator och hon hade en sadan thing som man kunde koppla in minneskortet sa nu kan jag visa er nga bilder.... bra va? dock orkar jag inte just nu, laddar upp imorgon ;)//Ann

the time are running out.....


me n' Lara from germany


San Fransisco...... ( fran min roomates kamera)tiden gar sa fort just nu, 4v.... och nu aterstar det bara 2 kvar, helt sjuuuukt!

jag vill verkligen inte hem just nu, trivs sa jakla bra..... onska att jag kunde stanna typ 2v extra....
har inte hunnit surfa an, skulle ha gjort det idag man jag var pa stranden i sta barbara med nga vanner sa hann aldrig surfa, hoppas jag far gora det snart, det ar sa mycket man vill hinna med, men to little time....

however, sa at vi midda nere vid the beach idag :) sa mysigt och kul, massa bilder och allt haha....dock glomde jag min sladd sa jag kan inte ladda upp nga! hade varit kul att visa lita smatt....far gora det nar jag kommer hem ist :)

annars igar sa skjutsade min vardpappa mig och grabbarna till en av dem kandaste surf stranden och gosh, so hot guys :) hahaha.................nej, jag borde ga lagga mig, skall upp tidigt och shoppa ;) hors snart vanner mina! saknar er enormt mycket <3


// Ann

Golden gate bridge, Alcatraz, China town

Okej...sa coolt, och allt ar typ super size!

Vet knappt vad jag ska skriva, juste det blir inge micheal jacksson.... man behovde visst biljetter, som ni kanske last om eller ngt ? aja... far folja det live pa tv ist!


nasta helg ska jag antagligen till L.A och det kommer bli grymt! langtar verkligen.


nog om det, Alcatraz sa coolt... lite laskigt men coolt.... eftersom det inte langre ar ett fangelse sa var det ratt nice, blommor utan for och sa, ja. Sen offcourse Golden gate bridge, sa haftigt!

nej jag orkar inte skriva mer.................laater!


// Ann

King of pop

Jag kanske far mojligheten att se Micheal Jacksson en sista gang, de kommer namligen att visa upp honom har i Neverland.. Jatte nara dar jag bor, sa mina vard foraldrar skulle jatte garna stalla upp och visa oss... det vorre sa coolt! Dock kanske det blir lite jobbigt med all trafik eftersom det ar Micheal vi talar om.


vi far se, det vore hursom helst so awesome!


annars har det faktist varit mycket i skolan.... mycket laxor och ord.. liksom redan forsta dagen, typ 50 glosor! men men jag overlever ju! har aven bytt klass, det var for latt! sa forhoppningsvis sa blir det lite svarare!  :)

SHOPPING har ar sa sjuuukt bra!!!!!!!!!!!!!!! jag typ avgudar forever 21, sa stort och massa klader till ett rimmligt pris! hittills har jag typ slossat 2k haha, men men mer kommer...

nu ska jag iaf kila, men aterkommer om mer handelser och om jag sag micheal eller inte. !! ha det nice

/Ann


forever 21

loooooooove it, three floors, cheap clothes and ya a girls dream!great start!

I missed my first class, well done right?