Family






Idag, så är alla eller nästan alla mina kusiner hemma i stan. Och jag ska nog spendera lör-sön med dem! det ska bli kul, blir säkert massa talk, vilket jag älskar. eahm, senare så ska jag nog ta tag i pluggandet och plugga det sista. Snart är det sportlov och det kommer bli super. Vara mkt med Linnéa :D och yttligare klassfest, hoppas grabbarna rycker till sig och lärt sin läxa från gårdagen!


-nu ska lill ann kila, ha det super

Linnéa Fritzell






Jag kanske aldrig har skrivit om denna flicka så mkt på min blogg, det är för att det inte finns några ord som kan beskriva henne. Så fort man sätter sig framför datorn och ska börja skriva något om fru frizell och lisa frizell som pojkarna kallar henne så tar det stopp. Varför? Jo för hon är en människa som inte har några ord, inga ord kan beskriva henne och om man säger med andra ord så skulle jag nog kalla henne för gud. Massa folk tror på gud, men ändå vet dem inte om gud egentligen finns.. Ungefär så är det med Linnéa, jag älskar henne sååå jäkla mycket, men när det kommer till varför.. så finner jag inga ord om hur underbar hon är.. hon är bara linnéa fritzell.. linnéa som ingen kan ogilla, en vanlig basket tjej som är älskad av mig ann nguyen



dagens köp




Nu har jag precis köpt ett fint läppstift, i rött. Älskar inte alla YSL? sjukt bra märke!
Yves Saint Laurent Rouge Volupté 16 Rouge Tentation

dagens köp


Jag beställde 2st mascara här om dagen (28/1) och fick paketet idag.. det gick två dagar sjukt bra! Och sen var det billigt också, jag brukar köpa en mascara för 265 kr och nu när jag beställer på internet betalade jag 195:-/st! Så jag slog till med två st :) - YSL Mascara Volume Effet Cils Special. Den är super bra alla som letar efter en ny mascara!



till något annat. Det är FREDAG och vi ska på klassfest. wiee, det kommer bli super!
- först ska alla brudar käka på rodhos och götta och mysa, sen till wing och dansa natten lång :)



ha en trevlig kväll, och helg // ANNISH

dagens köp



- jag kunde inte låta bli att beställa, så nu är jag två par skor rikare..

Asos frakt 10 SEK!




Ni som vill beställa på Asos.com gör det nu, för frakten ligger på 10 SEK!
Sjukt bra, så beställ beställ.. detta gäller fram till 10 feb :) bra va?






class fiesta friday


- gammalt kollage



Våran SP2cEI väldigt långt namn, står för samhällsvetenskapliga programmet, årskurs 2, klass C, Ekonomiska inriktningen :) då vet ni det. Jo juste, det är klass fest, även den första klass festen hemma hos Wing. Vi får se hur det slutar och börjar, jag hoppas på rodhos...dock vill jag så jäätte gärna till sthlm! :(

vill bara spendera alla mina förtjänta pengar på något njutande som kläder, skor, ny väska, jacka? vem vet vad man kan hitta i sthlm. just name it.  todeliooolo jag ska fortsätta med mina studier. god natt på er ugglor.


-ann plugghästen hon själv

Jullan&Ann dag,






Idag pluggade jag och jullan i bibblan, ängeln eller vad det nu kallas (?) men det jag vill komma fram till var att det var väldigt trevligt och man fick saker och ting gjort, eller hmm.. julia iaf, jag ska nog sitta med geografi nu .. snart! Sen så gick vi hem till mig, prata en massa om livet bara.. killar, kärlek, pengar och allt. väldigt skönt! Efter åt vi lite thaimat och prata lite till och så åkte jullan hem. det var nog allt.  nu ska jag kolla lite på top model och sen plugga.


-aann

sötaste chris



- sötare får man leta efter

Lönhelg - Sthlm!




- lön lön lööööööön.  SHOPPA!

tjuvlyssnat.se

Innan jag stänger av datorn för dagen vill jag bara dela med mig tjuvlyssnat.se humor!


En ung svensk tjej ~20 pratar med en stor amerikansk man ~45.
Tjejen: I used to play football too.
Mannen: Yes, I can see that. You have soccer legs (nickar mot tjejens stora lårmuskler).
Tjejen (till sin kompis) Han sa att jag har snygga ben.
Kompisen: Han sa ju att du har "soccer legs".
Tjejen (seriöst): Ja, söta som socker!


-natt anny

riktig studiey vs chris brown




nu har jag avbokat mina två pass. dels för att Emmis inte ska träna med mig och dels för att vi har matte prov imorn. Ingen press, vill ta det lungt och verkligen kolla igenom allt idag. Dagen får inte gå så fort! vilket den brukar göra när jag tränar. nej nu ska jag äta, plugga. titta på tv, kanske kikar in på msn, plugga plugga plugga. duscha och sen lägg dags.


- vilket jäkla miss av mig och linnéa för att vi inte gick och kollade på chris brown. fyfan!

aldrig igen- The unborn

jag kan inte sluta att skrämma upp mig själv, för jag och linnéa var nämligen på The unborn- en skräckfilm! inte så super dock, men ändå .. massa nya äckliga ansikten att lägga på minnen. kul, nu kan jag inte borsta tänderna i fred.. den där jäkla lilla pojken står väl och iaktar mig.

sista gången, och ni som känner mig..fråga inte ens om jag vill se en skräckfilm.. för det vill jag, men efterkänslan säger nej. så snälla fråga inte.

-a

alla som sitter med comviq

Det är så att Comviq har en kampanj, eller snarare en present till alla som har Comviq och erbjuder gratis 50 :- att ringa för. Allt du behöver göra är att skicka ett sms:

I love comviq till 71600... se så där, dagen efter får du 50 kr :) varsågod!


-ANN

the greatest game ever played






Precis kommit hem från jobbet, och det gick som en dans. Är lite trött dock, men ska snart äta och samla krafter för lite pluggandet. vad hände egentligen igår?  Jo vi skulle först kolla på bio- the unborn, är inte så för skräckisar fast vi hade inget annat att göra tills fem över sju då kalle säger att vi skulle till honom. När går bussen då? - jo 19.20, jag och linnéa sprang som idioter, (gick en bit också) till bussen, och missa jäveln! så dem kom och hämta oss istället.

Vi spelade gh world tour och fan va dålig jag har blivit, ingen taktkänsla hade jag heller, och det hjälpte inte att matias räknade åt mig. och kalle satt med pedalen.. kände mig som en handikappad. tack ! - nää men jag var faktist grym. Eahm ja, sen åkte vi till kalle och kollade på The greatest game ever played, den va super!  bra gjort !

hoppas det blir the curious story about benjamin button idag :) men om du känner att du har för mkt att göra linnéa så gör det inget, känn ingen press!


-aaaaa

Victoria's Secret Fashion Show 2008





Den gick ännu en gång på tv, tror jag har sett den 3 gånger nu.. dock saknar man ju Tyra Banks :D hon är så jäkla snygg, det är sjuuuuuuuuuukt.


- what's your name baby, tell me what's your name. mkt kärlek till Usher han själv!

Sweet





- @ camilla tonight.

Drog




Att rita kan bli en drog. Trodde verkligen inte jag skulle ta fram min skiss-block och börja rita igen, så mycket som vi har i skolan. Men igår då var jag rastlös som blomman. - Tog då fram en gammal skiva, låg på golvet med alla mina pennor och ritade massa skit.. det är så sköönt på något sätt. Tiden stod stilla för stunden med andra ord. Älskart!


-ann nguyen

måste bara berätta





jag är höjdrädd.. jävligt rädd och att hoppa studsmatta är inte min grej direkt. Men idag så hoppade jag över fotbollen, (taki var ändå inte med så) och hoppade studsmatta med brudarna.. Ole var rar så han lät oss göra massa volter och så, eller "lärde-oss-att-göra-volter.se" och det roliga med allt var att jag var för slööö och allt gick bara slowmotion i luften. Om inte Ole eller Fia skulle stå där hade jag nog brytit nacken.. rejält :P

tillbaka till varför linnéa vill döda mig, :D jag är rätt rolig som vän och trött ibland. Så igår så var jag lite rastlös, valde några roliga grabbar och bjöd in min sköna linnéa.. hon förstod inte våran humor.. så hon blev mest irriterad och tyckte att vi var dumma i huvet. ungefär så. och sen skrev vi lite mer...

kom-ihåg lista

1. hitta kalle
2. hitta taki
3. låta dem skydda mig
4. puppy eyes för linnéa

beautiful- älskar dig linnéa ;)




Coool


   



Ni kanske inte vet, men jag pratar med en tjej från gbg om Zakynthos resan och det slutade med att hon och hennes vänner också ska ner den 16/6. Vilket resulterar super, ah.. bara talan om resan gör mig frisk. Eller nej jag är inte frisk, mår fortfarande dåligt.. lite yr, har ont i huvudet, magen mår inte jätte bra.. är spyfärdig men spy inte. nej då mår man inte bra. Som sagt, ska se hur jag mår imorn. Jag vill inte smitta någon direkt så... men jag missar en satan mycket i skolan! Eahm, det jag ville komma fram till var att Zakynthos resan kommer vara sjuuuukt galet! 


-ann



 
alla fem dödar inte


 


fotbollsresa




Jag är så sugen på en fotbollsresa just nu, åka till england och kolla på Man.United-Liverpool. Så jäkla najs det vore, dock är det priset som stoppar en. En sådan resa kan kosta runt 6000 kr? om inte mer.. åh, jag som var så taggad. Jag ska fortsätta söka efter extra pris, satsa lågt. Premier League ska vara dyrt, men även värt.

Ronaldo, Torres.. samma plan, jag på läktarn, massa folk.. gud. nostalgi från sverige-portugal matchen for show.

Feeling sick as hell

okej, att säga att man aldrig är sjuk är farligt...för jag är aldrig sjuk och jag är sjuk. Det jag vill säga är att spy är det värsta jag vet.. och står man där i toaletten, och är spyfärdig.. men håller emot för att man avskyr det är ingen vidare. Blafjehalfjefgäafej jag fattar inte hur man kan ha bullumi, eller ens sätta sig själv i den positionen. idioter!

-annish

Bambi på ha is






Har nämligen fixat ett par skridskor, ska åka idag med ungarna.. vi får se om jag klarar detta bättre än deras moder :) lovar att ta kort på alla min blåmärken efter, om inte jag ligger på akuten med ett brytet ben eller arm. Som sagt, så kommer min kära kusin och hennes pojkvän idag. Yoo ska vara med dem tror jag ! det är skönt med helg.


-ann


my sweet night






okej, då ska jag berätta vad jag gjorde, om det blev fest eller gh....kvällen började med att grabbarna ringde mig och frågade om jag ville käka på rodhos..men icke ville jag.. efter ca. 1h ringde dem och hämtade mig...där satt jag i bilen och var på väg mot vingåker, vi tog en liten break at the cementary och knackade lite på dörrar.. (en dörr), fick även lite svar. John kissade nästan på sig ;) , jag och matias garvade mest... du är så söööööt JOHN!. nej vad hände sen då? vi hälsa på en vän till dem i vingåker också, hejhej. och sen var det raka vägen till strångsjö. Knackknack, här är det fest.. in och säga HEJHEJ, ut och prata med john...- Ann jag vill hem och sova :( ..-okej då john vi åker hem..In till festen igen och HEJDÅHEJDÅ.. och så åkte vi hem och där tog resan slut.  det va skoj grabbar. vi gör det igen snart, fast då tycker jag att vi åker till umeå :)



-ann hälsar nattnatt

fest..gh?






ikväll blir det antingen fest eller gh spelandet, det är föraren som står på spel :P hoppas det blir något av det iaf ! annars har jag precis kommit hem, jag och johanna sprang runt på stan och köpte julklapp skulle jag precis skriva men nej, födelsedagspresent! det blev plock plock. underkläder, armband till scarf hehe.. nej vad ska jag ha på mig ikväll?????


-ann med mycket stress

Spring






- hittade två jätte fina vårjackor. vilken ska jag beställa?

Drömkille 4 ann





Han ska vara rätt lång ha snygga drag och glimten i ögat, gärna lite muskulös. Kläderna ska vara av den finare sorten men inte så att det syns med märken och sånt. Han ska gärna spela fotboll och vara riktigt bra på det. Han ska vara lite av en äventyrare och gilla att resa. Öppen och ärlig är också något som är ett måste. Han ska vara smart också då du inte kan ha en kille som är dummare än dig



- det var vad linnéa fritzell hade att komma med. stämmer det? :) , det låter inte helt fel iaf...

candy, love with touch



-  heath ledger

SATC no good.





Jag är nog ensam om att inte tycka om sex and the city serien på tv, jag vet inte... ska det vara något bra att kolla på ska det liksom vara sött eller roligt. SATC är, hmm bara massa tankar och ja.. jag är nog ensam. Jag ska nog hålla mig till grabbarna och 2 ½ män- sjukt roligt! Gillar däremot satc filmen, men skulle inte tänka mig kolla på den igen, har desutom filmen på datorn, men rör knappt filmen. Bara något jag ville tillägga eftersom det just nu går på tv :P


Beach -09



- Denna kropp beställdes precis av; Ann, Jullan, Fia, Emmis och MS!
(bikinin var jävligt snygg den med)



Det är så att mina kära klasskamrater har fått en veckas testa-på-kort på friskhuset, så nästa vecka föreslog Lloyden att vi alla skulle ner och träna alla dagar ! Jo tack, jag kommer liggar och vara halvdöd efter.. och om jag inte kan somna då.. då är det något fel! Mycket med plugg nu, så ska kila. ha det underbart!


16/6 -09


 


Grekland, Zakynthos, Laganas, Karras
Hört att det är ett riktigt party-ställe, gud vad jag längtar! även rykten om att det skulle vara mycket med engelsmän todelilooo I love the accent! tänker bara på Alex.. haha tänk om tänk om.. FIA, EMMA tänk om! ;P
Nej, hursom så kommer det att bli så roligt, och minnesfullt! Jullan, MS ni måste komma på ett sätt att hänka på!

make the best of it






Sitter och glor på the hills, ingen lust med att doppa huvudet ner i massa spanska/engelska böcker. Jag har även bokat massa tränings pass denna vecka, det lär bli tis-tors+söndag. Är även sugen på att träna nu... men jag orkar inte!

snart ska jag käka mat, juste mamma ääääger på göra wok. så gott det var igår, drägglar fortfarande. Girls, dinner @ ann, my mother is the chef ;)

cry baby..cry



- chuck bass in tears. who knew?

Leona Lewis - Run






- I sing it one last time for you

störd av busringning.









jag gick och la mig direkt efter matchen ungefär. tror jag (?)... där liggar man och drömmer sig bort, slappnar av och så ringer mobilen. (jag brukar använda min mobil som alarmklocka).. kollar vad det är.. och det är ett okänt nr. Klockan är 02.25 !, jag svarar.... då är det Alvin och gänget som ringer. kul grabbar!

samtal efter samtal .. jag uppskattade den sista dock. det jag ville komma fram till var att jag inte kunde somna om efter det. vad har hänt liksom? adam, du som känner mig.. jag brukar sova som en stock annars! seröst, jag ska söka läkare!



- annej

vinst till blå





rött mot blått. det är något med dessa färger. Som sagt, värmbol vann med stort 6-2 dvs. vad mer? jo johanna och linnéa satt och flumade bort finalen.. haha , jag brydde mig inte så mkt. var så inne i matchen ;) sorry brudar. Men nu på söndag så spelar Linnéa match, och jag samt johanna ska titta på den matchen.. klockan 13.oo ni som också vill kika! , btw det blir premiär för mig ;) så du får spela riktigt bra nu gumms.

nej, jag ska nog gå till bädds nu.. upp 06.oo och jobba! kuuuuuuuuuuuuel :)



nattnatt- annieee

sol, vind & vatten

Jag ska snart kila mig iväg till bussen, eller detta lär ske om 30 min. Anyway, jag ska ner och veo lite fotboll.. Speceritjänst cupen, har nog inte sett en enda match fram tills idag.. vi får hoppas att värmbol tar hem skitet. Och så får jag se Taki spela också ! ;) på talan om inget, det blev lite trubbel och tvivel om resan, ms och jullan ska inte med. jätte tråkigt verkligen!, men vi som ska åka ska inte sucka, vi kommer ha det såååå roligt iaf :)

   .a

Gulalai mitt fadderbarn



- Flicka
- Född -01 (7-8år)
- Från Afghanistan
- Söt som socker!

Grekland 16/6 -09

 

Då var det bokat och klart!, vi åker till Grekland, Zakynthos- Laganas den 16/6 klockan 06.15 hehe! Det kommer bli hur sjukt roligt som helst, längtar redan. Åh, kan det inte vara juni nu??? Btw, vi åker även till Vietnam några veckor efter Grekland resan.. här talar vi om semester år för mig! Give me summer god.

En sak till, Ronado... ta det luuungt med bilen!  tänk om han hade dött... då skulle jag ha lagt ner fotbollen. Och en liten sak till.. jag fick ett kort på mitt fadderbarn, världens sötaste! kan lägga upp bilden senare.


.a

new years eve dress

Fick lite bilder från nyårsafton av Johanni, ruligt. Annars idag hade vi tre lektioner ! jag älskar mitt nya schema .. Juste, jag kollar just nu på Skönhetsprinsessor tolv år senare - alltså barn som ställer upp på skönhetstävlingar, sminkar sig som vuxna och typ visar upp sig. helt sjukt, stackas barn! det dem vinner är pengar och bilar.. snacka om att utnyttja sina ungar. nejnej...jag ska ta och lära in mig lite nya glosor.

  -a

walk with me..please?

- sometimes I wished, but this year I actually don't

Look a like

 

Robert Pattison?                                         Ed Westwick?

just got a godchild


-jag blev precis fadder till ett barn

r.i.p

ni som kanske har läst aftonbladet så stod det att John Travoltas son Jett Travolta 16 år dog i fredags, av ett anfall på hotellet. Det sägs att han slog huvudet mot ett badkar, han hittades död i badrummet iaf. hmm vad säger man? Man ska ta vara på livet vare sig man är rik eller fattig. stackas barn, 16 år.. ush hemskt.  rip!

.a

John Q

Ikväll blir det film, ska hinna träna lite innan det också. John Q blir det iaf,
och gud vad jag vill böla minns första gången jag såg filmen, det vad som en flod.


2009



Bortsett från gårdagens walk home så hade jag en trevlig kväll med brudarna. Nyårsafton firades hemma hos Johanna, tolvslaget skulle firas någon annanstans. Fast vi kom på att alla vi ville fira tolvslaget med var på plats, så varför skulle vi förflytta oss? Det blev iaf super, klockan är redan halv sex. sjuukt!  aja GOTT NYTT ÅR 2009.

.a

the walk home

Igår natt, när det var dags att ta sig hem ... så bestämde jag mig att gå istället för att vänta på jennys pappa, vi stod vid expert och jag bor vi Gamla Kyrkogården så det var inte så långt. Det gick bara bra, jag kom hem men en sak var rätt roligt och läskigt samtidigt. En man började följa mig och hann i kapp mig. Sedan började  han prata på engelska och sa massa tills han började fråga om jag ville vara med honom i typ 4 min.. fan va rädd jag blev.

som tur stod jag precis vid portdörren och öppnade den och stängde igen efter mig.. det var låst så han stod där ute och bankade, som sagt jag ska nog inte gå hem själv.... trots att det var en kort sträcka :S tänk om jag inte befann mig vid portdörren? och tänk om dem var fler?

ja...tänk om.......

bra start på det nya året.