Somewhere A Clock is Ticking

jag bloggar igen när jag beger mig till usa.
................vi ses snart.


last day,

det börjar gå mot sitt slut.

Riskutbildning

Imorgon ska jag på riskutbildningen, 08.15-12.00. Kul med andra ord, åh jag längtar..inte direkt va.


Körlektionen gick bra, Reid gick igenom grunden och ja.. visade allt bara... nästa körlektion dvs på tisdag nästa vecka ska jag få köra lite själv, sen ska vi gå igenom nya momenter som typ backa från gatuhörn osv. Tur att jag redan övat så mkt hemma med mommma. åh give me körkortet nu!nu!nu!Forever 21

Ibland glömmer jag bort att jag faktist köpte massa skor från staterna, dock sommar skor men fick med ett par klackisar från forever 21 som jag inte använt så flitigt.


CL

united och madrid. hehe, 0-3, 0-1. grym frispark, hattrick.


jag ska bli stjärna

vi har pratat om det förr, men tennis-spelaren. gud så söt! fast å andra sidan, så ung men redan skadad.....
sen spelar united på tv6!


what so ever, så har jag sovit bort hela dagen. skulle ha tränat idag men jag orkade inte så jag städade mitt rum, och sedan har jag legat här och läst bok. somnat lite då och då. gud så skönt det är, inga press, inga prov. nu väntar jag bara på att mina faddermedlemar, eller vad man kallar dem skickar in det de har så jag kan sammanställa och skriva klart hela projektet för att sedan tsm titta igenom det.


hejs, nu ska jag dricka lite té och äta något gott.


desert flower

sitter och små läser en blomma i afrikas öken, desert flower. jag visste inte att den fanns på film? ska nog ta och se den efter att ha läst ut boken. hon är så himmla vacker, och boken är så grymt bra.hello hn'm

varför hittar aldrig jag några snygga plagg från h&m nu för tiden, men alla andra lyckas......
snygg shirt
kling


Pass it forward

Filmen är ju helt underbar, och han Haley Joel Osment är ju den bästa barnskådisen som finns. Nu kanske han inte är så liten längre men han var den bästa, han och Dakota Fanning.


nej nu ska jag ta det lungt och njuta av att allt är över- org och ledarskaps projekt, svenska redovisning kvar. men det är inget att plugga till.......................åh ljuva jullov,


Btw jag beställde ett par skor från Nelly och fick dem idag, sitter som smacken och super gorgeous!


well, i'm not sure about that......

läste kenzas blogg att bakom lucka 7 låg ett startkitt från ID... som kostade 2200kr. Knappast! jag köpte det för 900-1000 kr på Åhléns city, här tar man i hehe...


nej men nu väntar jag på att PH ska börja... kristendomen får vääänta.

och ja, jag längtar också till havet. - just nu vill jag tillbaka till zakynthos och gå till rescue och ta en god drink (okej de var inte så goa där) men ha skoj och sedan in och dansa natten lång.many years ago

varför har man idétork nu för, jo kan bero på att jag försöker att trycka in mig all information och den religösa delen. jag är inte så troende med andra ord, önska att jag var lite kristen och kunde något från början....men det kan jag inte, jag vet vem Jesus och hans mor/far är. Jag kan alla evangelier, namnen alltså. Jag kan allt från palmsöndag till pingsten. Jag kan även dem sju viktiga sakramenten. Jag kan några lärjungar(apostlar), paulus, påven-egen stat i Rom-vatikanstaten, dem tre kristnahuvudinrk, synder.... sen har jag inte kommit längre. kanske kan lite mer, men ja nu ska det inte bli religionskunskap här.


vill även berätta att min mor inte alls är bra med mobiltelefoner, hon köper desperat en och använder inte den inte. eller snarare det är omöjligt att nå henne. antingen är hon jätte populär så hon stänger av mobilen eller så hör hon den inte (aldrig). mamma asså, hon kan sms också, och ta kort. -dagens vuxnamin utmaning är att kunna spela piano år 2011, clara nu hoppas jag du kan spela trummor....

the k(l)ing is dancing

elin kling hon själv ska vara med i let's dance 2010...ska bli kul att se.


ITALY SUMMER -10

Jag och tjejerna från Santa Barbara har pratat om att åka till london nu i Påsk, men det kanske blir för tidigt och alla verkar inte ha pengar och ja.. så vi har planerat sommaren lite istället. Eller Lara gav lite förslag om att vi skulle göra en liten Euro-trip till varandra, resa runt och hälsa på varandra och sedan avsluta resan med att åka till Italien där hennes förföräldrar har hus och spendera några/någon vecka där.

En annan som kommer bli varslad efter jul kommer nog inte ha råd med en europtrip hur kul det än låter, men det här med Italen lockar som fan. Gud va kul!


Study abroad....

Ush, va skönt det skulle vara och kul att ha en värdfamilj i Usa.. och gå på high school i Usa !
Rena drömmen för mig, jag vill ALLT.. mitt liv består bara av vilja !
Alltså, ni anar inte hur mkt jag vill åka... men jag vet inte hur det blir med skolan här då ?
Hoppar jag till Usa i ett år, fan får ja gå om ett år i sverige när jag kommer tillbaka ?
Så fall åker jag sista året, och stannar där och pluggar vidare i Usa ! :) mitt mål..
Ej bo i sverige, fråga inte varför men drömmen är ju att plugga utomlands....2007-01-07


ett år senare but same date.


andra advent

igår umgicks jag med några bruttar, vi var på josefines uppvisning och sedan drog vi hem till clara för att chattra om bl.a idol, yrken, skolan och massa skit. super mysigt! - och ja tiden tickade på och det slutade med att klockan var ett när johanna började bli trött. GICK hem, men rar som clara är ringde hon upp mig och jag fick sällskap hem.

idag kommer det nog att bestå av köra bil, plugga kristendom och träna med erika och kanske en städning och röjning här i rummet.
här pratar vi om snygg. (h&ms vinter kollektion 08)

tänd ett ljus

Då är det snart andra advent, varför går tiden så fort för?..............snart är det jul! och jag har inte köpt några julklappar än, kanske några men jag är mer en sista minuten julklapps-köpare faktist. Och idag klockan tio stod jag, fia och jullis inne på violén och sålde våra NO-GERMS produkter, gick bättre än väntat.

snart är det julmässan och då ska det säljas på, kom och köp. vi har även andra erbjudan! bl.a. rosebud så köp av oss, billigare än åhléns :) 11 december välkommna då!


här är listan för sommar -10

HÄR ÄR ALLA GRUPPER:

Grupp A:

1. Sydafrika

2. Mexiko

3. Uruguay

4. Frankrike

Grupp B:

1. Argentina

2. Nigeria

3. Sydkorea

4. Grekland

Grupp C:

1. England

2. USA

3. Algeriet

4. Slovenien

Grupp D:

1. Tyskland

2. Australien

3. Serbien

4. Ghana

Grupp E:

1. Holland

2. Danmark

3. Japan

4. Kamerun

Grupp F:

1. Italien

2. Paraguay

3. Nya Zeeland

4. Slovakien

Grupp G:

1. Brasilien

2. Nordkorea

3. Elfenbenskusten

4. Portugal

Grupp H:

1. Spanien

2. Schweiz
3. Honduras
4. Chile


det här med online-telefon

ja då menar jag skype, varför skaffar inte alla det? gratis telefon- ljudet är minst lika bra faktist.

1. ringer som samtal
2. ringer som videosamtal


alla sitter framför datorn, eller har datorn på dygnet runt. (talar för mig själv)...nya sättet att ringa varandra, gratis. fattiga studenter tryck hem skype idag.det är helg....

...och jag har inget att säga förutom att det är så sjukt skönt!

och att jag fixade micken och att jag har pratat med linnéa via skype. hehe jag gillar det starkt!


mick jävel!

smart som jag är råkade jag "radera" min mick på datorn så den funkar inte..... nu vet jag inte hur jag får tillbaka den! har gått in på HPs hemsida och försökt att ladda ner programmet men inte fan funkar det. ÅH JAG HATAR SERIÖST DETTA.nu ska jag sova för det. english bless me tomorrow!


SACO-mässan

Inget jag rekommenderar direkt, överbefolkat och ja... vet man inte vad man ska bli är det svårt. Ta lite kataloger och gå ut igen. Fick inte ens med mig en penna hem! Bussresan hem var däremot väldigt vackert.

nu ska jag äta och sedan träna med lauri :)


Make it big

Seriöst, The hills och The city är dem bästa serierna som finns. Går inte att slita bort ögona ju! Helt sanslöst vad bra det är. Och sen är det så typiskt att det skulle vara final episode idag också......


That's my penis!

Opssss, dra upp byxorna nästa gång grabbar....."HAHAHA"


Körlektion

Oj, det gick fort.. min första körlektion sker redan nästa vecka. En onsdag klockan 11.55 med Reid hehe.

Och min första teorilektion sker den 18 januari 2010.

2 december

har inget vettigt att skriva, men kul bild har jag att bjuda på. he..he


SNÖ OF SWEDEN

När jag var på stan passade jag även på att inkassera ett fint armand från SNÖ. Fin julklapp till sig själv :)


Fallin'

Tiden är så underskattat, jag säger alltid att jag inte har tid.. kommer inte att hinna, så jag sitter hemma och tar det lungt innan plugget. Men så blir det att man sitter och gör ingenting i3h. Idag på några ynka timmar har jag hunnit att cykla ner på stan, skaffat oss sponsorer och pluggat lite, ätit mat, fixat och donat i rummet och även tränat och solat. Se så mycket man hinner göra och så kommer man ihåg sin dag bättre!


Önskelista...

1. Nya träningskor
2. Täcke+Kudde
3. Bäddsett
4. Träningskläder
5. Laptop Bricka
6. Smycken
7. GALJAR
8. Pengar
9. Resa till London kanske....hehe
10. Att alla här i familjen får en god jul.


ja, det är vad jag skulle önska mig. riktigt tråkigt att få, men ja det här med julklappar allså....jag har fått resa en hel del och jag tar det som en tidig julklapp från mor och far. tack för sponsringen!

 

Rolig sak,

Ja, riktigt trött som jag är var jag bara tvungen att döpa alla mina fiskar... och roligt nog hittade jag en namngenerator. Ni ska bara veta vad jag fick för namn på mina barn, allt från Egon, Erzébet, Fiona, Gert, Jahorina, Erhard you name it. Vackert med Jahorina som betyder slav. :) Det ska jag döpa min framtids dotter till.
Det var Zac Efron som fick en sådan slav till dotter.