workout-feeling

det finns inget friskare än känslan efter träning. fyfan va skönt det är, och shit va man alltid känner sig fräsh! det var en vecka sen jag träna så mjölksyran tog slut.. haha gud ja, imorn ska jag köra lite pilates med emmis?


. nu ska jag plugga geografi, trevlig kväll :)



PUSS

Ray Ban


- ett par ray ban sommar -09 är ett måste.

haha!


- kolla minen på grabben med glajjor haha.

09-03-28

linnéa skickade lite bilder från igår....vóila







annej is tierd



är så jäkla trött, eventuella planer idag är att umgås med camilla. det var ett tag sen! hon ska visa mig Sta barbara bilder....vilket bara kommer få mig att längta ännu mer. jag är trött, jag vill sova. jag ska sova. vi hörs senare!

-milla i call u later?

PUSS



uppdate: 0-0 sverige-portugal!!


vm-kvaaaal



najs kväll igår, jag och emmis hade det bra!  tagga för ikväll!!!



sverige-portugal gott folk.


bokat till L.A

nu är flygbiljetterna bokade och klara. vilken lättnad! då var det bara att börja längta :)

ska man spela med?



Måste få berätta en rätt rolig sak ingen la märke till i skolan. Det var så att vi hade svenska och jag "viskade" till MS, det roliga var att jag inte viskade utan mer brusade i hennes öra och börjar as garva efter, lilla söta MS spelar med och garvar efter mig.. det fick mig att asgarva ännu mer.

vad gör man när man inte hör om vad den andra säger? spela man med eller säga va?  MS valde att spela med haha


PUSS

Ronaldo on picture


bild: konrad sundström !

EF - Santa Barbara



Tro det eller ej, men jag bokade precis min språkresa till Santa barbara.. sen får vi se om jag ångrar mig eller inte. Just nu känner jag att jag inte orkar tänka mer. Men det kommer bli sjukt kul, och sjukt dyrt.

sen är det grekland också,  jag läntar så.....


28 365 SEK fick jag betala för mig resa i 4v.



- Anny

älskade elias




Ann säger:

Pratar dem fortfarande om mig eller har dem redan glömt mig?


tyzon säger:

Elias pratar om dig


...gjorde min dag, nu kan jag sova gott!  GOD NATT.

PUSS


...

..varför gör jag allt så svårt för mig själv? vad vill jag?

Who's house?


Run's house! Har ni sett det? , så himla underhållandet så det inte finns. Fastnat två dagar framför tv på grund av det. En riktig tv missbrukare denna helg. Helt sjukt så roligt det är, tyvärr gick det bara denna helg. Från 12-18.oo haha! Ja kalla mig vad ni vill, ibland är det faktist skönt att sova, vakna, titta, somna, vakna, äta, titta igen. Jag är verkligen utvilad. Give me some homework.



PUSS

Danny Roberts


- http://igorandandre.blogspot.com/

jag vill också kunna rita så här fint.

partybilder

Haha, det var en trevlig kväll det! Dem hade planerat allt så väl, och allt var bara super! Tack för den underbara 18-års festen flikks. Här bjuder jag på lite partybilder!  njut!


PUSS







uppdate om EF



Riktigt bra service har dem, jag hade mailat och ringt dem tidigare och nyligen ringde dem upp mig för yttligare mer hjälp. Det blir Los Angeles för i Miami kunde man bara bo på studenthem och New York var man tvungen att vara 18 för att bo i värdfamilj. Gjorde allting bättre faktist! Så nu är det bara att boka 4v. till Los Angeles.

L.A hollywood here i come!

nu ska jag ta på mig kläder, och kila!


PUSS

PAARTY

Ikväll så ska vi kila på 36-års fest, bestående av två 18-års flickor- Jenny y Tilda!. Det skall bli kul och just nu känner jag mig bara trött och sliten. Jobbar i helgen så mycket party blir det inte iaf. Ska kika närmare på språkresor och sedan boka. Just nu borde jag åka ner på stan och köpa strumpbyxor och lite snören. så vi hörs. TGIF, ha det trevligt ikväll!

-robin skrämde upp mig med jordbävningar i L.A, så kanske väljer Miami iaf. hjälp mig göra ett beslut.

PUSS

Samtal till EF



Jag ringde även EF idag och frågade om den individuella resan.

Och det innebär att man åker själv istället för att åka tillsammans med en grupp, och jag har då valt intensiv kurs (man pluggar mer än dem andra baskurserna). En till sak jag fick reda på var att jag kommer att åka själv till USA. SJÄLV! Hur som så har jag även bytt destination, alltså till L.A istället för Miami, tror det passar mig bättre. Aja men som sagt så kommer jag att åka själv, kommer jag verkligen att klara det? lovar att jag kommer hamna i Afrika ist.

mycket tjat om språkresa, men jag längtar verkligen.

en bra digitalkamera?

Imorn är det fredag och kalas, det kommer bli så himla kul och jag längtar.. Bara vara med alla brudar och hänga och ha kul. Supa jenny&tilda under bordet sen hoppas jag, linnéa & johanna att jenny gillar hennes present, det är sjukt kul ;) och tilda rara kära, du kanske redan vet din?

- en bra digitalkamera ngn? märke, pris?  hjääälp

Puss

dear friends



- Per-Arne Rynning.

EF eller STS?

någon som kan hjälpa mig att göra ett beslut?  EF eller STS? lutar mot EF, då dem har dem kurserna (inriktningen) jag är intresserad av. hoppas jag får med Linnéa! vore lärorikt och ett minne för livet. jag är så jäkla lycklig och glad så det inte är sant.

PUSS


ps

jag klippte aldrig page, råkade bara kunna photoshop alltför väl.

måste verkligen tacka alla igen

 

alla som röstade på mig. tack såå sjuukt mkt!, jag tror jag vet vart jag ska åka:
- Daytona Beach, Florida.


tack igen, det kommer bli den bästa sommaren ever! tack.


/ ANN


ni som inte trodde

 

Okej, jag är så jäkla glad. sjukt glad! kan fortfarande inte fatta. Tack för alla röster, gud ni gjorde verkligen min dag, har alltid velat åka och nu får jag det. tack igen. fan va glaad jag är!

och en annan grej, jag har klippt page. japp..tvekade, men nu gjorde jag det! vad tycks? :S


PUSS

Dead n' Gone



Oh , I've been trying know this world too long
Just trying to find my way back home...
They hold me, let it go, let it go.....

ibland lyssnar jag inte vad dem sjunger och hittar på en egen text som kan typ lyda så här, det är tur att jag inte har börjat sjunga den offentligt.

The city- recension


Awesome, fan så bra det är. älska new york.  the city:
- älska jay
- hata olivia
- saknar LC
- kommer bli grymt kul att titta på!

bra slut




Vi flickor fick minnsan till det på slutet, jag är ingen flitig kamera kvinna..men hittade lite bilder på jgmsp blogg! hade det super trevligt igår. matmat, snack, dj, dans, hem. tack!


Puss

keep going


Ska sitta och försöka göra lite utav power-pointen som skall in snart, och redovisas. men så fort jag blir "klar" så ska jag duscha, göra mig redo för kvällen @ jullan. Vi hörs ikväll flikks.


Puss

linnéa för the night



idag ska jag spendera kvällen med linnéa kvinnan, vi ska ha kuel. och bara slappa like friends do! annars så går tiden så sjukt fort, helg igen. jag vill till sthlm! men det är to much i skolan. :( hoppas alla har kul på mejas kalas! saknar barnen. nejnej ska byta om. prata med linnéa om vad som sker och lunka !

-krya på dig johanni!
PUSS



au pair



är sjukt taggad för au pair nästa år.
-new york


Spencer, Heidi konflikten

 

jag förstår inte hur mycket man kan stå ut av en sådan idiot som Spencer? är det bara jag som stör mig på honom, förstår inte ens varför hon förlåter honom, ger upp sin kariär för en skit kille som honom. Det kanske är lätt för mig att sitta här och säga, men seriöst...det går för långt. Han avbryter alla hennes kontakter, hon har inga vänner kvar.. gör så att hennes kariär står på spel. Misshandeln saknas bara va?

hur långt/mycket skulle man gå/ge upp för sin pojkvän?

pojken träder fram



Nu ska ann ladda upp för kvällens efterlängtade match. har även hunnit med att umgås med Linnéa och tränat med Emmis, är helt slut. - Mässan idag var även kul, fick med mig massa goa karameller och pennor mm.. Nu ska jag typ skissa lite och göra spanska. PUSS

jag lever



Som sagt går skolan först, och vi har precis haft Matte prov som även gick great. Vi får hoppas på bra resultat. Hmm annars så sitter jag med Inbjudningsbladet för Entreprenördagen. Det får bli som det blir!

Satt precis och kollade på Life of Ryan- rätt snygg, skateboard proffs och inte allt för gammal. Många tjejer vill ha honom, men det roliga var att han får inte dem tjejerna som han tycker om.

- If I can make a 360 flip in front of a thousands of fans, then why is it so hard to get a girlfriend?


PUSS.

dagens köp.


-shopping/sthlm, goood NATT!

home sweet home

 

hemma, döds trött, gossipgirl. följt av matte?! hell no, vilken kväll.

som sagt har helgen varit super, lekt med barnen. så super söta. dansat till melodifestivalen, shoppat och varit en stockholmare över några dagar. det vore kanske något jag skulle kunna leva med i framtiden. mycket kärlek till sthlm! ps. ni som är ute och shoppar på söndagar (kholmare) om ni ska ta er hela vägen mot bibbloteksgatan mot UO ..så är det stängt! ville bara påminna er det.

slänger upp en eller två bilder senare ikväll. PUSS

sitokholme


då försvinner jag över helgen, ses igen på måndag eventuellt ett inlägg på söndag om jag orkar. skall bli skönt att få komma bort lite och se kläder, nya människor och så klart dem små 08-orna :) nice price, god natt.. tidigt imorn.


-annny

la capital de suecia



Dags att komma bort från Katrineholm lite va.. jo tack, fyfan va skönt att få ta lite friskluft :) I'll have it great promise, saknat min lilla bfriend super mycket. Skall bli kul att träffa 08-orna ! Ikväll består väl mest av Matte my friend, och inte minst har jag faktist börja läsa boken. super bra, läs den! Nej Beyoncé ropar. LATER my dear.


-anny

gratis spotify



Mina uppdaterade vänner tipsade mig om gratis spotyfi.. Ni som inte vill vara olagliga eller utsätta er för virus och liknande så rekommenderar jag er då spotify.. som egentligen bruka kosta pengar att ladda ner.  Det är ett program som man kan söka efter musik, nästan som youtube fast i itunes format. Om ni förstår vad jag menar? Det är iaf jätte bra, du hittar dem senaste låtarna och allt är gratis och tidsfri. Allt du behöva är att ha skicka ett sms: U2 till 72580.

så där ja, tror det är dem första 5000 pers som skickar ett sms som får det gratis. och Emma Petterson om du vill använda dig av detta erbjudande.. må dig lycka till!

DansMix


Det var det roligaste passet idag. Måndagar börjar replace'a onsdagar då Patricia byttes ut. Fyfan va kul det va idag, svettades, helt slut, glatt leénde. Jag är nöjd med dagens insats, mycket nöjd. Längtar dock redan tills nästa måndag så jag kan få träna igen (ortorexi?). Hoho, imorn blir det CMS Core följt av löpbandslöpande (?) ..CMS Core, Pulsbalans. Afro? som sagt, Frisk huset- Patricia , you rock.

jag ska bädda ner mig själv, och läsa en hemsk bok. C u 2 morrow.


-aanyysi

En blomma i afrikas öken


Nu när jag har läst ut Flyga drake tänkte jag börja med Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor, men En blomma i afrikas öken ser mer lockande ut förtillfället. Någon annan som har läst boken? Den ska vara jätte bra så jag kommer nog inte bli besviken direkt. Hmm, snart ska jag träna och plugga matte. Ha det gött ikväll!


-ann

Se på mig


dagens horoskop



Gränsen mellan att vara tolerant och att låta sig köras över kan vara hårfin, men skillnaden mellan dem är helt avgörande.