Faddergalan

Att vara fadder tycker jag att alla borde vara, göra något fint, rädda ett barns, flera barns liv, en framtid, ett hopp. Ger du något vackert får du även det tillbaka någon dag... Bli fadder idag, dålig med ekonomi? sponsra med 50kr? Ja, förändra värden. Framtiden ligger ju ändå i våra händer.

Jag själv är fadder till en liten flicka i Afghanistan... en 200kr kanske är mkt för en student, men jag klarar mig faktist utan det varje månad. Okej jag jobbar också, men ändå liksom. Tycker att alla borde lägga ut lite pengar för att förändra dessa barns vardag. Ni anar inte hur rörd man blir när man får en teckning, att få ett brev någon gång om året så där, att veta att allt är på riktigt. Och att någon faktist uppskattar det man gör. Det är väldigt speciellt. Och jag hoppas det finns fler där ute som känner så här. Alla borde förtjäna en vacker dag.



Chick-lit

Nu har jag klickat hem 3 nya böcker inför jullovet.. låter kanske lite nördigt men vad är bättre än att krypa ner i sängen efter en hel och livlig dag och bara läsa och njuta, skratta och gråta samtidigt? Ja chick-lit ska det vara.

 

och den tredje heter "Min förlorade oskuld" av Emma Mclaughlin

Kolla.tv

Jag har inte varit så bra på att titta på tv, finns inte så mycket att se..och om det finns serier kikar jag hellre på nätet. Men det finns en sida med tv tablå(er) och då kan man även göra sina egna tv-tablå(er)...Olika avdelningar om man ska säga så, liksom serier...sen filmer. Är man bara ute efter filmer tycker man på det för att kika på vilka filmer det går, smart va?


Kolla.tv


jag vill till sthlm och mysa :P

kissnöööödig.

jag är satamaras kissnödig asså, men det finns inga toaletter här hemma. det är kul att dem gör om båda samtidigt..men jaja det blir väldigt fint iaf.

YSL Cinema

Glömde bort att jag faktist köpte en parfym när jag var i Berlin, YSL Cinéma...ville byta parfym nu, har gått runt och haft Chanel Coco Mademoiselle (sjukt god) men nej dags för en ny doft och med lite hjälp fann jag Cinéma och den doftar väldigt ljuvligt, iaf efter ett tag när den väl sätter sig. Parfymdoften med en snutta vanilj i, älskart!


MJ medley

Riktigt coolt, med tanken på att han själv står bakom bakgrundsmusiken....gud så mkt tid han måste ha lagt ner. Men riktigt bra och grymt gjort. Jag tror det bara är en kille? kanske två jag vet inte, sen är det en extra för beatboxen..


Single Ladies




Cadillac Escalade

Bara för att jag är så liten så skulle jag så sjukt gärna vilja ha en Cadillac, vill inte veta hur dyra de är men en sådan som min värdfamilj hade var sååå fin. Nej, en egen bil kommer nog inte att skaffas på ett tag....

Hursom har söndagen vart super, jag har jobbat.. det var rätt kul tro eller ej, sedan har jag kikat på Glee...och tränat i några 2h med Erika, kikat på stormatchen, och röjt hela garderoben......hur har eran helg varit?


måndag, ny vecka. inga prov. skönt!


Vive Barcelona...

Ja, tyvärr vann ju barca med 1-0...men mycket beröm till Ronaldo, Kaká och speciellt Zlatan som gjorde första och enda målet. Bravur,

 

PH på tv.


Cimon

Det är rätt kul att se deltagarnas blogg, specielt Cimons... och ja, när man nu har kikat runt lite kan man nästan lista ut vilka fyra som kommer att stå i final....





Damn it, I forgot!!

FAAN jag glömde bort att matchen är ikväll klockan sju.. jag som ska åka och träna halv sju med erika. ååååh, får väl träna och titta på matchen at the same time då :) guud, hejja madrid. :)


-
jag har även blivit en lite Glee nörd, johanna rekomenderade serien och ja, har suttit och kollat på 11 avsnitt det är jävligt roligt, kanske inte bästa serien men jag älskar all musik!!


SpongeBob SquarePants

SvampBob fyrkant fyller 10 år idag. Tecknat som även kan underhålla vuxna, Milla slå på MTV, maraton för dig idag ;)


Real Madrid - Barcelona

Oj vilken match det kommer bli imorgon, hejja Madrid. Ett plus är att the king is back....


Barbieri, Milan

Italienarna alltså...


16:30

Det har gått sjukt fort idag, och jag har hunnit med rätt mycket bl.a. jobba i 4h, med en så söt mor så det inte finns, sedan har jag hunnit sova i 2h hehe..och tillslut fick jag slita mig själv ur sängen och springa in till mor min och fråga om vi kunde övninsköra. Det gick bra, körde vet inte vart...



kulsi igår, :)


Simon Stålros

Oj, vad snygg han är..... 23år, trucker, 1dotter..Robinson 09




In the dark

Har lurat mig själv att kika på paradise hotel, varför ens börja? nu när man inte kan sluta...


haha vilka backstabber alla är,

"ljuga och manipulera är aldrig okej, men nu är det ju ett spel så ljuga och manipulera är okej"......


Weekend,

Nu är det faktist så att det är helg, jag ska jobba bägge dagarna men det är bra... då sover jag inte bort dagarna. Måste även passa på att köra bil och skriva in mig på körskolan. Annars så är det lungt ikväll, vara med johannis och ja vet inte vad vi ska göra. Det blir inte sent iaf, jobb.


nej nu ska jag la kila. ha det super!


vilken sjukdom lider jag av?

Jag har blivit så omotiverad, jag orkar inte ta tag i pluggandet och vill seriöst bara ligga och sova bort allt. Vet inte vad jag lider av, men jag är så sjukt trött och vill bara gå på lov. Samtidigt inte för jag vet att work väntar, he..vakna fem varje dag är inget jag föredrar men ja pengar som pengar. Ett prov väntar imorgon och jag har inte alls lagt ner så mycket tid, sprutan gjorde mig så oerhört trött så har legat och sovit bort dagen. Tur nog kikade jag igenom boken igår, men det är fortfarande mycket att lära in. Smart att komma på det nu så här tjugo över elva p.m.




Jason Derulo

varför finns inte denna låt på spotify för?


det vidrigaste jag sett..

jag är inte emot päls, med det här var väl ändå att ta i?

 

stilrobin.com


mår inte så bra va.

jag mår inte så bra. hejs!

träningsvärk

Sprutan, nu har jag träningsvärk i vänstra armen :) skönt... det var ett tag sen jag hade träningsvärk så det gör inte mig ngt, lite jobbigt bara.. för att man inbillar sig att det gör ont fast det inte gör ont....


jag ska iaf läsa engelskan nu, och sedan gå lägga mig hade jag tänkt. tjohej stå på, armen låt den inte värka ikväll/natt.




NO-GERMS UF

Helsingborg-Köpenhamn

Så mycket som jag egentligen vill ner dit för att träffa Linnéa och Lisa så har jag faktist inte råd, måste stoppa tillbaka alla pengar jag tog från mitt sparkonto och sedan även köpa julklappar och kanske skämma bort mig med en tröja eller två. Så hur mycket blir över, definitivt inte ens tågbiljetterna ner...åh, va tråkigt.



of course..

att alla ska bli sjuka... lite så där, ja alla blir sjuka av sprutan. :)


har alla tagit sprutan? någon frisk? har jag fortfarande någon chans att vara frisk till imorgon? nej?

25 november 2009

Klockan fyra ska jag ta vaccinationen... jag hatar sprutor.

haha, känns som jag typ ska genomföra värsta operationen eller ngt. herregud, en spruta. hoppas jag blir sjuk för då slipper jag nationella imorgon. :)



Give it to me right- Melanie Fiona


Vaccination

Imorgon har jag bestämt mig att ta sprutan, kanske inte så smart om armen blir ömn till torsdagen då vi ska ha writing på engelska nationella.. vilket jag trodde skulle vara imorgon. Hur som så hoppas jag att jag inte får feber.

Well, sitter här med ett matte tal som jag fortfarande försöker att lista ut, förstår inte hur det kan bli z=-6 +- (roten ur) 35.... hmm, ska kika igen.


ICAS nya varor- EMD


what a heck?

nu funkar inte min webcam längre, vad är det för fel på saken?

Kiss FM

Har börjat hitta tillbaka, jag sitter och lyssnar på Kiss FM germany. Super bra kanal, radio kanal.

Snart är det SAKO-mässan, undra om vi ska åka buss eller tåg? jag föredrar tåg, så vi kommer hem tidigt. Jag menar, vi alla treor har ju ändå nationella dagen efter. Listening också.


Länk till
KISS FM, gillar när dem gör remix av låtarna ibland.

 
 


Monsta


Luftslottet som sprängdes

Jaha, den trejde filmen har premiär den 27 november och jag har inte ens sett den första. Dåligt gjort av mig, får ta tag i det och se filmerna någon dag. Inte idag bara, hursom nu ska jag filosofera vidare.


ville bara skriva och säga att jag lever.


hejsss mors.


dem byxorna skulle jag vilja ha, sjukt fina. (vet dock inte vart dem kommer ifrån)

Do I make myself clear?

Well yes, jag är så tacksam att vi slutar så tidigt på måndagar... man hinner med så mycket, sova vill säga.


jag är så taggad inför imorgon ni anar inte. så taggad. 

 

style rookie

hey zlaatan.


COMPANY OF WE A/W 09 LOOKBOOK ‘WE THE PEOPLE’








jackan är otrolig snygg, finns det ingen tjejvariant?


Imponerad av lilla daniel, diggy -Life of the Jef setter


Schopenhauer

Det här är faktist intressant. 


 

Power-nap

Boy det behövdes, efter att Anh drog slocknade jag... det var mörkt ute och det passade inte bättre med en riktig power-nap. Riktigt skönt, och snart måste man börja filosofera lite. Gud vad jag inte vill, trött. Det står att jag ska ta det lungt ikväll. Men jag går mot spådomen och pluggar istället, eller de kanske menar att plugga är att slappna av? 


Nu ska jag iaf filosofera. Eller är jag lite hungrig och måste äta först? -Alla dessa bortförklaringar alltså, jag kanske måste städa rummet först... kanske ska åka och träna? hmm, kanske ska titta på en film innan jag börjar. Jo, ja.. Göran måste vi ha prov?


Btw, Anh glömde sin godis påse här... haha någon är utan godis ikväll och någon har godis att äta :) well thank you!

 


Back 2 school...

Den underbara helgen är över, och ja.. back 2 school.

Jävligt kul, jag och anh såg en skit bra film...ni vet den här "The proposal" med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. As bra och skit rolig, fin historia och ja värd att se!! 


Här har ni filmen om ni vill se online. (dock kommer filmen att stanna efter 65min och så får du vänta i 15min för att fortsätta se, men ta det som en kisspaus) värt att vänta faktiskt! :P

(
länk)


Paranormal Activity

Okej, jag och Anh fann nyss filmen... den är ju fan gjord från 2007 och finns uppe på nätet er som vill se filmen.


Dock vill vi se den på bio, mycket bättre effekter :) så här är länken ni som vill se filmen redan nu.
Eventuella bio premiär i katrineholm blir det nog inte.

Paranormal Activity (filmen är i delad i 3 delar så ni vet)

Nya partyspelet

Seriöst, hur kul ser inte detta ut... hahahaha, skulle kill the party :P


Paranormal activity

Den har gjort makalös succé. Ändå borde allt tala emot Paranormal activity, som inte alls följer trenden för hur man gör biosuccéer.


Nöjesindustrin växer enormt och med den budgetarna för bl.a. filmer. Trots att kostnaderna för filmproduktionerna ökar så går de stora filmerna bra. En stor budget gör förstås inte att en stor succé automatiskt är given och många är de filmer som inte gör enorma förtjänster eller ens går runt. Ett fåtal stora produktioner lyfter istället en hel industri.


Men så finns de filmerna som går emot alla kalkyler. Paranormal activity har upprepat vad Blairwitch project visade för tio år sedan, att det går att göra en biosuccé för små medel. Bara i USA har Paranormal activity hunnit spela in över 100 miljoner dollar sedan premiären, till det kommer intäkterna från övriga världen. Det är inte så dåligt för en film som kostade 15.000 dollar, motsvarande drygt 100.000 kronor, och som till en början bara spelades på nattvisningar i tolv amerikanska college-städer.



källa från SF.se


så ska det gå till, less gets more.


They telling me it's beautiful

Well well, nu är jag klar....fint och rent! skönt :)

Schemat för idag är pretty much anh, anh och anh... Får se om jag orkar att köra, har varit riktigt dålig på det. Tror inte jag har kört sen jag kom hem från berlin faktiskt. Men aja, skolan, mycket i skolan och skolan går före :)


men gud så fint väder det är, :)


jag och korre (han ser så liten ut), skolavslutning 9.an.... haha

Clean it!

Idag är det en städ-dag, hemma... mitt rum är ett mess! och nu när jag har tid, måste jag hemskt tvungen ta tag i det. Jag förstår inte hur det kan blii så stökigt? Det vore skönt om ngn kom in så där, illa luktande och städade mitt rum 2ggr om dagen.

På med Michael Jackson..... and clean it!



Njut av stunden

Ligger och lyssnar på Berlin låtar, och ja.. vad säger man?

Jag tar det igen, gud vilken jäkla upplevelse. Ni anar inte vad jag har fått varit med om i år, från Zakynthos tog jag mig vidare (direkt efter 4dagar) till självaste USA landet..och ja, sen var det bara att börja packa (inte bokstavligt) igen för att sedan dra till Berlin.. EMA, liksom. U2! oj gud, jag hinner knappt andas. Jag är en lycklig prick som fått äran att uppleva detta. Tack!










Resa är det bästa jag vet!- resa är det bästa som finns.

KALLE

fan va bra han var ikväll! hejja kalle och reza!



ps, jag älskar sången kalle sjön, your song


Äntligen HELG

Ikväll är det inget speciellt som händer, vore kul att gå ut och festa fast nja.. jag ska nog sitta hemma och käka masssa chips och dipp och hitta på Twilight, ettan.

...och förhoppningsvis New Moon på lördag, eller söndag. Fan vad jag måste plugga också!

ps, facebook games är fan farlig...addiction




Lika som bär!

Haha, jag fann Hakim från NRJ väldigt likt en random kille vi tog kort med i Santa Barbara...


Random kille?



Hakim?

Host Family Letter

Okej, nu har jag suttit i några timmar och skrivit klart mitt brev som kommer att visas upp för alla familjer som är intresserade. Det tog sin tid, men jag tror faktist att jag är rätt nöjd, nu ska jag bara vänta på att dem på Skandinaviska institutet rättar och hjälper mig med ändringar osv.


oj, shit va sent det blev...tur att jag har sovmorgon och att jag tränade idag, har aldrig känt mig så pigg nu dem senaste 3 veckorna utan träning.



jadu linnéa.

Portugal

Det var ett år sedan jag och emma var på Sverige-Portugal... känns som vi aldrig såg matchem, 90min gick över så fort.. jag hann aldrig reagera, jag hinner aldrig reagera när det händer saker.


Orginal pris: 200kr, vi köpte dem för 600kr. Men fan så värt!


Rolighetsteorin.se

Gud vilken smart grej! haha (detta får oss att inse hur lata vi faktiskt är)




Vad hände?

Idag när jag cyklade till träningen var det världens längsta bilkö.. (katrineholms längsta) och så hörde jag ambulans bilen också.. Men förstod inte vart det kom från, när jag börjde närma mig friskhuset ser jag att ambulansen står parkerad där och att ngn ligger ner. Så det var alltså någon som blev påkörd, vem vet jag inte.. men när MS kom så berättade hon att kvinnan passerade henne och gick över gatan (ej övergångsstället som var 5m bort) utan korsade vägen bara. På så sätt blev hon påkörd, vet inte hur hon mår utan jag cyklade förbi, så hedrans mycket människor som stod och titta på, till vilken nytta undrar man?

hoppas kvinnan mår bra iaf och att det inte blev allt för allvarliga skador, ush sånt här är hemskt!




Happy Aquarium

Jag har inte förstått det här med games på facebook... bella bjöd in mig att testa fisk spelet och jag fattar nada. vad gör man? vad går det ut på? - jag har köpt två fiskar och dem simmar runt, jag har matat dem två gånger och ja.. man kan inte göra så mkt mer. Hur kan ni bli beroende av detta? :S



Carpinteria.. mina fiskar heter jake och ronaldo.. hehe

AU PAIR

Nejmen tjena...

We are a family of three; myself, my wife and our 3 year old daughter and we would love to see our au pair as another member of this family. My wife and I both work Monday - Friday, my wife also works some weekends. We are looking for a caring person who can drive our daughter to day care in the morning (8-9am) and pick her up at the end of the day (5-5:50) while also helping to care for her other basic needs (such as bathing, and preparing meals.) Our daughter is a very happy child who loves playing, reading and drawing.

In free time, we would encourage our au pair to pursue educational and other activities to give a wide range of experiences while here in the United States. We live in Princeton, New Jersey, a university town full of very nice shops, bars and restaurants. There are also many cultural and educational opportunities available. We are also less than 5 minutes away from a major train station, with regular trains to New York and Philadelphia and we are in walking distance from public transportation (buses) and from a shopping mall. Our neighbourhood has a private swimming pool, private tennis courts, and a very nice biking and jogging trail. In addition we have three cars and plan to let our au pair drive one of them.

Princeton, New Jersey.

 


Guess what?

Jag såg nyss (kanske lite efter) att darin ska vara med i melodifestivalen! Äntligen någon som kan sjunga, när börjar allt?







Brooke Hogan

Jag har kikat på serien då och då, och idag var det på henne och Colby då dem spelar in en duett..



H&M

Vilken fin tröja Elin Kling hittade, jag vill ha.



14

jag trodde det bara fanns till level 11....julia nämnde 10. men tydligen inte. 14 kom jag till... finns säkert mer, och fan va fort det gick.. ett misstag och du är död.



.....

 

typ så pigg är jag....

Fadder

Jag skickade precis iväg ett brev till mitt fadderbarn. Super söt liten flicka från Afghanistan och ja gud, jag visste inte alls vad jag skulle skriva. Är så dålig på skriva brev så det blir lite så där, jag tycker om att shoppa och vara med mina vänner stuk haha.


nej nu ska jag äta... har inte ätit på hela dagen!


NO-GERMS UF

Okej, det gick super vi sålde! Och gud va kul det var, jag menar nu när folk ändå inte var ute efter att köpa så var det hur skoj som helst. Kan inte ens tänka tanken hur kul det kommer att bli i december :)

Julmässan den 11 december :) Välkomna och köp!




God I'm tierd

Jag fattar inte varför jag är så trött, tror nästan alla vi är sega.

Men dock måste jag kila till skolan snart och stå där med UF, inte är taggad med andra ord. Har inte ens hunnit köpa godis att gnaga på imorgon- liksom jag ska bli författare i 5h.



nesh, jag får cykla till skolan.. cykla. fan om det regnar!


Jake Gyllenhaal

Jag har börjat förälska mig i Jake, såg inte charmen i honom tidigare men det är något ... något som gör honom så sjukt snygg! Hans nya film Prince of Persia måste ju ses!


Clara jag tar tillbaka allt jag har sagt :P



jag gillar hans frilla starkt,


lite så där, utråkad..

Ibland kan man inte plugga hela dagen ut så där... ny dag, nya tag... jag tog bara en liten paus med hjälp av den fungerande webcamen som inte fungerat på ett år nu. Välkommen tillbaka!



jag kan nästan inte se någon skillnad på normala jag och cp jag....

Hotel motel, holiday in

Jag och fia har gått runt sjungit fel hela tiden......minns inte hur fia sjöng men det jag sjöng var inte ens i näääärheten av vad de sjunger. (out of berlin) hahah. Holiday in säger dem annars men ja, låten är bra!

Pitbull är bra på att pricka rätt, minnes låtar x2.


London baby

Jag vill så hemskt gärna åka till London!! - Påsklovet vore väl ändå gött att åka, fint väder (om inte regn i london) och ja prefekt... då hinner man samla på sig lite pengar också.

Har kikat lite på flyg, och det kostar en 800kr tur&retur.. helt ok :)


Sen lägenhet faktist, istället för hotell... lägenhet är så mycket mysigare! Och här är en som jag tog och förälskade mig i...

Think Earls Court / Kensington heter lägenhetsbyggnaden. 4 stjärnigt för 348 Euro /två nätter (4pers)
Egentligen 600 Euro, fast det var typ extra pris...bara för att det fanns 5 rum kvar. Datum 9-11 april.











Think Tower Bridge - 4 stjärnigt, samma pris :)

 

 

Royal Docks Apartments - 4stj. 338 Euro (två nätter)

     

 

 

jaaa och så fanns det ännu fler sjukt fina....... härliga lägenhet eller hur? bra priser också  :)

 


Tetris

Okej julia, tack... jag har suttit och typ nördat mig med tetris nu. Inte så bra med tanken på prov imorgon och jag har inte öppnat boken än. Åh vad hette det andra spelet som vi spelade??

 

 

bella rekommenderade även typ fish aqarium på facebook haha, vi ekonomer säger jag bara.


The Last Bounce i Ericsson Globe!

Jag såg precis Bounces the tribute of Michael Jackson i stockholm och seriöst jag har aldrig sett dem dansa live förr så nu när det är the last bounce i aprl och det måste jag se... den 23 eller 24 april äger föreställningen rum.


Är det någon mer som är på? Så vi kan boka biljetter snart, fatta cool! Deras sista show innan de splittars..


Rotary Klubben- presentationen

Igår satt jag uppe och gjorde klart min presentation som skulle hållas idag för Rotary Klubben, det gick ja..

Först när jag och johanna kom in blev det massa skaka hand med okända äldre människor. Vi hänvisades till Inger Nordén som var presidenten för Rotary. Jätte trevlig var hon och det var typ hon som fick oss att vara lugn. Efter var det bara att sätta sig vid presidentes bord och hämta mat, vi fick hjälp av sekreteraren innan också med typ usb minne och allt.. ja 2007 hade dem också :D Hursom, min middag börjde väl inte direkt så bra- då ja en viss person, inga namn kom fram till oss och frågade vart vi hade åkt, johanna börjar med spanien, sen maja med wien och belgien? och sen jag USA... vet ni vad jag får för kommentar då?

- Jaha, men det är ju bara att stryka bort...det är ju mycket roligare att åka och lära sig dem här små språken, engelska kan man ju iaf.

Jahap, tänkte jag....kul att ha föreläsning nu då. Rena skräcken för mig, seriöst ville jag bara därifrån. Blää gud taskigt sagt med andra ord. Så johanna fick äran att börja och det gick super för henne....sen så, ja då var det min tur efter.

Jag började mitt tal med:  Ja så ni vet är jag jätte nervös, och ja jag måste vänta... ehm andas. (då började alla typ as garva) så det gjorde mig lite lugnare och så började jag. Efter en stund avbröt jag mig själv genom att fråga om alla hörde mig, eftersom jag pratar så tyst.. och från ingenstans så börjar alla garva igen... jaha tänkte jag, ja men ja då hörde dem nog mig och så fortsatte jag....

Sen hade jag lite effekt på min power-point presentation så att bilderna bläddrade av sig själv och ja, fan va fort det gick så jag tappade bort mig helt och slutade läsa mina anteckningar. Hur slutade det då? ja.. dum som jag är så säger jag det högt IGEN- att jag totalt tappat bort mig. Smart ann, men ja alla fick ett gott skratt där med.

Och som Maja och Johanna sa, man hittade en speciell person man tittade på och jag tror nästan alla tittade på samma person eftersom han såg mest intresserad ut och var glad hela tiden.

Så hur gick det egentligen? - Bra faktist, Inger var så snäll så hon kramade om mig och ba, nu är det över så du kan ta det lungt.. jag var föör nervös. Hehe men det var roligt, min USA resa var faktist intressant och det tyckte iaf en.. en som själv bodde i San Fransisco i 2 år så han gick fram och berömde och tyckte att det var kul.

Ja, men nu är det över iaf. Tack för resan Rotary! :)


Review...

Jahap, 2012 :P helt okej faktist...


Jävligt spännande hela tiden och ja, det händer saker i princip hela tiden. Svårt att hålla blicken från bioduken...tårar och skratt, rädsla och ja hela paketet fanns med.

Den var bra helt enkelt, läskigt när man tänker efter och som fia säger; obehagligt att se ibland. Lite armageddon stuk fast med mindre snygga killar med. Sjukt bra gjort iaf, undra hur mycket det egentligen kostade att göra filmen.


Nej som sagt, värt att se. 95spänn, lägg ut det och ta er till en biosalong! En film man skall se på bio :)



Nu ska jag organisera och leda lite. nattthejs!


2012

Ikväll klockan 19.30 blir det bio för mig, 2012 ska ses :)



hört att den är bra, så vi får la se.....



resultat

äggröran jag gjorde nyligen var inte ens i närheten av den vi fick på adlon hotell...  suck.


Scrambled eggs with bacon

Vaknade för typ en halv timme sen, egentligen halv tio men tänke att jag bara hade sovit en 6h så för att inte bli trött senare på dagen slocknade jag igen. 3h senare sitter jag här och skriver lite med Jullis, hon ska göra äggröra med bacon. Och satan så sugen jag blev, saknar lite den här servicen vi fick på hotellet... riktigt god frukost och den perfekta äggröran med bacon.


Jag ska nu ta tag i kragen och göra äggröra. Om det blir lika gott, nja tveksamt. Men värt ett försök :)



Igår var super MS, skit kul! Mer sånt :)


U2 in Berlin

Kan ni tänker er att när vi gick ut från hotellets framsida och vänster om oss, dvs framför Brandenburg Tor står U2 och sjunger Magnificent. Fia fick rysningar och det sved nog lite att gå därifrån för henne, själv fattade jag inte riktigt att vi fick uppleva det.

Tittade vi till höger några meter bort var vägen spärrad med grinder och massa vakter (bakom var det proppfullt med människor, tryckandes mot grinden). Vi stod där en stund och lyssnade sen var vi tvungna att gå in till hotellet igen för att ta bakvägen där våran chaufför väntade - dvs EMA galan väntade.



jag ryser när jag ser detta...

8 år, anorektiker



När Dana var åtta år slutade hon äta och hennes familj insåg inte hur allvarligt läget var.
Hon tappade 1/4 av hennes vikt och vägde 19kg.



Hon tyckte att hon var tjock och slutade äta, hon ville dö.


tv4. nu.

Nästa höst!

Så här vill jag klippa mig nästa höst, -10 vill säga. (kanske 3cm längre)


Well hellooo

Idag fyller linnéa fritzell år, grattis sötnöt! hoppas du får det super och ja, super hela dagen :)




Not what I wanted

Ja, som ni kanske inte vet.. så fick vi ju aldrig våran "limousine" utan vi fick åka i en liten större bil... eller ja större på det sättet var det ju inte. Men ja ni ser ju bilden, en sådan fick vi åka i. Det dög! Och chauffören var trevlig, dock hade han väääldigt mycket parfym. Alex hette han.



en såndan här för fyra flickor.

Linnéas natt :)

Idag, snart typ... måste jag kila till min söta rara vän som faktist blir 14 tänkte jag skriva men 18år i NATT... gratta gratta henne för fan :)



och ja du emelie, tack för den... fia jag tror du får gå och titta på filmen själv! (eller emelie kanske vill ställa upp igen haha :D, du får sova hos fia och sängen är paxad)



 


trevlig helg gott folk!  xxxxx

Santa Barbara

Bara för att jag inte kan sova (ej trött) så underhöll jag mig själv med facebook.. titta på bilder från USA och fann dessa..







väldigt fina och jag saknar mina roomates, housemates snarare


ett sista inlägg

måste bara säga att jag är otroligt rädd just nu, efter att ha läst kenzas händelse... ja jag vet, jag blir jätte lätt skrämd för saker och ting när det handlar om onaturliga grejer...

fick mig att tänka på då jag och adam var vänner (en jätte gammal vän) och ja.. jag var seriöst tvungen att ringa upp honom och han fick prata med mig när jag borstade tänderna för att jag inte vågade gå in till toaletten själv.

så feg och lätt påverkad av saker är jag.


fia sa även att hon ville gå på den nya läskiga skräckfilmen, vad hette den paran...something, ja hur det kommer att sluta vet jag inte.. men om jag överlever ja det får vi se.


mammas kommentar: du får inte gå kolla på den, seriöst ann du kommer svimma!

 

nej mamma, jag kommer inte svimma... jag kommer bara inte kunna sova på någon månad, men jag överlever det är ju saken? hoppas jag. ååh varför skall jag alltid vara så nyfiken på att få känna den här rädsla-känslan för?


Weekend,

Jag är så glad att veckan gick så fort, och helg behövs.


Glad att det kommer bli en skoj helg också, tråkigt att jag ska jobba men det är en annan femma.. På fredag skall jag iaf till Linnéa och fira den bruden, att hon ÄNTLIGEN är 18!! thank god, Sedan på lördag är det MS, sötisen som också ÄNTLIGEN är 18, vi har väntat på dig gumman :P och sist med inte minst så är det söndag, som skall spenderas i en biosalong för the movie 2012! Den ska vara grym har jag hört. Så mys eller hur? åh, känner redan nu att helgen kommer rinna som vatten den med...men aja snart är det jullov och det tackar jag för.

Det kommer bli mycket att köra bil och hålla på med mitt au pair sökande, förstår ni att det snart är dags för mig? Jag längtar otroligt mycket, att bara få komma ut till en annan värld, och seriöst göra vad jag vill. Bo mer söta barn och ta hand om dem... Kommer dock sakna alla hemma, fira jul tsm med släkten, gå på massa släktmiddagar, mina vänner... åka till sthlm då och då. Men va fan? tänk om jag hamnar i NYC eller Caly.. då klagar jag inte. Njuta snarare. 


Ghost, for real?

Läste kenzas blogg, och var tvungen att hitta inlägget då hon såg lilla pojken.
Seriöst tycker sånt här är så sjukt läskigt, skulle själv dö och väcka min vän brevid mig... skulle aldrig klara av att sova där en natt till... aldrig.

Inatt hande det något riktigt läskigt.. Ni kanske inte kommer tro mig, och det fårstar jag mycket väl. Men såhär var det iallafall... Mirre hade somnat och jag höll precis på att somna när jag hörde någonting. Då öppnar jag ögonen och ser att Mirre ligger på golvet (bredvid min sida av sängen). Men det var inte Mirre, för Mirre låg bredvid mig och sov. Vad det nu än var sa flyttade denna sak hastigt sig till luckan under klädskåpet och satt där och flinade. Jag ryser nu. Ni förstar inte hur läskigt det där var. Jag tror inte att jag hallucinerade, liksom varför skulle jag göra det? Jag var inte heller onykter, hade bara druckit 2 drinkar många timmar tidigare....och inte heller var jag övertrött. Men jag var vaken, och jag såg något som jag inte riktigt vet var det var. Jag blev skiträdd, tårarna var påväg.. Funderade på att väcka Mirre men jag valde att inte göra det. Istället drog jag täcket över huvudet och låg och skakade. Väntade bara på att denna "sak" skulle röra vid mig.. Efter någon timme lyckades jag somna. Jag vet att det låter helt sjukt och ni tror säkert att jag är dum i huvudet, men jag vet att jag såg något som inte var "naturligt". Och jag är nu helt säker på att det faktiskt finns något övernaturligt på var jord. Jag vet inte vad jag ska gära, kommer ligga och vara skiträdd ikväll.

ASOS

Fick mina klänningar i onsdags (notera att vi åkte i onsdags). Väldigt otur vill säga, men nu har jag fått dem och testade dem idag. Gud båda sitter som smack! Inte för långa och ja alldeles perfekt!

Jag brukar alltid få sy upp mina klänningar men denna gång verkade det som jag valde två klänningar gjorda för mig. - Nu älskar jag asos, hehe.


. Tjolevips nu ska jag mattematika mig lite, :)


Charlie

Titta bara på vakten, hur koncentrerad har var för ett kort...och det roliga är att fia och johanna fortfarande står mot väggen hahah!


Berlin pictures

Nu alla kanske redan sätt alla våra bilder på facebook, men ja.. ni som inte har det här är några få :)


jävligt snygga brudar påväg till EMA galan




varken, johanna, fia eller julia fatta att man skulle ha ögona i kors.... fast det ser mer ut som jag är vindögd.








magic..


Green Day, otur nog fick inte jag ta med min kamera med suuuper zoom. Den var tyvärr för stor!


Planet Earth




Planet Earth, my home, my place. A capricious anomaly in the sea of space. Planet Earth are you just. Floating by, a cloud of dust. A minor globe, about to bust. A piece of metal bound to rust. A speck of matter in a mindless void. A lonely spacship, a large asteroid.

Cold as a rock without a hue. Held together with a bit of glue. Something tells me this isn't true. You are my sweetheart soft and blue. Do you care, have you a part. In the deepest emotions of my own heart. Tender with breezes caressing and whole. Alive with music, haunting my soul. In my veins I've felt the mystery. Of corridors of time, books of hisotry. Life songs of ages throbbing in my blood. Have danced the rhythm of the tide and flood. Your misty clouds, your electric storm. Were turbulent tempests in my own form
I've licked the salt, the bitter, the sweet. Of every encounter, of passion, of heat. Your riotous color, your fragrance, your taste. Have thrilled my senses beyond all haste.

In your beuaty, I've known the how. Of timeless bliss, this moment of now.

Planet Earth are you just. Floating by, a cloud of dust. A minor globe, about to bust. A piece of metal bound to rust. A speck of matter in a mindless void. A lonely spacship, a large asteroid. Cold as a rock without a hue. Held together with a bit of glue. Something tells me this isn't true. You are my sweetheart gentle and blue. Do you care, have you a part. In the deepest emotions of my own heart. Tender with breezes caressing and whole. Alive with music, haunting my soul.


Planet Earth, gentle and blue
With all my heart, I love you.

Berlin dag-fyra

Okej sista dagen att verkligen njuta, lördagen.


Vi var idag tvugna att stiga upp väldigt tidigt (8) för att hinna med frukost och sedan vid 10.00 åka på våran Berlin Tour. Lite små chockad blev vi när vi fick syn på vilka bilar vi skulle åka med, det var en Trabant- en riktig gammal tysk bil. Själva Touren var väl inte så mycket att lägga på minne, guiden var inte super på engelska och det var kasst ljud. Bilarna var super små, utan bälten så jag och jullan satt som två sälar i baksätet.

När touren började ta slut, hamnade vi vid Checkpoint Charlie om jag inte är helt ute och cyklar och blev bemötta av en polis, snarare en SS-soldat (vilket vi inte fattade). Hursom trodde jag bara han skulle checka lite och låta oss åka vidare men icke.

Han stoppade fias och johannas bil, där dem var tvugna att visa ID-kort och otur nog hade ingen av dem med sig det. Det resulterade med att dem var tvugna att kliva ur bilden och jag och julia fattade fortfarande inte vad som pågick, jag var jävligt skraj den studen måste jag säga. Men efter ett tag så börjda folk omringa och skratta åt "polisen". Jag fattade ingenting! - Så jag frågade våran chaufför om han kunde släppa ut oss. När vi väl kom ut stod johanna vid väggen och blev visiterad, fortfarande fattade vi noll! Efter ett tag när folk började filma och as garva förstod vi att han SS-soldaten skulle visa hur det var då när berlinmuren exsisterade. Allt var bara påhittat.

Jag har nog aldrig skrattat så mycket, det var höjdpunkten av våran Trabi-Tour haha! Och om ni vill se själva händelsen är det videon länkad nedan.

När väl touren var över så tog vi en tupplur igen. Power-nap för att orka kvällen! Vi gjorde oss iordning och sedan tog vi en taxi till Unischt Bar som resturangen hette. Chauffören var helt borta, som om han vore hög eller något. Trafiken i Tyskland är grymt läskigt...dem kör som dårar!

Men vi kom fram tillslut och väl där inne fick vi beställa mat och sedan blev vi inledda (via tåg bakom varandra) in till det mörka mat-rummet. DET VAR SVART! Tänk er att gå in till toaletten och släcka lampan, det spelade ingen roll hur länge man satt där inne, det mörka, svarta bevarades.

Jag tror alla vi fick lite panik, mest Julia till en början...och johanna bara njöt och åt på fint :P en annan kunde inte röra förrätten pga mörkret. Det hjälpte inte att jag var mörkrädd heller, det enda man hörde var massa röster runt om sig. Det var något nytt iaf! När vi fick in varmrätten trodde jag att jag skulle dö, hur fan ska man äta biff i mörkret? Det blev att skära stora bitar och typ äta med händerna. haha, vi var rätt roliga iaf!

Jag tror inte man förstår hur det är att vara blind om man inte själv får uppleva det under "tvång", ta inte det bokstavligt. Desutom så var det bara blinda som jobbade som serivör/servitriss där inne i matsalen. Jag är totalt sold och så imponerad! Det går inte att beskriva det vi fick göra, får ni chansen testa! verkligen!

Jaja, efter maten skulle vi ha åkt till TV-tower men det stängde vid 23.00 och då var det bara att ta taxin hem och förkvälla lite på hotellrummet. Klockan slog 02.00 och vi drog ner till Felix, smarta nog denna gång tog vi ingen jacka (det är 5m till Felix från vårat hotell) så när vi väl kom ut ur hotellet blev vi så chockad över hur låååång kön in till Felix var. Helt sjukt, eftersom vi endast hade varit ute och festat på tors och fred var det itne lika mycket folk då. Men lördag, så otroligt mycket människor!

Men eftersom vi hade adlon-nycklar var det bara att gå fram till vakten och visa nyklarna och då kom vi in direkt. Rätt fränt så där eller hur? Jag var inte direkt så taggad pga av så sjuuukt mkt folk, det gick knappt att röra sig så jag vill typ bara hem.. men när vi väl kom ner till dansgolvet släppte tanken och det var bara att dansa hela natten lång.


Så vad tyckte vi? - Berlin är helt underbart, killar i tyskland är inte så dumma trots allt! Tycker fortfarande att vakten var väldigt snygg. Men hursom, tyskland, berlin... åk dit om ni ska ut och resa. Jag ska tillbaka någon dag i livet iaf. Och om det blir Adlon hotell, det får vi se.....


Verkligen TACK- MTV, ni äger på att planera en riktig drömresa.


NÄSTA TÄVLING TACK!

Höjdpunkten av våran Berlin-Tour


COS dress

Här är min EMA klänning från COS.


Berlin dag-tre

En seg fredag, alla var helt slut efter firandet av EMA dagen så det blev en sen morgon... frukosten käkades och sedan var det bara att ta sig tillbaka till hotellrummet och däcka igen. Riktig god sömn fick vi alla och vaknade 3h senare för lite shopping.

Vi åkte till det kända shoppingscentrumet KaDeWe och där fanns det i princip allt, 6 våningar och då var det allt från kläder till mat. :) Prisklassen var också rätt cool.

Efter att ha vandrat i några timmar började det bli dags att åka hem tyckte vi, vifta efter en taxi och tog oss hem. När vi var hemma så tog vi det lungt, gjorde oss iordning och gick ut och åt. Vi åt på en resturang som hette Viale? Där jag åt en jätte god laxrätt och dem andra någon god kötträtt! Vi satt och bara hade det allmänt trevligt, tänk att få gå ut och äta varje dag, vilken lyx och gott.

När maten var klar drog vi hem till hotellrummet igen och gjorde oss i ordning, hade lite förkväll på hotellrummet som vanligt och bestämde oss att dra till Felix igen, vad är bättre än att komma in gratis till stans bästa klubb?

Väl inne i klubben så var det så komiskt, johanna får ögonkontakt med en kille och han började dansa med oss....jag tyckte bara att han hade extremt fula skor och skrek i princip ut det. Julia några minuter senare viskar i mitt öra att grabben studerar i sthlm... (fy vad jag skämdes) fast tur nog kunde han inte så bra svenska så han hörde nog inte vad jag sa, eller fattade helt enkelt inte.

Efter ett tag hade fia och johanna gått i väg med killen och jag och julla trillade efter, där vi även fick reda på att han var på Boston och var här på lite semester......Lite senare dök hans vän upp från ingenstans och jag frågade honom om han också kom från Boston fast nej, California säger han...

Jag bara små skratta och berättade att jag var i Santa Barbara under sommaren, och han blev så chockad för att han själv bodde där. Hur stor är oddsen att vi träffar just dessa grabbar? Jag började babbla lite om Santa Barbara och Carpinteria och Rincon Beach och ja massa.. och han bara garva och skaka på huvudet, grabben bodde ca 10m från Carpinteria... och spenderade nästan varje helg på Rincon Beach (californiens bästa och kändaste surfbeach)

Sen berättade han att han spenderade mycket tid i San Fransisco och ja, även jag var där och det var samma helg... Vi såg firework samtidigt. Hur liten är inte världen undrar ju man då?


FELIX CLUB

Måste bara få berätta att Beyoncé och Jay-Z var på Felix i torsdags (5/11), då även vi var där.. Häftigt...

Undra hur vi kunde missa dem?

 


Berlin dag-två

Vi steg upp vid nio och tog oss ner till matsalen där frukosten serverades, dem tog emot oss med öppna armar och vi blev serverade av en super bra servitör! Han hällde upp nypressat apelsinjuice och ja, julia älskade, vi älskade det. Så sjukt gott! Och det var bara juicen haha, hur som sa han att man kunde beställa utifrån menyn och sedan på egen hand gå och hämta vad man ville vid buffén. Buffén bestod av ALLT, frukter, yogurt, lax, bröd, skinka, ost, asså allt... tror jag bara åt frukt och yogurt varje dag.. Vi beställde även äggröra med bacon och toast, så perfekt gott. Frukosten var höjdpunkten då, gud så gott!

Aja nog om det, efter frukosten drog vi tillbaka till hotellrummet gjorde oss iordning och tog taxi till Cinemaxx (det var så mycket folk och inga taxi bilar kom till framsidan av hotellet så vi tog baksidan, där det även inte fanns några taxibilar.... vi frågade vakten om han kunde beställa åt oss och ja, självklart gjorde han det. (satan så snygg han var!!!) När taxin kom ropade han på oss, eller gav oss ett tecken och öppnade dörren åt oss och stängde även den, haha vilken service :)

Väl framme vid Cinemaxx fick vi hjälp till våran privata biosalong och där såg vi även Michael Jackssons This is it, seriöst så rös jag under hela filmen, fia grät 3 gånger och ja alla var så helt fashinerad över det han hade gjort, Michael Jacksson är fan kung! Inga ord.

Efter bion så åkte vi hem, gick lite på stan och sen hem och gjorde oss iordning för EMA galan... det tog sin tid och alla blev stressade (jag blev stressad) så vi (jag hann inte) hann inte gå till någon resturang för att äta middag utan beställde roomservice istället. En sallad för 200kr, värt. :P

Klockan slog 19.15 då våran driver skulle hämta oss och guuud så rar han var! Han hjälpte oss med allt, från att skjutsa oss till galan till att göra allt för att vi skulle komma till plats. Bästa chaufören på hela resan!

EMA, var ja.. ni som såg det på tv så sjukt bra, att få se det live är väl inget man gör varje dag. Med tanken på att dem inte ens sålde privata biljetter heller. Det var något extra, och så sjukt underbart! Vi var alla så nöjda och ja tillfredställda helt enkelt. EMA gjorde hela kvällen ! Beyonce var bäst.

Efter EMA så åkte vi hem, gick ner till lobbyn och frågade om dem visste vilka klubbar vi kunde gå till och festa... och eftersom det var en torsdag så var det inte så mycket att välja mellan.. eller jo det var det säkert men vi ville inte åka så långt så han hänvisade oss till Felix. En klubb fem meter från hotellet, och om vi visade nyklarna så skulle vi få gratis entré. Mycket bra tyckte vi och drog dit. Det var drag och super hela kvällen.... och sent och trötta drog vi hem och däckade direkt.


har jag missat ngt?


jag tror jag har blandat ihop, att gå på stan efter bion... vi gick på stan efter frukosten.. så var det hehe.

Berlin 4/11










Jag och Jullan fick the green room, Johanna och Fia fick the red room :P










Dem här knapparna släcker man alla lampor i rummet, rätt smart när man ligger ner bäddad i sängen med andra ord :D haha














blev rädd för mig själv och slängde kameran på jullan.....(eftersom morgonrocken var så stor ser det ut som hela min kropp är vriden....) haha






tofflorna var i stl 40, kul för mig som har 36.... :P
















20 ÅR SEDAN

Idag 9 november 2009 är det 20 år sedan Berlinmuren föll tyvärr har jag inga bilder på berlinmuren utan det är typ johanna eller någon som tog kort på det :P får tigga efter alla bilder först.


Culcha Candela

Okej här kommer den riktiga Berlin låten, har letat efter den men inte hittat tills Julia sa att kunde gå in på själva radio stationen och leta efter den där.

Voilá.


Culcha Candela - Monsta


Tokio Hotel - World Behind my wall


Jag gillar inte Tokio Hotel, men den här låten är faktist rätt bra.. och väcker underbara minnen!




Berlin dag-ett

Vi var uppe tidigt på onsdagen för att ta tåget till Sthlm, sedan Arlanda express till Arlanda och på planet till Berlin! Det kanske tog ca. 2½h att åka ner dit och när vi väl var där stod chauffören och väntade på oss.

När vi väl var framme vid hotellet så blev det som en stor jäkla chock, hotellet var typ- ja hur ska man kunna beskriva? - Adlon Hotel, en av dem dyraste hotellen man kan hitta i Berlin, den mest kända. Det säger väl rätt mycket?

Det roliga var att vi inte fick röra ett finger, dem tog hand om allt....tog våra bagage och försvann med dem, och vi fick våra rums nycklar och blev ledda till rummen. (bilder kommer imorgon, orkar inte ladda upp idag)

Hursom, jag och jullan,- fia och johannis delade rum. Vi stormtrivdes redan från början och fattade faktist inte att vi skulle bo där i 4 nätter. Helt sjukt underbart! -Alla vi längtade till frukosten,

När vi väl satt där och tog det lungt, så plingade det på dörren och det var våra bagage...vi tog emot och tackade, sedan drog vi ut på stan och tog en runda (jag var tvungen att hitta en klänning till EMA) och det gjorde jag på COS. Typ den finaste H&M butiken ever...fattar inte varför det inte finns i Sverige. Aja men jag hittade en klänning iaf, och sedan drog vi vidare till en jätte mysig italiensk resturang och där satt vi och åt lasagne. Super gott!

Ja vad gjorde vi sen? - Vi hade köpt hem lite fint fint att dricka (mycket billigt må jag säga) och hade det mysigt resten av kvällen på hotellrummet. Morgonrock, tofflor och vin.

Vi var extremt trötta så det blev en tidig natt för alla oss.

Onsdagen passerade så sjukt fort, men vi hade 3 härliga dagar framför oss- This is it, EMA, Tour, Dark resturang.

 

:)


Berlin, 09

Det kommer ta en evighet att berätta hur vi har haft det, men med bara ett ord så kan jag skriva paradiset!


Inte nog med bara att hotellet var som ett paradis utan att staden Berlin, var så sjukt fint och gud jag älskar verkligen Berlin! Om jag får rekommendera, så måste alla åka dit någon gång i livet. Ni fattar inte....

Ja vad ska jag skriva? - Är så trött just nu, vi kom hem för inte så längesen och jag vill bara berätta allt... men jag vet inte vart jag ska börja.



Kan skriva lite senare ikväll, eller imorgon när jag har lugnat ner mig lite. Kan fortfarande inte fatta att vi har fått upplevt allt det här, och att det faktist är över. När får man bo på Adlon hotell i livet? U2, bodde där liksom, det säger rätt mycket.  (fia och julia gick förbi The Edge i korridoren, jag och johanna satt och åt mat...kul att vi missa det för maten)

 

Berlins låt:

 
Pitbull - Hotel Room Service

Berlin, EMA -09



Okej, snart dags att gå lägga sig. Klockan sex ska jag stiga upp, säga hej då till mammsen, och packa det sista. Göra mig iordning, äta frukost och gå på toaletten.


Sen halv ...halv åtta kommer Johannis mor och hämtar upp oss, sen är det tåg till sthlm- och sedan vidare med arlanda express till självaste arlanda -flyg mot berlin!

Väl i berlin, måste..notera måste, jag hitta en klänning till EMA galan. - En av världens största musikgalor :) häftigt värre!

MTV Europe Music Awards 2009!


I'm sooo ready, -I got it!



God natt, och ha det super resten av veckan.

 

 

ANNNY


Packat och klart

Okej, nu är jag snart klar med packningen och det blev runt 16kg.... lite väl för mycket, jag ska nog ta ut lite för shoppingens skull liksom.



nu ska jag boka tåg biljetterna, återkommer straaax.

It's just a little to late

neeeeeeeeej, mina klänningar kom visst inte idag.



Tråkigt tråkigt, nu får jag lägga ut ännu mer pengar på andra klänningar som jag fööörhoppningsvis hittar. MÅSTE hitta. Fan säger jag bara, asos jävlar.  




annars har jag spenderat typ 300 kr på massa annat onödigt som man egentligen inte behöver, men köper "ifall"... ja ni känner till situationen. nejnej nu ska jag inte deppa.. utan shit va kul det kommer bli imorgon! 


GEORG, here we come. PICK us up! 

Unsicht Bar

Guud, ni kommer inte tro detta!

Men jag kikade runt lite vad egenligen vi hade reserverat, det är så att vi ska äta på en resturang där deras koncept är att det skall vara dark... Man ska tydligen sitta och äta i mörkret och försöka så gott som möjligt endast använda sinnerna (ej synen tydligen)... Gud vet vad man stoppar i sig.

Dem har två regler:
1) Ej lysbara saker, t.ex ciggaretter, mobil, klockor med display som lyser, kamera osv....
2) Gå aldrig från bordet själv, du kan skada dig eller krocka med servitören/trisen....


Ja, vad säger man? - vilken upplevesle eller hur?


fridagustavsson

Hittade henne på knight cat's blogg. Men hade sätt henne tidigare någonstans, och satan så snygg man får vara. Allas nya favorit helt enkelt. 


försvunna klänningar

Det har blivit något fel och jag får nog inte mina klänningar i tid. Lite surt är det väl, men aja jag får väl spendera pengar där nere och köpa mig något fint.


det löser sig ann, no panic :)


det som är skönt är att allt är bokad, reserverad och klart, vi har allt vi behöver inför onsdagen.
hotell, flyg, fickpengar, bilar, biljetter,  ja och hela paketet.




nu ska jag ta min hostmedicin och krya mig med lite te och honung.


PUSS

222

Såg på min nedräkning att det är 222 dagar kvar till Studenten.



just nu sitter jag och kikar på vem kan slå filip och fredrik? :P


efter det är det djävulen bär prada på tv4 ! don't miss.

Taylor Lautner

Visste ni att Twilight Jacob- Taylor bara är 17 år, dejtade Taylor Swift? - Taylor,Talyor. :P

När man tittar närmare på bilderna så ser man att han är väldigt ung jämfört med dem andra grabbarna, men vem trodde han var 92.a? Inte jag.





Cam Gigandet, är ju lite så där het.


Tröttis

Okej, jag är helt slut... vaknade nyss, har ont i halsen och hostar. Åh jag som går runt och säger till tjejerna att INTE bli sjuk fram till Onsdag. Men jag ska friska upp mig med att inte träna idag. Får träna imorgon och på tisdag, eventuellt på onsdag om jag hinner. Oh gosh, träningsnarkoman- långt ifrån faktist :P

Nej, nu ska jag kila ut och kika på vad mina föräldrar gör och fråga om mamma vill ta en sväng med bilen med moi. Stanna hemma gott folk, :) 



PUSS


(juste, uppdaten om min usa resa kan jag återkomma med ikväll)