dagens köp (bokrea)



-Lauren Weisberg, alla var där
-Sophie Kinsella, mina hemligheter
-Sophie Kinsella, En shopaholics bekännelser
- Belle De Jour, En eskortflickas öden och äventyr
- Könneman, Arkitektritade hus från hela världen


- anny

Slumdog Millionaire


- Jag och linnéa såg denna fantastiska film igår, sjukt bra! rekommenderar denna stort. Handlar om en slumdog i Indien som är med i programmet "vem vill bli miljonär"..som sagt, Everything's Been Written. Denna pojk Jamal som vinner 20 miljoner kr, frågor som är baserad på hans livshistoria tar verkligen tittarna med häpnad. Kika på filmen, no regrets!
-anny

darin comeback?




-comeback ikväll? har sverige missat ngt elle?.. vad hände med hans hit nyligen, kat deluna? han är rar darin, som även ska vara pausunderhållare ikväll. måste kikas!

dagens köp



- killskjorta från U.S polo assn.

snygg rygg- the hills



- minns ni den ursnygga klänning Whitney hade på sig i The hills? önskade att jag hade en liknade. så snyggt med skuren rygg!

liverpool- real




tillslut hjälpte konrad mig med online tittande. och det gick, dock använde jag mig aldrig av sopcast utan av mediaplayer ist. lika bra.. sen slapp jag ladda ner :P tack konrad! som sagt, slutade matchen 0-1 till Liverpool, 84min om jag inte minns fel av benayoun(?). och medan matchen pågick så satt jag även och översatte hela spanska texten. wiho i'm done. let's do some english now.


- anny

will smith- seven pounds




Uppriktigt sagt var filmen grymt bra. Sorligt nog kom det några tårar där på slutet men så sjukt bra skådis han är (will smith) ! Ni som bestämmer er för att kolla på den film så slår jag vad om att ni lär älska det lika mycket som jag. Vacker film, vacker skådespelare, vacker story. period.

ps. älskar ni the pursuit of happyness kommer ni att älska seven pounds.


 
- natt dags. sleep tight



 


never show it




surt att dem aldrig ska visa bra matcher på vanliga kanaler! aja inget att sura över. Hmm har precis köpt 1kg morötter hoho.. jag laddar kvällen stort. det blir jag+morötter+dipp och 7 pounds :) super kväll, just nu ska jag kika på glosorna lite och sen dyka mig in i filmen.

btw, eftersom carro&andy rekommenderade lunds universitet.. så kanske det faktist vore ngt?


-anny


17 again med Zac Efron



who says u're only young once?

Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.

En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.


-en snygging på filmduken roar alla flicks. filmen har premiär 17 april!

Revitalash ögonfransnäring



Revitalash ögonfransnäring. En produkt som tagits fram av en amerikansk läkare vars fru tappat sina ögonfransar efter att ha genomgått en strålbehandling. Produkten sägs få fransarna att växa och bli tätare inom 3-10 veckor. Det kanske vore ngt för mina babyfransar? Just nu på Bellme.se så ligger priset på 999:- + frakt på 29;- ...dock har jag inga pengar just nu.. surt att det bara är en dags försäljning och att det är så jäkla dyrt. Men ska nog slå till med en sådan när jag har pengar. Det ska ha funkat på Emilia..
http://www.veckorevyn.com/bloggar/emilias-blogg/2009/01/19/ett-mirakel/index.xml

bokrea



systrarna olsen, ska ju ha släppt en bok. vore faktist något jag skulle vilja läsa.. hoppas man hittar den på bokrean imorn. böcker är klassy, ska snart läsa en blomma i afrikas öken :)

mtv slash träning




idag var jag tvugen att dra mig till friskhuset och träna bort lovet och det som hjälpte mig på traven att springa hela 1mil på löpband var rob&big.. så sjukt roligt, har suttit och glott på det hela dagen och skrattar tårar. höll även på att trilla av löpbandet då och då. som sagt, nu känner jag mig frisk och peppad för lite plugg innan beautisleep. har ni haft ett bra lov föresten ?


- anny

welcome back jg



nu är det så att julias thailand resa is over, surt för henne.. bravur för oss, vi har saknat dig bruden! a lot. Nu är det bara att kämpa på med skolan igen, nästa lov väntar.. btw jullan nu när du är tillbaka... sthlm i helg? :D vore skönt med lite shopping va? nej.. nej.. nej.. nu ska jag kila till linnéa my friend, cykla i snööön! är seriöst döttstrött på snön, sluuuuuta kissa på oss modernatur.


-a

nattinlägg @ linnéa

Sitter och käkar chips med linnéa, nyttiga-brudar.com. Fast vi njuter av stunden, livet liksom. Precis kollat på en super film, super kropp, super människa helt enkelt. Även haft ont i tarmen.. rejält asså, hmm jag ska ändå till sjukhuset på söndag så kan ju passa på att undersöka mig hos min snygga läkare. vad han nu heter?!

vi vill även hälsa till våran johanni!! god natt på dig! :)  PUSS, (förlåt att vi inte ringde)


-annnnnnny


tgif



thank god it's friday, inte direkt just nu men annars så. det var som dejavu idag, jobbade, pluggare, och nu hemma. trött som satan! ska strax ringa min girlfriend och fråga vad som står till med henne. fick ett sms angående om bastu ikväll. låter mysigt och skönt, :D nu ska jag släppa plugget och chilla med linnéa.  cya 2morrow.


-annissh

den där alex wang

 

-en sådan i garderoben skulle duga allt nog. fyfan va snygg!

avklippta jeans,- woala



Jeans
från johanna som jag har klippt av ! tack söt :) dem sitter fint, nåja.. jobbat stenhårt idag och följt av 2h plugg i bibblan. så ambitös. på talan om bibblan, såg en bekant där och hedrans så impad jag är. nästan kär va? hmm, snart ska jag äta lite mat, och sedan kanske.. bara kanske åka och träna. får se hur jag känner och orkar :) dock behöver jag lite träning, har inte rört mig så mkt under lovet. men nu ska jag föra min lilla rumpa bort från datastolen.



- ann

crazy forehead



dagen bestod av massa lek och fik/lunch, väldigt trevligt måste jag säga. Alltid kul när LAJ är med varandra, vi är som charlie's angels med andra ord? haha- nej det jag ville komma fram till är att I love my girls- a lot! snart är det helg, då är det melodifestivalen som ska kikas ;) najsprice.



- annyy

esmée on utube



-underbar röst, underbar tjej, underbar kille på slutet.

annbreaksmorestuff.com


jag är så smart, - har precis tagit sönder min ipod laddare. great! eller precis vet jag väl inte, det har nog legat sönder ett tag, mosad av datorväskan. så great. allt är verkligen skit idag. skit dag som sagt. jag ska läsa min bok och gråta ett skvätt.

lazzybone




Idag har varit otroligt lat, suttit och kollat på tv och surfat runt bland kläder på nätet. Men imorn ska jag vara mer aktiv, har precis pratat med johanni om att vi ska hitta på något. Linnéa den buden ska nog också hänga med oss. blir super, super bra. nu ska jag käka mat- lite franskt va?


-anny

friskluftsdag




egentligen ska man ladda upp bilden med texten igår, men bara för att så laddar jag upp den idag. smart ann :)

snowboard?

okej, skridskor-check, bowling-check, snowboard-let's do it! - varken jag eller mina brudar idag (j,l,f) kan åka snowboard så vi tänkte åka till spökbacken och testa. skall bli kul i guess ;P nej mer talk om idag. jag sög i bowling, dock slog jag till med en snygg strike.

idag/ikväll har jag köpt chips som jag ska smaska på. kolla på forest gump igen tror jag. eller jag vet inte, får se vad det blir. flyga drake blir det iaf :)


- tjolevipsanny

JAL





Idag ska jag och mina brudar hitta på lite hyss, vi ska börja dagen med skridskor och sedan lite bowling. Bara hänga och skratta allmänt mycket är något vi uppskattar! Ska bli intressant att se Linnéa åka skridskor, hon ska vara jävligt duktig medan en annan typ får kämpa för att stå på fötter. hmm, min handledare sms.a mig vid sju och sa att jag fick jobba hela veckan om jag ville/kunde, men seriöst. visst jag kanske får runt 6k men jag orkar inte. tor-fre + sön räcker lagom. Little anny måste också ha lov.

-annnnnnnny


update: lambi ska också joyina oss!

memory





Jag och linnéa satt och pratade om barndomen, då man tittade på trasdockorna.. nalle puh och little pony :) sen var jag tvungen att sätta på backstreets boys.. seriöst (jag kan allla deras låtar). skickade till linnéa, hon gillade inte det. dock gjorde johanna det så jag är inte ensam om att kunna låtarna utantill ;) haha. det är riktigt skönt att slippa tänka på skolan och bara vara.. eller hur?

humor 4 the day





i still standing for hope&glory



Gårdagen
- melodifestivalen med familjen fritzell :)
och moralstöd hos per-arne, som slutade med att även jag stod framför kameran... inte planerat! nej som sagt, kompisbild är alltid kul för jag har inga bilder på mig och linnéa :P

btw, jag ska eventuellt åka till sthlm imorn och träffa min lilla kille och hans broder :) bruna jäklar som precis har kommit hem från gran canaria :P ska bli kul, dock har jag verkligen inga pengar men ska fråga mamma och jag får låna lite.

nej- hejjsa måns i finalen med andra ord av detta inlägg :D


-anny

veckans blogg, killarnas stil




- vet inte om ni har sett deras blogg, (är dem inte gjorda för varandra)
vill bara påpeka hans klädstil. sjuuuuuukt snyggt!
om jag vore kille

shooooes



- dessa underbara shoes vill jag investera så fort jag får lön!

david bechham



beckham tangerar bobby moores rekord på 108 landskamper!
you go boy! han va typ handsome. (inte nog om beckham, f.torres var också underbar)

Chris brown? :(

Lilla söta chrisy har hamnat i knipa.. asså det har alltid varit ngt med rihanna som jag inte tyckt om. Hennes låtar är bra, men hon som person.. stör mig bara. Det står massa om att Chris Brown ska ha slagit Rhianna och si och så. Vad ska man tro på? - Själv tror jag att chris brown är smartare och mognare än så, allt är säkert bara missförstånd och en stor olyckshändelse.  Man ska aldrig tro på gossip.


- annish (stolt över dagens träning)

IM DONE

Äntligen klar med geografi, inskickat och klart :) skööönt, ett berg släpptes precis. ha! Nää, yttligare mount everest återstår. nu överdriver jag...kebnekaise då? rätt bergskedja! hmm, snart börjar gilmore girls. innan dess ska jag kika på fe och plugga till provet som kommer imorn, wish me luck. 

- aannie

SPORTLOV

Nu har jag seriöst sportlov. Onsdag-Torsdag-Fredag kommer rinna ifrån! tg.
Hmm, fick precis ett mail från A.g och det stod att deadline för mig är ikväll! måste skriva klart allt!

EN SAK TILL..........min söta rara fadderbarn skickade en teckning till mig. så sött!
kan ladda upp en bild, (det är inte så mkt) + texten som dem skrev. väldigt rart, vilket gjorde att man blev ännu stoltare över sig själv. Att vara fadder kan vara en av dem vackraste sakerna jag har gjort i mitt liv.

(har taskigt med pengar, men jag dör inte)




- annnnny

dubbel bokföring


-nån sjuk snygg modell jag råkade hitta. love u haha



kan jag det nu? - ja det tycker jag. skönt!
sitter och tar det lungt framför datorn, ska snart sätta igång med geografi och skriva klart allt hade jag tänkt. Vi får se hur långt jag kommer, förhoppningsvis blir jag klar ikväll. måste kika på dubbel bokföringen lite också.

Skuld-kredit-leverantörs skuld-inkomst-debet-försäljning-kredit-ingåendemoms-debet-utgåendemoms-kredit. i got it! Juste fick tillbaka spanish, och matte provet idag. Matte=surt 3p, spanska ..way to go anny.

nej, känner att jag bara babblar skit. trevlig natt!




-aaanny

one week to go




sista veckan, 2 fe prov och geogafi hemtenta. det är bara att köra, och bita ihop för snart är det sportlov! satan va skönt det kommer bli, umgås me linnéa och johanni. eahm plugga till engelska provet och läsa ut flyga drake. spela piano. lära in mig noter. jobba. ta det lungt. och bara njuta i en vecka.

nej. har bara skrivit 300 ord, så har mycket att jobba med. så adjö.



-aanyy


dagens köp




12.oo Msn.

Ann- Vill du åka till norrköping med mig?
Johanna- hmm, kanske?
Ann- åååh?
Johanna- När går tåget då?
Ann- 13.00, så klä på dig !
Johanna- eahm.. hmm okej då.

Detta betyder att jag och Johanna var i norrköping och träffade på Jake Gyllenhaal.. eller iaf look a like :) haha johanna blev självklart kär, men det var jag som fick se honom hela resan. (tycker inte att jake är så snygg) men grabben var rätt het iaf faktist.  Nej, jag kom hem med lite saker. nöjd faktist. dock ville jag så gärna köpa dem där jeansen.. men plånboken tappade sin vikt så snabbt. Får helt enkelt åka upp till sthlm och shoppa ist. vore ngt faktist.

nej nu ska jag umgås med linnéa. pusshejs kvälls.

-anny

chips&dipp




idag ska jag unna mig med chips&dipp och The holiday :) Jude Law! , ska nog också kolla på geografin lite.. Imorn blir det att umgås med linnéa ! skall bli kueal. ska visa henne mina To zanarkand talanger ;P Just nu är Martin i visby, ska bli skönt utan honom ett tag :P schysst jag är. neeh, men jag kommer nog sakna honom. eeeh han ska bara vara borta tills söndag. nej, nu kilar jag.

kanske ska till norry med mamma imorn. lite shop behövs. men plonkan säger ifrån.


aaany

160 glosor




160 glosor
8h plugg
när ska jag hinna med gramma?
trött ann
kan fortfarande inget
alla är tråkiga på msn
jag vill sova
vad gör linnéa?
är det bara jag som fortfarande pluggar?
this sucks!
- gonatt'

to zanarkand




jag bad min söta rara vän (linnéa) igår att lära sig spela to zanarkand.. det finns ingen vackrare melodi. sjukt va man blir rörd av denna låt. när en låt kan ta fram så mycket minnen, och känslor. då betyder den något, den är bara så underbar, om jag ändå kunde spela piano.

dagens köp



those shoes

mina skor anlände idag och dem var super! kan slänga upp en eller två bilder lite senare :) när man ändå testar sommar/vår skor kan man ändå passa på att ta fram sina jeans shorts.. och guuud vad jag längtar tills det blir sommar så man kan använda dessa kläder och skor.  tiden rinn, rinn så jag får åka till zakynthos och vietnam. låt mig få sommarlov nununu!

nej, nu ska jag plugga lite dubbel bokföring och spanska.. geografi får vänta tills i helg.
tjolevipps.


-aanny

alla hjärtans dag





- hur sött är inte detta?


bibblan





Yttligare en gång, jag och julia inkl. våran super kille Konrad <3 we love u! :) Vi satt i bibblan och pluggade lite geografi och jag hittade världens bästa bok. - till geografin asså, hoppas arbetet blir bra nu! Lägger ner rätt mkt tid med andra ord. En sak till, gissa vem vi sprang på i bibblan? eller gissa vem som sprang på oss? FREDDY ! yo, han är cool haha.. rolig att prata med faktist :) 

nää, nu ska jag plugga lite glosor- spanska glosor!  Adiós amigos


-aaaaaan

spring soon-




Längtar inte alla till våren snart? få gå i lite tunnare kläder, mer färg och använda mer skor.. Vintern blir så hur säger man enfromigt? Rätt ordval ..tråkigt, dystert och mörkt. Vi eller jag vill ha ljus av solen, lite värme och mer färger helt enkelt. Det är precis det jag behöver just nu, mer ljus i livet. det är så mörkt!

Rafael Nadal





- han är grym!
sjuk match ni som såg, och rafeal nadal är oslagbar iår han kommer vinna alla fyra grand slam tuneringar helt klart.

wii med oss




igår spenderades med släkten, som inte alls bestod av måna pers... alla var inte hemma, vissa var sjuka och vissa kom precis hem från Gran Canaria. nej men vi som fanns, vi spelade nitendo wii sports.. haha fan va kul det var att se Emelie och hennes farfar spela, han tog det så seriöst och det såg verkligen ut som om han spelade riktig tennis.. och sen när dem skulle spela boxing.. inga ord hur roligt det såg ut.

lite senare var det lite fika, och titt på the green mile.. den är så sorlig och super. och så var klockan ett och jag åkte hem... när vi åkte hem så åkte vi förbi statt och det var väl invigning? massa ljus och such stuff. sen stod det en kille vid vägkanten och kissade utåt, snygg vy från bilen.




-  annyy