God natt'

Nu är det dags för mig att gå till bädds, medan folket typ festar just nu. Lite avis, fast ändå inte... är super trött så tagga inför jobbet imorgon ska jag göra. Haha tagga... jo tagga, mycket att tagga inför. 


och snälla, ring mig inte på fyllan. ;)


Godnatt!

 

 


Pink - I Don't Belive you


Tacopaj vs Halloweenfirandet

Eftersom jag ska fira Halloween själv så ska jag ta och göra tacopaj till familjen. Det är väl mysigt, typ ja.. eeh när halva familjen ska bort. hehe*


men men, jobb imorgon... får ta och glädja mig att jag faktist kommer att fira en riktig halloween nästa år istället! :) Trick or treat? 

Nejsh, laga mat- äta mat- träna bort mat- sova. Det är min kväll det. Glad halloween?  

JUSTE -
ONE TREE HILL, GOSSIP GIRLS , THE HILLS, THE CITY väntar ju, (hade ju inte internet i tisdag-tors)


Go go go.. gone

Snart ska jag ut och köra lite och efter det ska jag nog ta mig till Factory Outlet för att kika efter lite kläder. Tror själv inte att jag kommer att hitta något men det är en annan femma.

Hursom, det är 3 dagar kvar- sen åker jag och flickorna till Berlin! Wihooo. Gud va kul det kommer att bli!

---
Btw, det är någon som har tagit sig in i våran vind och fysslat och pysslat lite där inne... i princip vänt det upp och ner på hela vinden. Vi har inte kikat så noggrant på vad exakt de har tagit utan det såg ut som typ alls var uppbrytna. Får väl hoppas på att dem inte tog något!
nej, nu ska jag kila! 


PUSS

Limousine

Det har varit lite off här, mitt internet har inte funkat. Sorry.


Men jag har lite roliga nyheter om våran Berlin resa.
Vi flickor kommer bli hämtade av en limousine och så kommer vi ha en egen "driver" som dom kallar det :) Gud va kul, en lite en chauffeur!

Denna limousine kommer att finnas för oss vid alla tillfällen, EMA, This is It Screening, Dinner och Club.
Asså, gud va kul! Haha inte nog med bara resan, nu får vi lite exklusivt också :) Här kan man inte flyga i mjukis längre. Utan fint fint kommer det nog bli för alla oss.

---
Vi har fått våra flygbiljetter, rumen är bokade. Nu längtar jag!!!


TOMT

jag har inget att skriva om, berlin resan- avtal, papper, allt under pågående.


kommer inte skriva så mycket i bloggen om det inte händer något skoj, återkommer när allt är kul igen :)

Samtalsköööö

Ringer just nu till skatteverket för några obesvarade frågor. Gissa vad som händer när jag vääääl blir upp kopplad till en handledare och det är min tur. Den klantskallen råkar väl trycka på någon knapp och lägger på luren! Efter hela 103.e platsen i kön så ja, får jag börja om igen...


H&M virgin

Idag så har jag varit duktigt och både tränat och gjort vettiga saker, varit på stan med johanny och köpt smink. Varit hemma hos mig och lekt make-up artist, och resultatet blev sååå bra! :)

Imorgon skall jag nog träna, ta det lungt, köra bil och se vad Mtv säger..förhoppningsvis så får jag svar redan idag. Åh, gud snart bär vi oss åt till Berlin!

 

mascara volume, läppstift (131) - YSL


Make-up

Så här, precis så här vill jag sminka mig till EMA -09...men med lite mörkare röd på läpparna bara.


PurpleThe Fashion Spot.

Seriöst?

En anledning att inte ta sprutan, visst 1 på miljonen... men jag är ju 1 på några miljoner som vunnit en resa bara så där. Då blir jag hellre sjuk i några månader än att det drabbar hela mitt liv. Seriöst, tänk om liksom? Nu kanske jag är överhysterisk om detta men vem vet?

och jaa, jag vet.. det var mot den vanliga fluensan.. men vem vet vad svininfluensa spritan kan göra då?
ge mig ett konkret svar att man kan dö av den fluensan som kommer om några år, så tar jag sprutan...annars bli jag hellre sjuk och blir imun mot hela skitet istället.  :)


I-landsproblem

Jag har två problem just nu,

1) jag tänkte aldrig på att, dem två klänningarna jag köpte kan ej bäras med BH...
2) jag har fått större arsle, min nyårsklänning är för kort med 4cm...

new dresses!

Okej, nu har jag impulsköpt 2 klänningar från Asos.com....varför? jo för att jag är fattig när det gäller klänningar (pengar också). Men var så hemskt tvungen, hatar att vara utan kläder.


Åh, hur ska jag bära mig åt att ha råd med allt? - bra fråga ann, det borde du ha ställt till dig själv innan du tog dig in i detta. Men det löser sig....

 
Denna klänning i svart, - jag ska ha ett vinrött läppstift.

 
Denna klänning var egentligen bara en backup-klänning, hade en annan klänning som var så mycket snyggare i kassan.. men det strula sig och sen blev den även slutsåld så ja.. denna får det bli.


Impuls hatar väl alla, ?Vinstskatt

Okej, det var ju för bra för att vara sant... Som ni kanske vet så tillkommer alltid en vinstskatt när man vunnit en tävling och det är jag i medveten om just nu. Dock vet jag inte hur mycket, men som det ser ut nu så ligger skatten på 30% här i Sverige som i England.

Så eventuellt skattar vi 30% av prisets värde, vilket inte blir så "jätte" mycket i alla fall om man tänker på vad vi kommer att få uppleva där nere i Berlin om ca. 1 vecka.

Det jag måste göra nu är att, ringa skatteverket- fråga ut dem, sen ringa MTV vars huvudkontor ligger i England. Det skall bli kul att byta ord på engelska don't you think? haha.

Hur som är jag fortfarande taggad på att åka på denna resa som kanske kommer att kosta mig ca 3500kr, men vad får jag inte på köpet? Resan kanske skulle kosta mig en typ 13 000 annars så, vafan det händer en gång i livet om inte mindre.


Så mitt tips är nästa gång ni tävlar:
Om priset är gigantiskt, tänk på att skatt alltid tillkommer såvida ni inte vunnit av en slump, d.v.s. att om ni vunnit en resa efter prestation så tillkommer skatt, om det är av en renslump att ni deltog i tävlingen med endast namn osv så är det skattefritt.
Den nya Blair Wich Project

Den nya budget-skräckfilmen har tagit mycket uppmärksamhet, det sägs vara den nya Blair Wich Project.... och om ni inte sett den filmen säger jag bara- inge sömn på en vecka... seriöst!


så nu är det den nya- omtalade skräckfilmen som skrämt upp hela USA.s befolkning på endast trailern. Själv har jag inte vågat titta på den än, för mesig..

frågan är ju, vågar du titta?


Hotel Adlon, Berlin

Här är hotellet vi ska bo på och jag gillar verkligen det jag ser:

Hotel Adlon, Kempiniski Berlin

Det här är det sjukaste...

4. Denna tävling är öppen för boende i det börsnoterade följande länder endast i vart och ett av följande tre (3) regioner:

i. Hong Kong, Indien, Indonesien, Japan, Korea, Malaysia, Nya Zeeland, Filippinerna, Singapore och Taiwan ( "Asia Pacific");

ii. Österrike, Vitryssland, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Tjeckien, Kroatien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Island, Israel, Ungern, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Makedonien, Moldavien, Montenegro , Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovenien, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet ( "Europa"), och

III. Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Karibien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay och Venezuela ( "Latin America"), (var och latin Amerika, Europa och Asien ska vara känd som en "region" och tillsammans som "Regioner").

Det kommer att finnas en (1) pristagare utses bland alla poster från Sydostasien, Europa och Latinamerika (i "Vinnare"). Vinnaren är den deltagare som har svarat på flervalsfråga korrekt och lämnade de mest kreativa och entusiastiska svar på tiebreaker frågan, vilket avgörs av arrangören efter eget gottfinnande.

- det här är det sjukaste jag har läst... Lilla jag, från lilla katrineholm, från lilla Sverige är den enda vinnaren av alla dem tre regionerna... är det inte sjukt? 1 på miljonen..eller ska jag säga miljarden?

Okej, vi tar det en gång till...

Jag ställde upp på en MTV Michael Jacksson "this is it" tävling.. för inte så länge sen, dock bara spontant och inga förväntningar alls.


IGÅR- fick jag ett mail från en tjej från MTV, där det stod att jag skulle bekräfta lite saker och skriva mitt personnr, om mitt pass är giltligt osv.......

seriöst så visste jag inte om jag vann eller inte, men ändå var jag så jäkla glad... hoppades som fan, kunde inte sova på hela natten och somnade vid 5!

IDAG- ringde jag, skicka mail, ringde huvudkontoret i sthlm (MTV)... INGEN ger mig ett konkret svar. Men klockan 17.00 (kanske inte prick) men ja... så får jag ett mail från tjejen från MTV... HON SKRIVER ATT JAG VUNNIT FÖRSTA PRIS- OCH SKREV GRATTIS.

HÄR ÄR PRISET, om ni orkar läsa

III. PRIZE.
a. Som belåtenhet för att vinna tävlingen och villkorat av villkoren häri, kommer Promoter tilldela Contestant en resa för honom själv och upp till tre (3) personer i åldern arton (18) eller över ( "Gäster") till Berlin, Tyskland mellan 4 och 8 november 2009 inclusive (som "priset"). Priset består av:
(1) Tur och retur i ekonomiklass flyg till Berlin för Contestant och gäster från de största storstadsområde med en flygplats som ligger närmast den Contestant hemadress som anges i posten;
(2) Fyra (4) nätters boende för Contestant och rum i två (2) hotellrum, två personer i varje hotellrum, på det femstjärniga Adlon Hotel ligger i Berlin (de "boende") på en bed and breakfast grund;
(3) Överföring av Contestant och rum mellan flygplatsen i Berlin och de boende genom en särskild flygbuss vid ankomst och avgång,
(4) Hänförande Contestant och gäster till MTV European Music Awards 5 november, 2009.
(5) Hänförande Contestant och gäster till privat screening av "Michael Jackson's This Is It" film.
(6) Guidad Trabant bil tur i Berlin för Contestant och gäster.
(7) Middag på "Unsicht Bar" för Contestant och gäster.
(8) Ingång till klubben "Sage" för Contestant och gäster.
(9) Tvåhundra Sjuttio Euro (€ 270) fickpengar för Contestant.
händer detta folk i katrineholm ens? helt sjukt att jag är vinnaren...jag menar MTV-tävling hur många deltagare är inte med och tävlar? - HURSOM, JAG VANN, JAG VANN----- jag åker den 4-8 november! DVS EFTER LOVET.

DET ÄR SANT!

DET ÄR SANT DET ÄR SANT, DET ÄR SANT!!!
JAG VANN! JAG VANN! - JAG VANN MTV-MICHAEL JACKSSON "THIS IS IT" TÄVLINGEN... EN RESA TUR&RETUR TILL BERLIN, BILJETTER TILL EMA 2009, BILJETTER TILL MICHAEL JACKSSONS FILM, 4NÄTTER PÅ 5 STJÄRNIT HOTELL, RESTURANG BESÖK.......ÅÅÅH 270EURO I FICKPENGAR, GÅ PÅ EN SUPER CLUBB, ÅÅH EN STAD TOUR!
JAG VAANNN!!LOVLOVLOV

Äntligen looov, och kan inget mer än att säga- GUUD vad skönt!


Helt seg, trött och en veckas vila behövs verkligen. Måste även tillägga att våran studentkryssning blev helt cp, han hampus missuppfattade MS och trodde att hon ville ha 1 biljett för 4 personer. Då undrar jag, hur faan tänkte han??


Men aja, samtidigt förstår jag lite... fatta att ha hela katrineholms studenter på sig och hålla koll på allt. Ush vilket jobb!


Hursom det är inte mitt problem, utan mitt problem är att jag inte alls är taggad inför Högskoleprovet imorgon!!/Ann

(om detta är sant, så är jag den sååå sjukt lyckligaste tjejen ever)

Carpinteria

Här är videon jag ville visa, notera att det inte är en inspelad film, utan den är gjord av bilder... många bilder! hihi här var iaf min dag på stranden den 10 juli, i Carpinteria 2009.


Låten heter The Rum Song, av Owen Plant.. min kära lärare i Santa Barbara!


han är helt sick på sjunga :) och jag saknar honom! bästa läraren jag någonsin har haft, och då menar jag verkligen det.

detärintesant, detärintesant......

Det kan inte vara sant, det går inte..... MEN GUD !! det är verkligen inte sant..tyvärr kommer jag inte säga vad det är förän jag har fått en bekräftelse om att det verkligen är sant!

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD! är det verkligen sant??? säg att det är sant?! SNÄLLLA.

H&M

Imorgon har H&M grand opening i Katrineholm, kul...nya underkläder behövs!10 juli, Dinner at the beach 2

Okej, detta har inget med Sta Barbara att göra... men gud vilken tokig dag det har varit, från aggresiv klassråd till flummig svenska/engelska lektion.. Vi alla var så trötta, men det är även då det är som roligast.

Sofia Brad Pitt, vad heter brad pitt i efternamn?
Vad heter Obama i efternamn?det låg fiskenät med krok och Jim, otur som alltid råkar ta tag i sanden och får kroken i fingret... fatta ont!


laddar upp en rolig video senare ikväll....

10 juli, Dinner at the beach

Efter solandet i Santa Barbara, tog jag och Lara bussen hem för att hjälpa Jim lite med middagen som skulle ätas nere vid stranden. Hélèna skulle till Las Vegas och kvar återståd självaste jag och Lara.. Vi ville spendera våran tid med familjen istället.

Så planerna för helgen var att- fredag: äta nere vid standen, lördag: surfa och gå på tivoli, söndag: neverland och fira Laras födelsedag.

Eftermiddagen nere vid stranden kunde inte vara roligare, så sjukt mysigt och så himmla kul! Har massa kort att visa samt en videoklipp jag fixat ihop. Det var nämligen så att våran värdpappa blev helt fashinerad över min kamera och ville leka fotograf under hela kvällen. Vi fick springa runt på standen, hoppa från stenar och göra massa skoj. Till det använde vi en av kameras funktioner, snabba rörelser om ni förstår vad jag menar?

Hursom så var det jätte trevligt iaf, och senare på kvällen när vi var hemma tittade vi på tv och pratade lite. Fikade och hade det allmänt trevligt. En super dag helt enkelt!

 
Christa ordnar maten...


Lilla bruden där var vääldigt söt, Christas väns dotter...


är hon inte rar? :P


liten våg
det får räcka för idag/natt... 

 

god natt'


Reunion

Jag pratade lite med Lara (min husvän) angående om att träffa alla tjejer från Sta Barbara igen... vad blir bättre än att faktist åka till ett engelsktalande land? = London!! (nu är london en stad då, men ja England för att vara bokstavlig)

Om detta sker, så sker det förhoppningsvis under påsklovet. Hoppas verkligen det blir av, vore så himmla kul!


Down the beach, 10 juli 2009

Om jag minns rätt så tog det ca en vecka innan vi tjejer tog oss i kragen och åkte (det gick en buss, öppen no windows buss för 25cent varje 10.e min från hela St street upp till Sola St) ner till the West Beach, det fanns så mycket att göra.. All shopping tog upp all uppmärksamhet och Santa Barbara i hel het! Sedan har vi vädret att skylla på, det var lite små kyligt första veckan och vad passar då mer perfekt än bara shopping?

här är några bilder från första dagen down at the beach :)


det var monligt och ja, inte vackraste vädret man kan hitta i Caly.


Lara- från Schweiz och min kära familjemedlem! Saknar henne enormt mycket med andra ord.


Fr. v. Superman (han är skit lik superman), Christina(?) svensk faktist... Sen käraste Lara från tyskland.
ja, ni ser själva.. inte så mycket folk nere vid stranden för att det var "för" kallt.. haha enligt dem...
vill ni veta en sak? - Jag spelade aldrig beach vollyboll som jag själv lovade mig själv att göra varje dag.... varför? Hade inte tid... 4 veckor, och jag hade inte tid att spela... haha åh jag längtar att få vara i USA i ett år.


STARBUCKS

Ni kanske redan har läst eller sett detta, men äntligen kommer kedjan att börja etablera sig i Sverige....

I början av nästa år öppnar det första cafét på Arlanda flygplats.
-
extra länk


super! men fortfarande, när kommer det till storstaden?!


minns inte vart jag hittade bilden.

Avs 6

One tree hill
Gossip Girl


älska tisdagar, njut njut njut! :)

4th of July, SF part4

Nu är det endast bilder.


ser ut som jag är hårlös..

nu lämnar vi San Fransisco.....


Chasing Pirates


Norah Jones


höst!

Nu känns det att hösten har kommit, det är ruskigt kallt och det blir så himmla mörkt så tidigt på dagen! Det är vad jag hatar när det kommer till höst, vinter och början av våren... värsta är väl ändå när det är mörkt vid fyra!

jag är mörkrädd och varje gång jag skall cykla till jobbet klockan sju....inget att skryta om direkt.

Hursom så har jag fullt upp idag, så ös på!
btw, jag är en A-människa.


3D

Jag vill så gärna lägga upp bilder på mig och Emma från helgens bio besök, dels på emma med dem snygga brillorna och dels för att visa hur klantig Emma kan vara ;P


mycket popcorn tillgodo iaf.


hoppppaas du blir frisk snart baby, och hoppas jag får jobb på ica nära så vi kan bli kollegor hahah!

Alcatraz island....del2
haha, jag tvingade in henne...


så där ser man ut när man tycker att något är intressant....


duty.
någon försökte att fly, och misslyckades totalt ;PSchedule


source


-Köra bil
-Yoga, eventuellt bara löpa på löpband
-Plugga psykologi
-Kika på grannfejden
-Roast på berns
-Sova
- lägger upp lite bilder från SF lite senare efter träningen.


Power-nap

Nu har jag tagit en låång, riktigt lång power-nap. Så skönt, nästan att jag vill sova igen.
Grannarna slåss – i tv

Jag fick höra från fia att grannfejden hade varit i katrineholm typ strax efter sommarlovet så vi blev lite nyfikna.. eller ja fia blev och kontaktade Robert Aschberg(?) jag har ingen koll haha, om det inte stämmer får du skratta lite fia...i alla fall om fia hade kontaktat just Aschberg vet jag inte men den personen sa att det stämmde.

och här är det: 

Tre par bråkar med varandra i grannskapet i Katrineholm:

Ulf och Lisbeth Dahlberg.
Peter Fuchs och Viktoria Södergren.
Bertil Lyrmark och Margareta Hjalmar.

Allt började med att Lisbeth satte upp en lapp på sin vattenbrunn: ”Vattnet är till för grönsaker och blommor.”Då blev Bertil rasande och skrev på samma lapp att han ville ha en förklaring inom 24 timmar.


(
Artikeln)

Ni missar väl inte det ikväll? kl.21 TV3
kul att katrineholm får lite uppmärksamhet, men samtidigt pinsamt...


Style is Fashion

Vilken sjukt snygg klänning Hanna hade på Blog awards... Avis jag är på att hennes mamma är så duktig på att designa och sy kläder. Jag ska fråga min mor om hon kan göra en likande i svart, tvekar men vi får alltid hoppas för då har jag en dress till nyår :P


John är lika snygg som alltid..

not today

tror inte jag orkar att lägga upp mer bilder idag. fortsätter med att ladda upp bilder från alcatraz och firandet av 4th of july imorgon istället.


god natt'Vem kan slå filip&fredrik på tv :P

S.O.S


Taking the stage

Sitter och kikar på Taking the stage på mtv, typ som fame fast i serie form och med riktiga människor (utan manus vill säga)...Ibland önskade jag att jag också hade något unikt och var riktigt duktig på något kreativt.


4th of July, SF part3

Okej, framme till Alcatras Island- Det finns väl inte så mycket att berätta förutom att det var mycket fräschare och finare än jag trodde. Först trodde både jag och Lara att det skulle vara lite så här läskigt, fängelse ja osv känsla. Men så var det inte, dock missa vi nog att Alcatraz inte alltid varit ett fängelse utan det var även typ lantarbetare osv..minns inte detaljerna.

Så fängelset var i princip fint fint, såg inte ut som ett fängelse utifrån pga av massa fina blommor och så men när man kom in blev det lite mer dess like. Vi fick hörlurar och ur dem var det en guide man fick lyssna på (inspelat), lite läskigt eftersom man anpassar sitt gående efter rösten, och fick höra massa skott och historier och liknande. Riktigt coolt, men på slutet blev det lite tråkigt så jag och Lara vandrade tillbaka till båten och åkte tillbaka till land.

Eftersom jag redan har lagt upp lite bilder på Alcatraz förut så tänker jag inte lägga upp likadanna bilder igen utan lägger upp andra bilder från alcatraz istället- här är iaf dem jag lagt upp innan (
Alcatraz Island)


här åkte vi från land...


jag gillar bilden


här fick vi massa information...


här har dem koll på alla fångare... :P ser ni fiskmåsskitet? haha
visst är det fint? :P
tänk att sitta här inne i 10år, kul!

jag återkommer med bilder....


det tar så lång tid att lägga upp...finns det inget annat sätt ?


Ps I love you

Jag blev förälskad i boken, jag blev förälskad i filmen- nu ska jag titta på den igen, Ps I love you
Uppdatering

Jag glömde bort hur vacker denna film är, kunde inte hålla tillbaka tårarna.....gud vad jag älskar filmen! Minns att jag sa att boken var mycket bättre efter första gången jag såg filmen, så jag ska nog ta och läsa boken igen :)


Music

jag var inne på elle's hemsida, och såg att dem lagt upp en musik lista, klockren.


här är dagens spotify-lista:
Dagens
/Ann

jag har haft en underbar kväll, tack emma p :) mer sånt med dig- typ twighlight, fame, this is it och så klart my bloody valentine tycker jag!

DUTY

Hahaha, jag och emma kom precis hem från The Final Destination 3D- och filmen i sig var ju inte värt att se och med det menar jag- titta inte på filmen utan 3D, handlingen sög och ja allt det där... men effekterna själva 3D.n gjorde filmen så sjuuukt roligt att se. Jag vet inte hur många gånger jag och Emma ducka och blundade, värt att se! Skit skoj! Mer skräck 3D- Vi vill se My Bloody Valentine, har hört att den är såå mycket bättre som både film och 3D :) någon som vill hänka?


- Såg även detta på aftonbladet,

Läkaren Andrew Rochford testar förlossningsvärkar i australiensiska hälsoprogrammet ”What's Good For You”. Han är relativt självsäker när experimentet börjar. Men efter drygt tre timmar är det inte en särskilt kaxig läkare som vädjar om att förlossningsvärkarna ska avslutas.


– Ni kvinnor vinner, säger han.


Jag gillar hans sista kommentar i videon, klart vi vinner.....alla killar borde få testa detta! jag menar 3h!(?) Kvinnor får stå ut i minst 9h........
4th of July, SF part2

Okej nu är det lördag, en väldig tidig lördag då vi var tvungna att stiga upp vid sju för att hinna med att äta frukost och vid åtta skulle vi fortsätta våran äventyr mot The golden gate bridge, Pier 39 samt Alcatraz....

Jag och flickorna hittade en jätte mysig chafé och då köpte jag en Eggsalad (äggmacka) så super gott, mätte och belåtna så traskade vi tillbaka till hotellet och väntade tills samlingen skulle vara redo att åka. En visning by buss runt SF fick vi även och sedan åkte vi upp till toppen och fick en vy över hela San Fransisco, helt jäkla otroligt vacker med andra ord! Gud har aldrig sett något liknande, staden var fullproppad med hus och byggnader och i mitten av stan går en låååång väg, det ser nästan ut som vägen delar SF i två delar.

Efter fotopausen så fortsatte vi till The Golden Gatebridge....ååh vad jag längtade, jag menar hur många gånger har man inte sätt den på bild? tv? tidningar? och jag och mina ögon skulle få se den LIVE. Inte så mycket att skryta om men häftigt var det.

När vi var klara vid bron så åkte vi vidare till Pier 39, och eftersom det var nationaldagen så var det fullt ös där.. Live band och ton med människor bland alla små shop....Även en känd football player var där, han var super stor! Då menar BIG SIZE... Eftersom jag är rätt liten, eller jag är LITEN så var även Lara det..Hon var t.o.m kortare än mig så när vi skulle ta kort med honom började vi as garva när han sa: Oh u guys are so tiny.. :P Det fick oss + hela butiken att garva sönder oss... Så han står i princip på knä på bilden som jag kommer att visa direkt efter textinlägget.

Traskande runt började vi inse att tiden rann ut, shit vi har inte käkat något så vi gick runt och runt...Resturang skulle vi aldrig hinna med så en hotdog? näää..Äh vi tar French Frise, big size please... GUD VA ÄCKLIGT DET VAR! Efter SF så åt jag inga pommes under hela min vistelse i USA. Så när det var besök på donkan blev det meny utan French Frise :P

Aja- juste jag måste berätta om hur tuuuur jag hade med Alcatraz biljetten. Jo det var ju så att jag inte fick tag på någon så jag höll utkik... Men insåg tillslut att det inte var någon idé eftersom ingen ville sälja sin biljett. På bussen satt det en bunt av tjejer bakom mig och Lara och pratade lite om vad dem skulle göra och sa att Alcatraz inte verkade så skoj och om de skulle skippa det istället. Så då kan ni tänka er, ett jäkla stort brett leénde på fejan på mig vände jag mig om och frågade om de skulle till Alcaraz, en av tjejerna svarar tveksamt nej.

Jag hojtar till och frågar om jag kunde få köpa hennes biljett då..och hon sa JA! JA JA JA.......:D Alcatraz för mig det blev, och när det kommer till tur - det var typ 7st till som ville åka till Alcatraz och tur som jag hade satt tjejen bakom mig och inte någon annan. Det är tur!

Nu hade jag iaf biljetten.. (detta skedde innan vi klev av bussen vid pier 39) och vi skulle samlas utanför en butik för att tillsammans och gå tsm till båtarna som skulle leda till Alcatraz. Jag och Lara var helt LOST, vi glömde bort vart vi skulle samlas och gick runt, runt och runt. Efter ett tag såg vi några från bussen och gick fram till dem, och som tur visste de vart vi skulle så det var bara att haka efter :P

Båten tog oss till ön, och där fick vi massa information om självaste fängelset och sedan lite instruktioner angående vad vi ville göra osv. Jag och Lara traskade iväg och gick våran väg, ........fortsättning följer (orkar inte skriva mer)


Glömde bort att vi stannade utanför lite se värdig heter också...


Niklas, Carlos, Simón, Thibault och Mika (de gick i min gammla klass)


Güvenors house


Hon är så himmla vacker...
Ser ni hur vägen delar upp SF?  btw, ser ni regnbågs flaggan?? (röd, gul,blå, lila, grön??) - där är iaf gay-delen av SF :P


haha, en stolt ann...som är sjuukt höjdrädd.


Hihi, i denna stad bodde Steven Colletti & Lara Conrad
Framme vid the golden gate bridge...
Hon som står på vänstra sidan med cowboy-stövlar... Tina heter hon, jag ska berätta en sak om henne.. någon annan gång :P


Den omtalade bron.......................


dålig upplösning på blogg.se


Walk the bridge...


Jag har tendensen att ta kort på mina fötter, ett bevis att jag varit där enligt mig.Alcatraz Island


Lara: - I hate to take pictures, Ann: Why? Lara: Cause I always close my eyes..... Ann: I don't believe u! (men när jag tittade på alla bilder jag tog på henne, blundade hon på hälften av dem ;P)


hihi, var bara tvungen :P


Julie och Hélèna


På väg till Pier 39 :D
Det som fattas är väl, ut med tungan och ett par glajjor :P


Jeff Barnes, retierd national football league linebacker...


haha :P
Big strawberry :P


Sjukhuset

Idag vaknade jag sex och cyklade iväg mot jobbet, det gick rätt hyffsat fort och nu är jag halv seg trött... Senare på dagen skall jag köra lite bil och på kvällen blir det bio med Emma P :) fan så kul vi kommer att ha, det blir jag, emma och fööööööörhoppningsvis Fia. Skrämda måste vi bli och jaa, bio är alltid lika mysigt!

Nu är det lite synd att vi i Sverige inte har gratis påfyllning på popcorn för Emma lär väl hälla ut allt när hon blir skrämd ;P


Tjolevips, nu ska jag ta en powernap- godnatt'
Malin och co. är tråååk


moore.

Innan jag går och lägger mig inför jobbet imorgon så lägger jag upp dem sista bilderna av The independence day i SF.


The Alcatraz Island


Ser nästan ut som NYCVi som delade rum
hungriga flickor...läsken smakade klor, fy asså


Call me geek

Det här med Idol tittar jag bara på för att det är kul, förra året sög.. i år finns kompetenser så det är lite värt att se :) Men jag är fortfarande fast hos Darin, han var nog den bästa Idolen hittills.....bara älskar hans röst och yes all the good about him. Haha kalla mig nörd, kalla mig vad som helst, Darin is the shit :)
han bara knäcker alla.


biobiobio

Jag måste bara på bio imorgon, klockan 21.45 tror jag filmen börjar- The Final Destination 3D

jag har bestämt mig, EMMA och FIA ni måste med, bara måste! :D:D

här får du se en snutt ur filmen.

 


ERROOORR

Jag såg precis att jag skrev fel.......skrev ju att jag åkte till SF på en lördag...

fel fel fel.......

vi fick ledigt på fredagen för att det var The Independence Day så vi begav oss ju till SF på en fredag :P det kanske ni fattade när jag skev inlägget nedan :P

July 3th- San Fransisco part1

Då var det äntligen fredag och då väntade en ca 6h resa till San Fransisco med buss. Ett stopp för lunch och sen hela vägen ända fram till hotellet. Ett mycket fint hotell desutom!

Och som ni kanske vet så firade jag nationaldagen i San Fransisco och det var huuur grymt som helst, jag menar vi i Sverige gör inte så mycket när det är 6 juni. I USA är det en stoor deal, typ alla människor befinner sig utomhus, hur mycket folk som helst och massvis med fyverkeri.

Tillbaka till resan-
När vi var framme hade jag hittat mina roomates, man skulle välja 4st man ville dela rum med, blev lite panik från början men vid stoppet för lunch så umgicks jag med Lara (inte hon som bor med mig utan en annan, ni får se bild). Hursom så var det jag och lara, sen Hélèna och hennes vän Julie. När vi väl var framme hade vi ca 4h på att gå och göra vad vi ville- vi fick lite tips om vart man kunde gå, vart närmaste shoppingen låg osv. Bara 5min walk så var själva shoppingcentrumet med 7 våningar- ni kan tänka er NK fast dubbelt så stort och högt. Jag hann aldrig gå igenom allt utan man fick stressa sig igenom knappt 1/4 av alla butiker i byggnanden.

När shopping tiden var över skulle vi samlas för att sedan få skjuts till själva kabelspårvagnar som går längst med SF branta backar...guud va häftigt och shit va backarna var branta!! Ni anar verkligen inte, och det är synd att det inte syns hur brant det var på bilderna jag tog. Efter åkturen hämtade bussen oss för att sedan åka vidare till hmm minns inte vad det hette- men där ifrån såg man the golden gate bridge och alcatraz island :P

Efter hela city guide tour så fick vi fri tid att äntligen få gå och äta middag (fyysatan vad hungrig jag och Lara var). Vi gick iaf hela SF gatan, ska säga centrum och ja det är så svårt att förklara, men vi gick iaf mot alla uteställen och försökte hitta ett fint ställe att käka på. Tillslut gick vi in till en Mexikansk resturang där det fanns Tacos- inte så gott däremot men aja, mätt blev jag :P haha

Hela dagen i SF, trötta tjejer gick tillbaka till hotellet och däckade totalt...........

Här kommer lite bilder av 3 juli:


Fin dag att börja resan med.........


Äntligen framme i SF......


Titta på alla byggnander bara... jag kände mig väääldigt liten kan jag säga :P i vanligt fall också dårå men ännu mindre här haha..


The shopping mall :) sju våningar...


hotell-rummet :P


Vi som delade rum- fr v. Jag, Lara, Hélèna och Julie


Lara och Jag :P


Vardagsmat för USA.....haha


Kabelspårvagn åkning, liiiiite trångt men kul och vilken upplevelse :P - ni vet Huset Fullt ? När dem åker
?


the famous yellow cab...


China Town


man ser lite hur brant backen är.... :P


hur liten kände man inte sig när man tittade upp? 

lägger upp mer bilder från 3 juni senare ikväll efter idol :)


Mössprovning

Idag var ekonomerna sist ut med att prova mössorna- för mig blev det:

Stl- 53 (minsta är nog 52 haha)
Kvalite- Diamant, jag gillar den glansiga skärmen bättre...more classic :P
Modell- Uppsala
Utseende- Strimma upptill-guld
Mössöverdrag- Vitt
Kokarder- Meallkokard Guld
Programfärg- Royalblå

Extra tillägg
Champagneglas
Tuta
Studentpenna


guuud vad jag längtar tills mössan kommer!


så här kommer min mössa att typ se ut- fast byt ut Alexander mot Ann Nguyen, Ekonomi och istället för MKK3- 2010 :) och inbroderat Duveholm över 2010....


hejchristina!

Ni måste besöka denna blogg, en nära vän till mig som befinner sig i Paris just nu och varit där i ca 3 månader...hon skall vara där ytterligare 3 månader om inte längre, studerar franska och festar varje dag. Liksom njuter av den franska kulturen, ung och bara ha kul i vardagen! Det är vad jag kallar leva livet.

hejchristina.blogspot.com

smak prov.

hej. från paris,
jag träffade en man. han skrev dikter och sniffade lim. han lever sitt liv i oregelbundna rytmer. han satt ensam och jag la ett lager drömmar över alla känslokalla ansikten. alla röster dränks i ljudet från högtalarna, unga röster, svordomar på främmande språk och klingande glas. det luktar gammal öl och gammalt maginnehåll. men jag hör inget, känner inget, ser inget. han kom och målade alla väggar svarta


Bartenders maratoon...

När jag har tråkigt kikar jag gärna igenom alla mina bilder, bl.a. från USA och från Zante....vackra minnen må jag säga. Och det jag märkte var att vi tog en jäkla bilder på bartenderna, si så där 28st haha...åh u can't blame us.  


Hammond var lite gravid där ett tag... haha :P   
 
ja, det var iaf några av bilderna :P haha

BARBEQUE- July 2-3th

Då var det torsdag och det bjöds på barbeque i skolan, sjuukt goda korvar jämfört med vad vi får i typ skolan :P Vi fick då korv, sallad, pommes och chips till lunch haha ;) det var jätte mysigt, alla staff var hur gulliga som helst och stämningen bland alla elever på skolan var sjukt bra!

Efter det bjöds det även på glass, tre olika sorters mjukglass...


Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket mer, men SF resan börjar närma sig och då kan jag berätta lite mer detaljerat :) - det var även denna torsdag som mina rumskompisar kom fram till mig och sa att de hade köpt biljetter till självaste San Fransisco resan (resorna är jätte populära och biljetterna tar slut sjukt fort). Jaha tänte jag och ville också åka då, inte ville jag vara ensam hemma hela helgen liksom, så jag gick till aktivitets disken och frågade efter SF-biljetter. -Tyvärr de är slut, säger han.... jaha okej, hmm- men sen sa han även att två av biljetterna inte var betalda än så det jag kunde göra var att komma tillbaka imorgon senast klockan två och se om de är betalda, annars kan jag få köpa en av dem.

Dagen efter direkt efter lektionen gick jag till disken igen och frågade efter biljetterna, nepp grabbarna hade inte betalat än....jag får återkomma vid två, då det är limit tid. Inte mer om det utan jag gick till min gramma klass och efter ett tag ser jag att det springer en staff utanför och får syn på mig. Han knackar och kommer in i klassrummet, och med ett glatt leende frågar han mig om jag fortfarande ville åka till San Fransisco... JAAAAAA skriker jag över hela klassrummet. Fan så glad jag blev, och yeesss...mer tur kunde man inte ha :) :) Så detta betydde att lilla jag, Ann ska åka till San Fransisco för första gången i hela mitt liv. Jahvé så excited.Linnea och Lisa


Lila (linnéas roomate)- första gången jag träffade henne frågade jag Linnéa vad hon hette för hon själv pratade inte typ.. haha blyg antar jag, hursom så sa Linnéa Lila... jag ba va?? Färgen? Linnéa garva sönder sig..
det var även live-band :P (man kan inte se dem, men de är på andra våningen)


Nu kan ni se bandet, jätte söta gubbar haha :P + han i blå tröja- jätte rolig staff (dock inte han jag snackade med angående SF..han var ännu roligare)
Linnéa under lektionen......


Lara och ngn tjej i klassen jag inte kommer ihåg namnet på :P


Då var det dags att ta bussen hem och börja packa inför helgen i SF :)


Har aldrig mött så sjukt trevliga busschaufför i mitt liv förr som i Santa Barbara! De tackar till och med för att jag åkte med dem...July 1th- wednesday

Mindre text och mer bilder i detta inlägg.

Under dagen så var vi och käkade på Subway (min första gång) och eftersom de inte hade vitlökssås så tog jag någon sweet onion sauce, och det var inte så gott kan jag säga. Men annars var det faktist gott, mätt blev jag :)

Det var  även idag som jag shoppade loss lite, tror jag gjorde av med 2k denna dag och jag köpte bl.a. min väska, och massa kläder från forever 21 och andra butiker. Det var även denna dag jag för första gången gick själv på stan. Och jag storm trivdes. Jag anpassar mig rätt snabbt, och kände mig hemma redan efter 4.e dagen.

Efter skolan och middagen tog våran värdpappa Jim oss och pojkarna på en runda i Carpinteria- då vi fick ta lite bilder och njuta av solnedgången. Helt underbart, speciellt när  vi kom fram till camping stället där de hade husvagn och tält och allt möjligt, liksom satt runt brasor osv. Såg hur mysigt ut som helst faktist.

aja, nog om text....här kommer bilderna som får representera wednesday (blir mkt bilder):


Linnéa, käk på Subway


Lisa, Subway


Subway


Linnéa, Lisa


Lisa

EFTERMIDDAG:


Utanför huset


Det räcker inte med endast stopp-skylt


Den här vägen tog vi till bussen, korsa tågrälset och sedan rakt fram- svänga höger och gå till Ben's Dinner.
Matstället till vänster ska ha super goda hamburgare, dock hann jag aldrig smaka och det ångrar jag mig. Ni ska bara se kön vid "middags-tid"......


Under mina 4 veckor lärde Junior mig att skate.a, och jag är glad att jag inte rammlade och skrapade upp hela ansiktet. Mitt åkade var inte vackert iaf.....


Hade nästan glömt bort, hur sjukt vackert det var i Carpinteria....
Lara
Yngsta sonen- Alexander


Alexander


Benjamin


Saknar henne enormt mycket


Han är så gullly :P
trötta pojkar som efter cykelturen ville umgås med oss, eller ja...med oss och oss... haha


Nya Ipod nano


Hur härlig är inte den nya Ipod nano? Den lanseras med inbyggd videokamera!, hade jag inte nämnt att det är roligare att ibland filma än att ta kort? Jag menar när jag var i USA hade jag min musikspeare med mig överallt, så ifall man ser något roligt är det bara att ta upp den, klicka och filma. Vipps så är det sparat, det blir ju lite krongligare om jag ska ta fram min kamera liksom.

åh en sådan ska jag iaf invenstera. 1495 SEK tror jag den kostar, helt okej faktiskt.

Körkortet

titta så söt, åh lugna (max2) ungar vill jag ha hand om.. orealistiskt kanske men, åh helt underbart med småbarn

Jag har ju haft lite ångest inför mitt körkort och jag vill ju ha den så snart som möjligt, men ett samtal alldeles nyligen fick mig att slappna av lite. -Det var nämligen från skandinaviska institutet angående au pair. Hon frågade hur jag ligger till och så, och då sa jag att jag fortfarande har körkortet att slita med, att jag haft fullt upp i skolan och inte haft tid att lägga så mycket tid på just au pair ansökan just nu.

Inga problem sa hon, efter som jag tar studenten sommaren -10 så har jag gott om tid, och egentligen skulle jag redan i december upp på intervju så ansåg hon att det inte var så nödvänligt eftersom jag inte ska iväg förän efter juli någongång. Så en ny tid fick jag och det kommer att ske vid slutet av februari istället och då behövde jag inte vara klar med körkortet för det. Utan då skickades endast min application, referenser osv till London för att jag ska kunna bli godkänd som en "au pair". När jag blivit godkänd då kommer dem på SI att hjälpa mig allt annat som skall fixas innan allt skickas till huvudkontor i USA (NYC). Och sedan fortsätter det......

Men jag vill ändå ta körtkort snart, helst i januari då det inte är så mycket skola....


source, o här


feel the press

Jag har seriöst ångest inför högskoleprovet, det går inge bra och gud vad pinsamt om jag får dålig resultat. Jag kommer helt enkelt bryta ihop då, ååh vad ska jag ta mig till??!

pratade med en kompis på msn och hon sa att hon fick 0.1 på högskoleprovet, seriöst tänk om jag också får det???  (2.0 är max)


shit shit shit, ångest-panik-vet inte vad jag ska göra, är vad jag känner just nu.


---
gick då in på studera.nu och kikade på normering högskoleprovet i våras och medelvärdet låg på 0.9 (45737 deltagare), 200st fick 2.0, 1248st fick 0.0 och majoriteten fick 0.8.


AVS FEM

One tree Hill
Gossip Girl


njut!


TOMT

Är det bara jag eller? Varför är det alltid så att när man har prov och ska plugga så finns det så mycket man kan underhålla sig med, liksom serier, tv till allt mööjligt. Men när man inte har skolstudier så finns det inget att göra, jag sitter här och vet seriöst inte vad jag ska göra. Internet är helt värdelöst, finns inget att göra eller titta på.

är jag ensam om den känslan eller?

-jag tror jag tar och börjar att öva till högskoleprovet istället.

30 juni- Tisdag

Första dagen vi tog bussen, jag hade ingen aning vilken linje och ska jag vara ärlig så lyssnade jag knappt på vad Christa sa dagen innan utan var helt såld på själva miljön jag befann mig i. Liksom alla palmer, gator och skyltar- helt fashinerad var jag. Men som tur var så är fransyskor rätt bra på lyssna, i alla fall Hélèna :) Så hon visade mig vägen och vi tog oss till skolan. Där mötte jag upp Linnéa som stod med en anna blond tjej- Lisa.

Första dagen i samlings-salen så hade vi garvat lite angående Lisa, för hon satt brevid två andra blondiner. Då menar jag inte blond i hårfärg utan blond som människa. Lite så här legally blond stuk, så jag och lucas bara garva. Men Lisa var så sjukt trevlig och hon var verkligen inte den personen utan hon var hur stört skön som helst, och hennes danska språk. Finns det någon roligare eller? haha!

Hursom så hade vi ju rast så vi stack till vons och köpte mackor. Efter ett tag så slog vi ner oss bland alla bänkar och väntade tills lektionen skulle börja. Alla tre var lite spända och undrade om man skulle kalla läraren för mrs, mr -och deras efternamn eller om man säger deras förnamn. Så under hela vägen så snacka vi massa skit (all samtal talades på engelska, pga lisa. skulle kännas jätte otrevligt att prata något språk en annan inte förstod) och när vi var framme så satt vi bland sofforna och bara tog det lungt.

Gissa vad som hände efter??! - Lisa frågade efter schemat och jag tog upp den för att titta vilken tid vi började, tror ni inte att jag har ett annorlunda schema än tjejerna? Jag hade missat min första lektion!! Första dagen i skolan och jag missar min första lektion. Det är ju så lyckat, vilken flyt jag hade........

Då blev jag bara arg på mig själv och gick till "the director" och sa allt till henne, hon är nog den kallaste människan jag träffat på i mitt liv! Seriöst, så sa jag lite med dåligt samvete att jag hade missat min första lektion pga att jag trodde att jag och tjejerna hade samma schema. (Saken var att vi fick olika spinnclass som är ett induviduellt ämne och sker antigen på mån&ons eller tis&tors, jag fick mån&ons och tjejerna fick tis&tors) Och svaret hon Marijana gav mig var: Is that my problem or yours? - jag blev helt mållös och visste inte alls vad jag skulle säga, visst hade hon rätt i det hon sa men jag menar första dagen för mig och ja, hon kunde i alla fall sagt att jag skulle kunna gå till läraren och säga det och typ att det kommer lösa sig istället för att vara så jäkla dryg. Ush kärring jävel.

Efter det så gick vi till läraren jag hade och då sa jag varför jag aldrig dök upp, och hon sa bara glatt att jag kunde komma nästa lektion istället, det gjorde liksom inte så mycket. -En stor lättnad, men ändå hade jag sjukt dålig samvete, liksom missa första lektionen!! Men jag kunde inte göra så mycket åt saken utan gick till den andra lektionen vi hade- med kether. Hon var så sjukt lik en annan lärare som fanns på nyhem, Katt-Adrians mor. Aja men hon var trevlig, men ändå den här man hade respekt för, lite sträng och så. Men efter den lektionen kände jag direkt att detta var 2 easy, allt hon sa var liksom varför känsla...att man redan borde kunna allt det hon sa. Men jag antar väl att vissa tyckte att det var svårt, inte vet jag. När lektionen var slut fick vi i alla fall 50 nya glosor att plugga på till dagen efter, kul tänkte jag- redan plåga första dagen i skolan.

Sen var dagen slut och alla i princip sprang ut ur klassrummet och jag, linnéa stack till state streeet, shopping!! Och vi passerade massa roliga butiker, speciellt en som hade super snygga kläder och skor, men priset var inte lika snygg. Då började jag nästan tveka på om det var så smart att ta med så lite kläder, jag trodde att allt skulle vara så billigt, men så var det inte. I alla fall inte i dem butiken vi gick in i, dock vände det när vi var framme vid forever 21. Jag och linnéa tappade hakan och gick in i den ny byggda forever 21 som var tre våningar, priset var överdrivet billigt och dem hade fina kläder! Det blev liksom, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH linnéa titta, titta, linnéa titta!!

Minns inte vad jag köpte men vi hann inte vara där så länge eftersom jag hade en buss att passa, så vi fastande väl där i ca 1h och det var fööör lite, hann aldrig kika igenom allt så vi bestämde att vi skulle återvända imorgon istället.

Och minne som en guldfisk så kommer jag faktist inte ihåg mer, allt jag kommer på just nu är bara onsdagen. Men det skriver jag lite mer om imorgon istället :)

Här kommer i alla fall lite bilder från tisdagen:

Linnéa


Hélèna


Här skede allt, liksom barbeque, glassutdelning osv..
Godaste snacksen ever! 2 dollar/st ur maskin, kostar 1 dollar i butik.


Inomhus, ser ni tavlan? Där stod alla attendence på alla elever på skolan haha. Helst ville man ju ha 100% och 80% var minimun, får man under 80% frånvaro fick man ingen certificate, vid resans slut.


Rakt fram fanns det datorer man kunde låna, och till vänster var även receptionen. Men om man verkligen ville sitta framför datorn kunde man lika gärna gå till Ilab där alla datorer som man använder befann sig.
den kända ann-posen


men visst var det snygg inomhus?, jag tyckte att det var grymt fint, för att vara en skola...

(jag kommer ihåg mycket med hjälp av alla bilder jag har tagit, men det som gör mig lite förvirrad är att vi går 9h före Sta Barbara och min kamera är inställd efter Svensktid och då ger den alltså felaktig datum, alltså ifall det står 2009-07-02 kl. 04.24, så var det 19.24 den 1/7)


my twin

Jag pratade med Anh igår och förhoppningsvis kommer hon under höstlovet. Jag har bestämt mig att inte jobba, trots pengar jag skulle kunna få så ska jag faktist ta det lungt. Det är ju faktist bara en vecka, och då ska man ha kul och njuta av höstlovet tycker jag. Hursom så planerar både jag och Anh att hon ska komma.

Jahvé så kul det kommer att bli, det var längesen vi bara kunde titta på något kul och garva sönder oss. Skrattet liksom med henne! åh, det var längesen. U have to come biatch.


haha, ett kollage jag gjorde 2007- typ när jag var 15?


UF

Vi tjejer har då startat UF och vi kommer att vara återförsäljare för några produkter.
Främst dvs huvudprodukten kommer att vara handsprayen från NO-GERMS.Handsprayen innehåller inte aluminium, paraben eller alkohol. NO-GERMS är inte allergi framkallande till skillnad från vanlig handsprit. För att inte torka ut händerna har så innehåller det även Aloe Vera, Lavendel och Kamomill.  NO-GERMS tar död på 99,9% av de vanligaste bakterie- och virusstammarna inom 15 sekunder.

Bra att ha i väskan ifall man ska ut och äta och inte har tillgång till tvål och vatten :)
-Den stora flaskan ligger på 50ml och är i "pump-flaska" och kommer ut i skum.
-Den lilla flaksan ligger på 25ml och är i vanlig spray form

Bästa med produkten är att det inte luktar något till skillnad från alcogelen som stinker i typ 10 min, och att det faktist mjukgör händerna.

29 JUNI- måndag

På morgonen vid 07.00 vaknade både jag och min rumskamrat Hélène och eftersom det var svinkallt, vilket jag inte alls hade förväntat mig så fick jag låna en långärmad av henne. (Min resväska vägde knappt 10kg, med tanken på att jag ville shoppa och att jag endast tog med shorts,klänningar, linnen och t-shirt). Hursom så presenterade vi oss för varande och gick tillsammans ut till köket för att äta frukost, där jag även träffade den andra tjejen som bodde där- Lara. Hon hälsade och sa inte så mycket mer, då tänkte jag..jösses hur ska jag klara av att bo med två tjejer som knappast kan engelska.

Men den tanken försvann när Christa (värdmamman) kom in och hälsade på oss alla. Även sönerna kom in och hälsade glatt på mig. (jag var den sista som kom så dem andra tjejerna hade pojkarna redan lärt känna). Efter frukosten skjusade Christa oss till skolan, för att vi skulle slippa bussen första dagen och hon visade oss alla buss-stopp och genvägar vi kunde ta. Seriöst blev jag bara förvirrad, tänk er själva- lilla jag i ett helt nytt land och ska då lära mig alla vägar.

Aja, när vi väl var framme i skolan sa hon att vi kunde ta bussen 20 Carpinteria eller 21 Express (som går mycket snabbare) hem. Sen åkte hon iväg med grabbarna till dagis/sommarskola.

Väl i skolan träffade jag Carlos, och stod och pratade med honom, pressenterade Lara och Hélèna och sedan öppnades dörrarna och alla skulle in och "registrera" sig och få all material, s k väskor till pennor till ja busstabell osv.

Efter det så satte jag och Lara oss ner bland alla soffor och andra elever och då fick jag syn på Linnéa (hon satt på samma buss från gårdagen, men jag sa inget då utan hörde bara att hon var från sverige). I vilket fall så började jag prata med henne och vi garvade jätte mycket och pratade om hur roligt detta kommer bli osv osv osv. Sen så fann Lara sin vän Elina som också satt i bussen från gårdagen. Så Jag och Linnéa började umgås mer och Lara och Elina fann varandra (båda pratade tyska).

Från ingenstans börjar en svensk kille (som var rätt snygg) fråga vart vi var från, självklart började jag svara på engelska och insåg hur fjantigt det var haha, en reaktion antar jag och det var på så sätt vi lärde känna Lucas (som var rätt jobbig, men snäll på samma gång).

Vi fick därefter information att gå till provsalen och göra ett test, som var både lätt och svår.
Efter testet var det lunch dags och jag och Linnéa gick till Vons och köpte mat, istället för från "lunchvagnen" där dem hade typ hamburgare och allt onyttigt haha. Juste, jag och linnéa köpte även 2kg jordgubbar för 3dollar. Så sjukt goda!!


Efter lunchen så skulle alla samlas för att gå en Santa barbara guide tour, och då sa "ledaren" att hursom så kom ihåg SOLA street, den gatan skolan ligger på. Så ifall man skulle gå vilse och behövde ta en taxi så skulle man säga EF school on Sola street. Då visningen började ta slut samlades alla i samlings salen på skolan och fick därefter schemat och all information om morgondagen.

När skoldagen var över var jag bara tvugen att gå shoppa lite kläder till mig själv, vi begav oss till state street (där alla buktiker ligger längst två långa gator, gatorna låg mittemot varandra och sedan var det väg mittemellan, hänger ni med?) Vi gick förbi forever 21 och dem skulle öppna dagen efter, så vilken time-ing av oss att komma den vecka säger jag bara. Men eftersom tiden gick så fort så hann jag aldrig gå längre, utan var tvugen att börja vända och lämna Linnéa och hennes roomates.

Själv gick jag och var tvungen att hitta tillbaka till skolan för att möta upp Lara och Hélèna för hemgång med buss, tror ni jag hittade? Seriöst så visste jag verkligen inte vart jag var, det enda jag kom ihåg från guide touren då han sa Sola Street, gick runt som en galning och letade efter skylten men inte fan hitta jag den. Mobilen hade dött också så jag hade lite panik, tänk er själv.......ensam i en ny stad och kan inte vägen, åh jag och mitt lokalminne alltså. Men tillslut då jag gav upp hoppet och bara gick fick jag syn på en byggnad som såg simular ut, jag gick mot den byggnaden och såg sedan SOLA ST. Fatta glad jag var, och bara några meter till stod mina rumsvänner.

Vilken lättnad säger jag bara, haha! - vi kom iaf hem tygga och missade middagen precis, eftersom vi inte visste hur långtid bussenfärden skulle ta osv så kom vi hem runt 19.00. Och middagen är vid 18.00, först blev föräldrarna oroliga och trodde att vi hade gått vilse eller något och sa att det inte var någon fara.

Vi åt maten och gick till vårat rum, sedan kommer Christa och frågar om jag ville ta en runt med Bunzo (vet inte hur det stavas) Och självklart tackar man inte nej, så Christa, jag och hunden tog en runda och hon berättade lite mer om själva Carpinteria. Sjukt mysig stad säger jag bara!!

När vi väl var hemma så gjorde vi inte så mycket, utan jag och Hélèna umgicks lite och jag fick sitta framför datorn lite, tror jag minns inte. Men tiden gick väldigt fort iaf och eftersom jag och Hélèna fick samma schema och hamnade i samma klass hade vi sovmorgon :)

Det var väl i princip allt tror jag, - dem senare dagarna kommer  bli lite svårare att komma ihåg, iaf detaljerat men har nog mer bilder från dem dagarna.

 jag började ta bilder dagen efter, så nästa inlägg kommer alla bilder från den 30 juni


KallelseKallelse till Högskoleprovet lördag den 24 oktober 2009, SHIT det är fan nästa vecka.


guuuuuuuuuud jag är inte beredd, har verkligen inte lagt ner någe tid alls på högskoleprovet och det är nästa helg! jösses, panik, panik, panik.

Din provlokal: Duveholmsskolan Sal:B1228
Västgötagatan 31, KATRINEHOLM

LEGITIMATION:
Tag med giltig legitimation; SIS-märkt ID-kort, körkort, pass eller
nationellt id-kort.

Den som inte kan uppvisa giltig legitimation får inget provresultat.

Din mobiltelefon måste vara avstängd och ej åtkomlig under provtid.

TID:
Provet börjar kl 8.30 med legitimationskontroll. Kom i tid!
Tag i god tid reda på var din provlokal ligger.
Provet slutar c:a kl 16.20

HJÄLPMEDEL:
Ta med blyertspenna, radergummi, rak linjal. Du får använda
överstrykningspenna - men INTE vinkelhake, gradskiva, miniräknare,
mobiltelefon o dyl. Du får INTE ha med kladdpapper.

RASTER:
C:a kl 10.00-10.25, 11.30-11.45, 12.50-13.55, 15.00-15.15

ÖVRIGT:
Svarsblanketten skall vara ifylld under provtiden för
respektive delprov. Den som fortsättter att fylla i efter
provtidens slut får delprovet i fråga struket. Den som
använder otillåtna hjälpmedel (mobiltelefon, miniräknare,
gradskiva etc) eller fuskar i någon form får hela sitt
provresultat ogiltigförklarat.
Förtäring får endast intas under rasterna.
Eftersom inte alla salar är utrustade med väggur kan det vara
ett tips att ha med armbandsur, om du vill ha koll på tiden.


Är jag redo eller? - typ inte,


Panda Express


gud vad jag är sugen på panda express, nudlar med orange chicken. Och lisa som sitter och äter glass från yogurtland.

Joshua Radin

Under alla dessa jobbiga reklamavbrott på Spotify så har de spelat Joshua Radins nya platta, och jag är helt besatt. Gud vad jag älskar hans röst, få rysningar och hans nya album kan inte passa mer perfekt in nu i höst. På med musik och käka bullar är vad jag har gjort, 2 goda kanelbullar och Joshua Radin. Mer sånt i höst!

 
det var tider det,


Daddy's girls

Just nu sitter jag och kollar på Rev run's döttrar, de har en egen serie och jag är helt sold. Typist ann&anh humor, sitta och garva för att de är så sjukt roliga och sköna.

Jag och alla mina serier, jag får snart skaffa mig ett liv. Men nu ska jag bara kika på ett avsnitt till, sen ska Jahvé studierna fortsätta. Abraham min kära, jag längtar redan... vart finns Isak och Ismael? eller kanske Jakob, vars dop jag aldrig fick gå på...eller ska man kalla honom för Israel nu? - ni ser jag kan, typ inte.


haha, lagom trötta. (notera att jag sitter spikrakt och sover)

Halloween

Åh, vi har börjat planera lite inför Halloween......och det vore kul med det tilda tog upp :) liksom kavaljer/par maskerad då vi klär ut oss till par-kändisar. Då får det även vara filmer/serie-par och liksom IRL-par. 

Innan det hade jag och johanna tänkt på att tsm med Linnéa så kunde vi vara Charlie's Angels, men linnéa var inte på....har då börjat fundera på någon annan asiat jag kunde vara då.. det är fan dåligt med asiater i hollywood eller hur? Då kom jag på Smallville, då Kristin Kruek spelar en "asiat" liksom Lana Lang.

Det vore kul om jag kunde hitta en Clark Ken, och skaffa mig gröna linser så det blir någolunda lik. För satan så snygg hon är.Herre min gud

Gud jag kikade precis på mitt matte prov, och fyfan säger jag bara...............åh vilka äckliga slarv jag gjorde!

-0.5-2,5=-2 skriver jag, seriöst ann minus två? det är -3 och där rök ett vg poäng.

ett till fel vad att jag skrev x=14 efter 15.....det finns inget 14 efter 15, efter femton kommer sexton ANN!
där rök ett till vg poäng.jag ville bara få ut mig det, hehe.....nu ska jag fortsätta med gud.godnatt'

Take it from the beginning

Nu ska jag berätta lite om min USA resa alldeles från början, dag 1! hehe (härmar linnéa lite)

Vad hände?
Jag befann mig då i sthlm, och vaknade klockan 5.00 och steg upp själv....åt frukost och min kära kusin Thai hjälpte mig att bära ner bagaget. Själv gick jag till tunnelbanan och åkte in mot T-centralen och tog nästa Arlanda Express till självaste Arlanda.

När jag väl var där checkade jag in, och allt gick bra.. hittade mitt flyg galant och där jag var, i Frankfurt vägen mot nästa flyg som skulle till Washington. Trodde seriöst att jag skulle missa flyget och skickade massa panik sms till Fia och min kusin. Men egentligen var det bara jag som blanda ihop alla tider. Det gick faktist bra, på flyget mot Washington satt jag brevid en portugis som spelade poker. Han hade kvalificerat sig till en poker-tävling i Las Vegas. Inte mer om det, utan jag och grabben (jag inte kommer ihåg namnet på) tog sällskap till nästa gate. Han skulle på planet mittemot min så vi satt och snacka massa skit så tiden skulle gå lite snabbare. När det väl var dags att checka in tog vi varsin väg och jag klev på planet till L.A.

När jag var på planet fick jag sitta brevid en helt för underbar tjej. Hon var 25år och skulle nu hem efter en vecka i Washington hos hennes pojkvän och vänner. Vi satt och snacka, hon var sjukt social och vi skrattade resan ut, 3h gick fort och "Bride Wars" underhöll bägge oss.

Äntligen framme, LAX som var Los Angels flygplats, där alla kändisar brukar dyka upp.. Men jag såg inga hehe, hursom kom min transfer med en skylt där det stod EF. Jag gick till gubben och där stod en annan grabb, Carlos från Spanien. Vi stod i typ 1h och väntade på mitt bagage som inte dök upp, så då var vi tvunga att gå till "Missing luggage" disken och ge all information. Det var inte mer om det, utan jag fick bara hoppas på att mitt bagage skulle dyka upp imorgon istället.

När vi väl gick ut väntade vi på att våran buss skulle komma och hämta oss, vi fick vänta ett tag.. då menar jag typ ca 1h.. Det var kallt (01.00), men bussen kom tillslut och jag satte mig längsbak brevid Carlos, den enda jag kände.. eller ja kände och kände. Hursom så var det sjukt jobbiga tanter på bussen och alla fick skjuts ända hem till dörren. Näst var då jag, chafören stannade utan för mitt hus och klockan var runt 02.00 där och jag väckte bägge föräldrarna.

Innan chafören lämnade sa han att jag hade det väldigt tur, och sa att det var sällan någon elev som fick ett så stort och fint hus som jag. Vilket gjorde mig tryggare och gladare. (var så sjukt trött och irriterad för att mitt bagage försvann)

Men men.. både mamman och pappan var super snälla, som var lite förvånad att jag var så duktig på engelska och att mitt uttal lät som en vanlig amerikanare. Och självklart blev man smickrad och glad, alltid kul att få rosor.. Efter det visade dem mitt rum och sen fick jag lite kläder av min värdmamma eftersom jag inte hade något att byta om till....Sen var det bara direkt till sängen, för tidigt imorgon började skolan...........

Det var i alla fall min första dag i USA. Och jag säger bara, få inte panik över att flyga själv.. det är verkligen lättare än vad man tror, följ skyltarna, det finns nästan bara en väg och man kan nästan aldrig komma för sent, liksom när du väl är där måste du ändå vänta i världens längsta kö för att boarda in dig eller vad man nu säger hehe. Ett tips om du vill gå före alla, oftast så säger dem högt i högtalarna att alla barnfamiljer skall gå före, hehe följ den strömmen :) det gjorde jag, hehe


fortsättning följer........


The Golden Gate Bridge

Glömde bort att jag hade filmat in lite utan The golden gate bridge...kvalitén från kameran var inte så bra, och det blev ännu sämre när jag laddade upp den på youtube...

Men man inser hur roligt det är att se rörliga bilder istället för bara vanliga foton, så framöver ska jag filma mer.


Empire State of mind
fick äran att ta dessa bilder själv

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Lets here it for New York, new york, new york.........


Empire state of mind- Jay Z ft Alicia Keys


Ny jacka

Var tidigare på Factroy Outlet, och var ute efter ett par skinnhanskar... men hitta inga så jag kom hem med en jacka istället. :) - till denna jacka vill jag ha ett par långa skinnhanskar, som finns på Zara....sthlm nästa.


Eddie

Ni vet Eddie från idol? - Igår fick jag höra något rätt roligt av Elias mor....Eddie är nämligen hennes bästa väns bror :P kul va? , eller ja kul och kul var det väl inte...men ja, roligt :P


Factory Outlet

Imorgon skall jag till vingåker en sväng och kika efter lite presenter och några skjortor till mig själv. Brist på det känner jag. Sedan vill jag även kika på lite glas och stuff, juste ett par skinnhanskar vore något också.

Så det är vad jag ska göra imorgon, + religion plugg som jag redan nu/snart ska kika på.......


dagen som jag i tidigare inlägg skrev om, var jätte mysigt och jag saknar redan ungarna :(
får ta och åka upp till sthlm snart igen....nästa lön kanske :) jullan är du på?aja, god natt!


/Ann


bättre organiserat blir nog i höst, just nu vill jag bara ha med skor.........

Anndo

Min lilla söta pojkvän fick för sig att kalla mig för Anndo när Mimmi bad honom att säga Ann och jag bad honom att säga Ronaldo, det blev lite för mycket för honom och därför blev resultatet Anndo. Finns det sötare?


Hela dagen har spenderats i norrköping. Firat Mimmi och käkat på resturang, en mycket mätt Ann som även är besviken på Sverige. Det positiva är väl att jag får se mer av Portugal i sommar..hehe


ps. har ni varit på BUSLANDET? guud så stort,

Ronaldo kör nya banor

Jag har aldrig skrattat så mycket som när jag såg denna klipp, Ronaldo han själv sjunger som en kratta.. Åh sötnos håll dig till fotbollen. Aja söt är han iaf, och på reklamen låter det ju bra. Men fortfarande, hahaha jag hoppas han driver.Här kan ni se resultatet, dvs själva reklamen (
klicka)

TOVE

snacka om att utklassa alla i idol ikväll....

Idol 2009

Idag är det den första fredags-finalen, eller vad det de nu kallar det. Bra artister iår, värt att se!


Please God!


SOURCE

Please god, if you can't make me thin, then make my friends fat!


-dagens citat. haha


kvällens låt 

NEW SHOES

Don Donna, NK

Robin bjuder på catwalk

titta två gånger, då lägger man märke till robin tydligare haha- sen är det kul att lyssna på jullans garv ;P


Weekend

Äntligen helg och njut, inge jobb bara njut.....alla kommer hem denna helg så blir mycket att spendera med dem och barnen :)Ps: Sushi baren har grandopening tooday! (eller det kanske var igår?)
give us more time 2gether, cause we like it

Igår var det ju bara för bra, små tjuriga var vi för att vi blev avsläppta så långt bort som egentligen inte var så långt bort iaf, hursom så gick vi in på Zara, men då insåg jag och fia hur svårt det är att kolla på kläder när man vill ha skor så vi drog till NK och gick direkt till skoavdelningen. Och GISSA VAD?! hehe, jag kom hem med ett par skor, ett par bruna från Don donna, och hela dagen gick jag med ett leénde på anisktet.

Vi åt luch och sedan gick vi på en guide-tur inne på dramaten, och tufft säger jag-speciellt deras garderop som innehöll 30 000 dräkter?

Efter det så gick vi alla tjejer i klassen, eller nästan alla till Grodan och åt middag. Kunde inte bli godare med blåmusslor i grädd-vitlökssås...mums!

Ja och sist så återstod självaste teatern, som var så där... jag fick den sämsta platsen, en lång kille satt framför mig så jag satt i princip och lutade mig över fia under hela teatern haha, men men jag klarade att hålla ögona öppna. Tror inte det här med teater är min grej, jag föredrar mer drag i det hela typ en musikal med musik, dans och häfftiga saker. Trevlig dag i alla fall, vi har redan börja planera något annat med klassen (iaf vi tjejer)


söta babes


daggen
hihi, malin- klassens Whitney Port
garderoben


middag på grodan
taket inne på dramaten, ca 50m upp


vissa bilder blev lite mörka, men jag ville inte ha blixten på när hela publiken satt där inne.


STOCKHOLM
kvabben VT-09

Imorn åker vi ekonomer till sthlm och har en härlig dag däruppe, mysigt i storstaden när vädret är så pass fint.. eller hoppas vi. Hursom så hoppas jag att min jakt efter skor kommer att gå bra.

vad ska vi göra i sthlm?
- IKEA runda
- Teater backstage
- Teater, Muntra fruarna i Windsor av William Shakespear

däremellan har vi även tid till att shoppa och äta en god middag :) och eftersom teaten börjar kvart över sju och pågår i 3h och 15 min pause kommer vi inte hem förän runt midnatt. Aja en buss full av ekonomer, kan det bli mer skoj?


det känns inte allt för längesen då vi blev små arga för att vi inte fick åka på Älvsjömässan pga av denna resa, som sagt tiden går snabbt.. för snabbt, liksom snart är skolan över......det spelar ingen roll hur mycket jag längtar tills att få åka bort till USA, gud vad jag kommer sakna den här...duty att gå till skolan, allt finns där framför sig oavsett vad. så ja...lev för stunden säger jag bara


varför går det aldrig??

varför går det aldrig att köra med en förälder för?? guuuuuuuuuuud!

planera inte dagen guys

Jag har missat en hel del, antar att skolan tar mycket tid men eftersom vi ska till Stockholm imorgon så ska jag ta det lungt framför datorn och titta på bl.a

-Avsnitt 4 av 
One tree hill
-Avsnitt 4 av Gossip Girl
-Avsnitt 12 av The hills
-Avsnitt 15 av The City


så det enda vettiga jag kommer att göra idag blir väl att träna, och kika lite på religion.

Nikon Coolpix P80

Kameran jag använder mig av just nu, bilder från zakynthos och usa är tagna med denna goding (nikon coolpix p80). Undantag är alla utebilder från zante, s k natt bilder och då är de tagna med emmas och fias kamera, och det var en Konica Digital Camera KD-410Z och en Canon DIGITAL IXUS 55 :)

Nikon Coolpix p80


Canon DIGITAL IXUS 55
Konica Digital Camera KD-410Z

ett extra inlägg

jag kom på att jag har faktist inte visat så många bilder på min USA resa.....har över 2000 bilder och hur många bilder har jag visat igen? jag får ta tag i kragen och visa någon dag :) om någon vill se vill säga.


det var plågsamt att sitta i jeans när det var så varmt, med denna bild togs sista dagen då jag skulle åka hem...och vet man att det är kallt i Sverige då är man så hemskt tvungen med tanken på att jag landar rätt sent här hemma.

the sweet scent

Varje gång jag tar på min A&F tröja då får jag doften av santa barbara, ni vet när man tvättar och doften sitter kvar för alltid spelar ingen roll hur många gånger man tvättar om den med en annan doft?

nej, det kanske ni inte vet...men precis så är det med en tröja som jag köpte i USA...dofter väcker minnen, och ibland blir man glad, och ibland ledsen för att det inte finns framför en längre.
Bert Karlsson


Snacka om, In your face.... haha- Petra Mede

Han är ju sveriges skämt, jag 'mindre' gillar honom.. och gud vad jag njuter av att alla komiker verkligen roastar honom. Så klockrent! haha, nej nu ska jag inte vara taskig.

Ska forstätta att titta på Magnus, och plugga organisation och ledarskap....organisera lite så där!
godnatt'

Oktober

Förstår ni att det är 8 månader kvar till studenten? helt sjuukt, känns som vi precis börjat skolan och ändå har vi gått i ca 2 månader nu. Snart är vi där, snart är vi fria att göra vad vi vill, snart är ett kapitel slut och ett nytt börjar, det här är spännade och jag längtar.


nemen oj!

Minns att jag och tjejerna hade kollat upp vissa clubar på Zakynthos och mest beröm fick Rescue, och jag kan ju inget mer än att säga att det är klockrent! Så sjukt bra och ja, helt underbart. Värsta draget varje dag, sköna bartenders som kan deras jobb och framför allt dansgolvet!!!

det roliga var ju att jag hade denna bild kvar bland mina mappar på datorn, bilden innan resan....här är bilden efter resan......

guuud vad svart jag var, då menar jag verkligen svart! ååh.


tierd

crap vad trött jag är...............

vilken ugglasitter fortfarande uppe och försöker att plugga, går väl sådär...jag vill bara få in allt! men det går inte, vilket helvete jag kommer att få imorgon...lärde mig en läxa förra veckan (trots det otroliga resultatet) hursom så gör jag om det...pluggar dagen innan. fy skäms på mig.


nej, nu ska jag läsa igenom allt igen och sen sova....vi har bara bild imorgon så då gör det inget att vara lite trött, du tänker ju bara med högrahalvhjärnan.

Laguna Beach

Jag är så ofokuserad just nu, böör och borde plugga till provet på tisdag men jag är så sjukt inne i Laguna Beach (igen)....så fort jag vänder på mig och skall börja plugga blir det automatiskt efter 10 min att jag vill se yttligare ett avsnitt, gaaah.

det hjälper inte att jag sitter och skriver om mitt probem, nu måste jag sammanfatta alla 4 kapitel..det är trots allt bara typ 40 sidor så det ska jag nog klara!


åh, snart är det sthlm, älskar stockholm!


vackra minnen från zakythos!

Last game

Är alla på matchen eller? Åh jag som också ville se deras sista match, men ja.. lat som jag är efter jobbet och sömnen så orkar jag inte. Det regnar gör det också, så ja...hoppas det går bra och att de får byta division nu! :)

aja, jag får gottgöra mig med Sevilla-Real Madrid ikväll istället. - varför visar dem aldrig man.united på tv längre??!


minns inte vem som skickade bilden till mig, men john är väldigt söt iaf :P

Beyoncé

Älskar hennes omgjorda låtar till spanish..


OYE, lo que tengo que decir........

...Att jag har så sjukt tråkigt, framför mig ligger det papper och böcker överallt.......har jag kollat på dem? nej. Snart börjar iaf Scream Queens.....men jag är fortfarande rastlös.


det bästa med hösten är väl att man får använda tjocka och mysiga halsdukar


Converse för 50 dollar, ungefär 359 SEK


och skinnhanskar, perfekt.och sist men inte minst, en karl brevid sig..eller ja framför sig

Pay attention!

Var inne på youtube och hittade denna klipp som alla bör se!


Vilket kap

Vilket kap hanna gjorde, H&M för 189kr på REA...det är inte varje dag man hittar en snygg jacka, liksom Acne stuk fast 5797 kr billigare.....


United States

Jag är så sjukt sugen på att gå på bio och det fick mig att tänka hur bra det var i USA.. stolarna var typ två mig, drinkarna typ min underarm lång, och så fick man gratis popcorn påfyllning! Så de som älskar popcorn kunde i princip gå och fylla på så fort det tog slut om och om igen...det borde vi i Sverige också ha tycker jag. :D 

ICE AGE 3D:


så sjukt stora....


gratis påfyllning...


Lördag

Idag blir det att spendera i bilen, köra..köra..köra! och imorn skall jag jobba, åh så kul...5h på sjukhuset är inget att skryta om. Men men pengar som pengar eller hur? 

Just nu sitter jag och kollar på olika roliga klipp, typ dem här ni vet när man ska försöka gå förbi en labyrint och när man misslyckas så dyker det upp äckliga ansikten. Det är sååå sjukt roligt att titta på när folk blir rädda haha!

 
det värsta är väl att man sitter med sånt här på natten när man inte har något att göra och väcker hela familjen....

Rabih

Jag vet inte, det är något med denna grabb! Han sjunger helt underbart, kanske inte bäst av alla men man vill fortfarande bara att han ska sjunga mer och mer... mer Rabih i idol!men bäst är väl fortfarande erik!


friday

Jag och mamma var och köpte lite små saker till ikväll, vi ska ha en skräckfilmskväll haha, jag, mamma & pappa... hur det kommer sluta får vi se. Hursom köpte jag lite ost och kex, skall iaf bli mysigt!

och jag måste få berätta en sjuuuukt rolig sak! - MIN mamma fick motorstopp mitt i trafiken (gröntljus) HAHA. Ni vet vägen mot lövåsen (ska säga förbi korsningen till sjukhuset (höger) och lite längrefram är det trafikljus...där man kan svänga vänster och då kommer man in till parkeringen mittemot kvarnen. Mamma blev lite osäker och började nästan undra om man fick verkligen svänga in för att det var både grönt åt båda hållen...sen fick hon lite panik eftersom det var massa bilar bakom och FÅR MOTORSTOPP! HAHAHA, fy vad jag garvade sönder mig i bilen. (vet inte om ni vet vart jag menar men fantasera lite)

min mamma som tjatade på mig får själv motorstopp! dagens humor.


Det går undan,

På måndag skall jag skriva in mig på körskolan, det blir sjögrens för min del. Sen måste man fira att det är fredag idag, och sedan sthlm nästa vecka! wihoo, shopping. Jag hoppas verkligen att jag hittar ett par skor då, om inte det så vill jag komma hem med minst en jacka, "-minst en jacka, det låter som jag ska köpa flera jackor haha".

  

 


CATFIGHT

Såg precis klart på det nya avsnittet av The hills... OH MY GOD!

Sammanfattning:
Kristin skakar till lite i L.A, tjuvar Justin från Adrina....sen är det tillbaka till Brody, och hans flickvän är inget att leka med. Hahaha, mycket drama i höst, mycket catfight....bra tv.

Ann gillar. åååh, längtar tills nästa avsnitt! The hills, ett måste!


The City

NU är den äntligen tillbaka....avsnitt 14!

(
se online här)sen har vi ju även THE HILLS...

se avsnitt 11 (It's on bitch)


ååååh shoes!

Guuud vilka snygga skor, ska jag köpa eller inte?? ååh säger jag bara.


Övningskörhihi idag träffade jag på lambi, du är duktig gumman :) det var skoj att äntligen få köra ut lite, övertalade mamma och det gick bra.

jag ville lära mig att parkera, gick väl så där från början...men sen så, eftersom jag är så kort så måste jag kunna se allt med känslan...försöka mäta utifrån andra bilar (som mamma säger) osv...juste, lärde mig även att stå i uppförsbacke. Missförstod mamma några gånger så jag stod aldrig stilla med bilen utan jag höll kvar kopplingen och bromsen, och sakta släppte kopplingen och sedan bromsen, sen lite försiktigt trampade jag på gasen, gick rätt bra iaf. Men efter ett en stund lärde mamma mig att stå helt stilla utan ha bromsen nertryckt.

jag känner mig trygg hos mamma, hon är en super bra handledare trots mycket tjaffs och tjuriga ansikten :)

nu ska jag minsan äta mat,

/Annsource

Owen Plant

Gud så jag saknar min lärare, den här videon får mig att inse hur duktig artist han faktist är och var även den bästa lärare någonsin....


Justanna

Vad är det jag hör?? Justin Timberlake och Rihanna??