bilder från igår.

kommer upp ikväll, just nu sitter jag och kikar på Never Back Down, så jäkla snygg är kritiken.


haj till attack..



Läste precis en artikel från
aftonbladet.se angående om en kille, 25 som blev biten av en haj när han surfade. Enligt artikeln blev han av biten ovanför knät och förblödde till döds. Detta hände strax utanför Sydafrikas kust i byn Glentana. Det är mycket ovanligt där, och händelsen var den första kända hajattacken. Stranden har även blivit allt mer känd som surfspoot. 

"– Det här är en fruktansvärd tragedi men samtidigt måste jag poängtera att det är en mycket ovanlig händelse. Men om du är en surfare så vet du att en hajattack är en av de risker du är utsatt för, säger Robin de Kock från surfingförbundet Surfing SA till Cape Times."

Hemskt att läsa när man själv har stått på en surfbräda och surfat varje helg, det kunde lika gärna vara jag? De säger att det kanske sker en hajattack 1 gång på 4 år i Santa Barbara... men vad får dem att tro att det inte kan hända just iår? Det är läskigt, men samtidigt är det otroligt kul, en sport alla måste, verkligen måste testa på. En sport jag ska fortsätta med, utan våtdräkt denna gång. (fast rekommenderar våtdräkt, för satan så ont det gör utan)

/Ann


g8t day



tack för allt igår, jag hade det underbart kul och hoppas ni hade detsamma!

 

en 18-års firande med mina vänner, två vinnande fotbollsmatcher, och bara den 29 augusti säger väl rätt mycket? hur underbart som helst. tack!


Imorgon fyller jag!


TGIF

Thank god is friday! veckan har gått så sjuuukt fort, positivt.



goodnight

Idag har jag haft det fullt upp, kollat på mobil.. hitta inget, så ska tillbaka till mr isgren så han kan hjälpa jobbiga mig imorn. Måste hitta en då min mobil är i princip död, det går inte att nå mig ibland och jag får inte alla sms heller..+ att displayen är svart! då är det illa.

nej hur som, så handlade jag lite tills på lördag.... eftersom jag ska göra det så enkelt som möjligt kommer det att bli lite plastigt så ni vet, :) haha hoppas ni kan njuta av maten iaf. 18 år, äntligen....

nu ska den före detta brunbrända ann gå lägga sig, sov gott!


talk about it,


ondcirkel...



Jag har nog kommit in till årets onda cirkel just nu, allt är bara grått och fult. Det hjälper inte att det regnande idag heller............bara så trött, varför har jag redan hunnit tröttna på allt??


fyller 18 nu i helgen, glad? ...njea, skönt att slippa siffran 17 och faktist få göra lite mer saker som typ, ta körkort!
 
give me inspiration to find joy, por favor.


zante

Vi pratade om minnen från zante på engelska lektionen, och gud så jag saknar stället! Sista dagen då jag var så himmla tjurig, haha...dem där jäkla tavlorna :) men som sagt, gud  så kul vi hade! Alla Rescue nätter, alla goa drinkar, och alla britter som var så jäkla jobbiga. Men vi älskade stunden iaf, stranden, blue waves och att vara tillsammans med mina flicks var helt underbart!

Jag hoppas jag får överskott, vilket jag inte tror att jag kommer att få, men om jag får måste vi verkligen åka igen! Festa, sola, steka, äta god mat och njuta av livet en sista gång innan jag åker bort i ett år vore helt underbart!


bästa bartenderna! raymond, matthew hammond


rescue-club


sista natten, (då jag var som tjurigast) fast det vände rätt snabbt när jag fick lämna tavlorna haha!


grekisk dans!


bästa johnny-boy

california dreaming...



måste försöka dela med mig alla bilder ;P

UF

jag har nog aldrig varit så taggad.. skit så kul det kommer bli!

Leon Jacksson

Är han inte rar? - skulle jag sitta i juryn hade han nog redan fått en kram av mig :P

waste of time....


satt och gjorde den här bilden för en tävling som Linnéa rekommenderade... men jovisst, perfektionist som jag är anmäler jag bilden.. sen ångrar jag mig, tar bort bilen och gör om den.. "allt måste vara perfekt", inser en liten stund senare att man kan inte anmäla mer än en gång...så tar man bort bilden man anmält kan man alltså inte anmäla en gång till... nehep, så vad säger man mer än what a waste of the damn time!

one two step...







just nu har jag inget liv, sitter och tittar på step up 2..the street :) älska filmen,


zaaaaaaante.







ge mig zante på min födelsedag :)

sushi with lisa...

jag är så sjukt sugen på california rolls, vet inte hur de gjorde där borta i Sta Barbara.. men gud så delicious!



saknar lisa, hade hon varit här skulle jag och hon sitta och äta dag in och dag ut.... varje lunch, okej kanske inte varje dag men bara för att jag är så sugen så överdriver jag lite :)  jag saknar hennes sällskap, addicted to sushi :P

fredags skämt,


Jullan visade henne hos Emma... dock är detta ett annat klipp som jag hittade på jennys blogg. (bea länkade)

och så Jesper Salén som gör en klockren imitation av henne,
klicka sedan drar ni ner tills ni ser videoblogg :P


något kul att starta helgen med. ha

29 augusti

Det är inte bara ett datum då jag föddes utan även Micheal Jackssons.....en glad Ann fyller snart 18 och på andra sidan atlanten så ska en annan begravas och det är ingen mindre än popkungen  Micheal Jacksson. Sorligt.....

Usain Bolt



Helt otroligt, 200m på 19.19 sek...........hann inte se vad tvåan hamnade på men USA som kom trea sprang på typ 19.86?
Usain Bolt, mannen är oslagbar ju... vansinnigt sjukt!

'försovit mig'

Har legat i sängen, kollat i teoriboken och däckat totalt... vakna upp för bara några minuter sedan och nu kan jag inte somna om. Det är typiskt en Ann sak, att sova... och somna så där, men nog var det skönt i alla fall :) Somnar säkert så snart jag lägger mig ner igen ska ni se, men just nu sitter jag och lyssnar på Coffee & Cigarettes-Michelle Featherstone och kommer nog att spela den ett littet tag till. Denna låt spelade sönder mina 'datahögtalare' ett bra tag i våras och ger nostalgi för både glada och jobbiga minnen. Just därför älskar jag låten, musik är underbart!

Nej, nu tycker jag att det är dags att stänga av allt och låta hjärnan vila igen :) får ju inte glömma att jag faktist går i skolan imorgon.......


/Ann  natt'

first day, done.

Då var första dagen över, rätt skönt och slapp schema vi fick :)

Sovmorgon tis+fred...Slutar tidigt mån,tis+ons.


Jobbigast blir nog fredagar, matte sista timmen tills 15.25.................................

ett inläg till Matilda




det hade varit mäktigt med en bild på en örn, men ja.. en fiskmås duger väl också?

Jag är så avis på dig, jag vill också åka nu nu nu !





Icke, jag är fast i skolan ännu ett år, men jag ska försöka njuta av skolåret..det är ju trots allt sista året :)

The big apple..strawbarry




Jätte jordgubbar.... hur goda som helst, doppade i chocklad. Mumma... hade väl köpt ett antal sådana jordgubbar och den sista + en tugga ur  den då kom jag på att jag kanske borde ta kort på hur stora dem faktist är.

allt verkligen allt finns i super size... det uppskattar faktist ann :)

ur gullig, trevlig, rar

Butikschefen på lindex är så sjukt trevlig, nettos butikschef med. Personaler på leksaksboden dsm!Som sagt, jag hoppas jag får napp. Skulle vara sjukt roligt att få jobba på lindex faktist, :) hoppas!


Annars så ska jag luncha med Jullan, har inte köpt skrivblock eller ngt än, men va what a heck.. köper i helgen istället.
Träna idag, btw det var nya löpband på friskhuset och gud va najs det var att löpa på dem, :) mer sånt för mig i höst!

-efter massvis med mat, skoj, röj, fest så är det nog dags att söka sig tillbaka till gymmet. Hur som, tack för all "information" och råd jenny, väldigt tacksam och det behövdes för gud så nervös jag var.


/Ann

....

Hi Ann,   So nice to hear from you.

We miss you as well!   We just came back from Holland, and I am trying to get settled in again.
I have not looked at the pictures yet but saw the cd. Thank you so much.
I have seen some of your pictures on facebook. Did you see our photo in traditional Dutch costumes?  

How is everything for you? Did school start already?  

I have to run home now because Jim is leaving for an audition. Hopefully he is lucky this time:)  


Take care,
Christa



Saknad!

Lite bilder från staterna...


Söta Benjamin


Självklart lilla Alexander... sötunge nr.1


Vi träffade inte på några som tur var.....


En omtyckt butik, jag inte kände igen innan.... känner ni till detta märke?  (franskmänniskor var iaf galna)


Owen at his desk...








Jim började bli fotograf och bad oss att göra massa roliga saker, en av dem var att springa fram och tillbaka... haha


Härlig familj....


Ingen av oss ville lämna tillbaka nyklarna....

Au Pair in America -10



Nu har jag tagit tag i detta och inser att det faktist är mycket jobb, anmält mig och ska på intervju den 8 december. Tid och mer information skulle komma via posten. Jag har även gjort en application på nätet då man fyller i allt om sig själv, erfarenhet, ja i princip allt den nya familj vill veta om en. Och bolaget själv dårå, har fått lite mail då och då angående ändringar så att jag lätt kan få många familjer att välja mellan...

Som sagt måste man ha körkort, och jag ska ta tag i det imorgon, boka in mig på en handledarkurs och börja direkt. Måste ta körkort till våren, snarast!

Hur som, är processen igång iaf, jag ska åka som Au pair nästa år. 2010!






körkort nu vore något....

sitter hemma hos Linnea just nu, orkar inte cykla hem... anledningar:

1. Mörkrädd - klockan är 1:15
2. Orkar inte, cykla när det är kallt är inget jag föredrar...
3. det är mörkt!


någon med körkort, taxiförare för idag? en söndag.. :D john?

Au pair is a duty thing!


jag älskar att barn har så lätt att släppa in en ny människa i deras liv och faktist tycka om den som en syster, jag saknar ungarna!

Läste
Matilda Lefflers blogg och fy vad jag längtar... att kunna få planera, känslan att längta och när tiden snart är där... dem sista dagarna innan man lämnar, den känslan är typ den härligaste ever! Att verkligen veta vad man ska göra, och sedan göra det. Det läskigaste är väl att man kanske inte vill hem men det är ett annat kaptiel.


ja må veta vad jag vill om ett år, men jag är fortfarande rädd för framtiden.

somehow music just keep making it special...


Får ni chansen, åk hit... 30 min från Sta Barbara, helt underbart!

Lyssnar på Kings Of Leon- Sex is on fire, så mycket minnen... Remix= Zante, Orginal= Sta Barbara....

Minns när jag och Lara gick till en bar med våran värdpappa och hans vän, i stort sätt var det bara äldre människor där.. haha men som sagt, så hade vi det trevligt med Coca Cola och spanade in några yngre (om man kan kalla dem yngre? 24?) killar där inne (dem enda) njea, inte så modell snygga men vi fick minsan kontakt med dem (kan vara för att även vi var dem yngsta tjejerna där inne). Ingen vågade prata med varandra så vi bara stod där, glodde på varandra och flina.. härlig känsla eller vadå?

Känslan att gå på Rincon beach, med alla surfkillar staplade i rad med deras blöta rufsiga hår, sittande i halvtnerdagen våtdräkt..Ett fint leende, och hälsningsfraser som om man kände dem 3 år tillbaka. Kan inte beskriva hur snygga dem var, men det är väl bara att fantasera själva.. Ännu trevligare var att man även fick vara den enda tjejen på stranden just då. Lyckost? ohyeah definitely!

Så mycket jag vill dela med, men ju mer jag berättar desto mer längtan och saknad jag får. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen... har väl inte hunnit smälta att jag faktist varit i USA, och faktist var där i 4 veckor. Jag som hade tjatat om detta i så många år, nu är det över? Vad händer med tiden? varför går det så fort.... lite förvirrad här.



Stanna tåget, jag vill faktist gå av nu.


fick även ett sms från Lara, God I miss her!

the last day, well almost...



Mina naglar har lidit enough, nu är det slut och jag är fri att göra vad jag vill....nästan, = jobb på söndag till tolv, notera att vi brukar jobba till elva annars....åh, give me a break. Jag är trött, jag är utsliten, och jag vill bara sova och njuta av dem 4 sista dagarna.

more birthdays



Skit ungen fyller 14 år, han är stor och är snart vuxen... haha en annan fyller 18 snart! gubben du får vänta 4 år till, då är du fri att göra vaad du vill.... haha 4 år till,  1460 dagar.... men men GRATTIS Martin!


/Ann

party on a wednesday...

....måla naglarna, sätta på sig kläder.....och kila till fia :)


jobbet har gått galant, snart är det över och imorn blir der pizza till lunch. yeah!

Lambi turns 8teeeen !


Nämen GRATTIS min kära Zante roomate! Hoppas du har haft det bra och kommer att ha det super tills klockan slår midnatt. Grattis grattis, och jag hörde om din stackas lilla fot, hoppas det är bättre för gud på onsdag ska vi fira dig!


PUSS PUSS, Annie


never say goodbye, instead we say see you soon!













Sista dagen och då tänkte vi att vi måste ner till stranden en sista gång och bara njuta och ta en promenad längst strandkanten....titta på solnedgången och njuta sista tiden! Vi hade det minsan jätte trevligt, och fotografen är ingen annan än Junior (han kallas bara så, och var kusin till våran värdpappa)  Det roliga var att första dagen vi kom till EF skolan så nämnde dem om olika gatgäng i Sta Barbara, att man skulle undvika dem och inte stirra eller prata med dem...Det första vi ser när vi drar ner till stranden är ett gäng med killar... Junior reagerar och säger att dem är faliga.. Jag och Lara blir skit skraja, men sen börjar vi bara garva... då kommer en kille fram till oss och hälsar glatt på Junior.. har aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Trots att det låter hur tråkigt som helst så var det en av dem bästa stunderna ever. Jag saknar min vän Lara, det var jobbigt att lämna henne... Jag klarade mig att hålla tillbaka tårarna tills jag såg att hennes ögon fylldes av tårar. Det var jobbigt iaf! ...Hejdå delar är inget för mig, Vi ses snart ist Lara :)  jag saknar dig enormt mycket....

alla dagar i bussen med dig, träffa snygga killar med dig, surfa och skratta, åka till malibu, vi gjorde allt tsm, nu är inte allt som vanligt, en vanlig dag ska vara med dig!

/Ann

Earth song


en underbar låt av pop kungen han själv- Michael Jacksson Earth Song




min morgon startade väl inte super, ett fult ID-kort...men sen vände det rätt fort, umgick med Linnea och vi stekte lite... käkade glass och hade allmänt roligt tsm. Älskar att vara med henne, får tiden att stanna för stunden liksom!

annars, så måste jag ta tag i att söka lite jobb, vet inte om jag får behålla mitt helgjobb längre eftersom dem statsar på att spara pengar.. låter skumt men aja, ann är på språng igen.....

/Ann


ID-kort

varför blir man alltid ful när man som mest vill se bra ut?


bilden har faktist inget med inlägget att göra, tyckte bara bilden var cool... utsikt över SF.

bluebarry milkshake :)

mums, det mättade magen och nu ligger jag här som en valross... ont i magen och har inte lust med något, vill bara bli 18.. +att Linnea ska komma hem från Sta Barbara och att vi drar och träffar dem andra flicksen!

dock sparar jag pengar för min frankrike resa, hoppas det blir av! CHRISTINA find one ok!! :D

neeesh, nu ska jag blädra igenom mig minnen...saknaden av min värdfamilj, lara och självaste Santa Barbara gör mig deprimerad! buuuu.


ni kholmare njut av fredagen, och TGIS.





sista dagen för lisa och lara, och vi var ute och käka och hade det trevligt! saknar umgänget.

lugnande medicin, a picture



saknar flickornas sällskap!


Lufthansa sucks!

Blir galen, kul att man köpte en resväska för 1700... och den gick sönder under resan till USA, skickade en reklamation till självaste flygbolaget och de säger att jag borde ha anmält det när jag landade.

Jag menar, först tappar dem bort min resväska........första dagen i USA, ingen resväska! hemskt var det... för det andra var flyget en timme försenad...............och det sista dem tog sönder min jäkla resväska, lite förbannad är man!

Vem fan orkar gå och anmäla sin resväska? granska den när man är framme efter 15h (om inte mer) resa?? vem??


åååååååååååååååååååååååh fett irriterad.


jag är surt avis



Linnea my dear som är i Sta Barbara still skvallra lite smått och gott... 1. Hennes roomate har träffat en surfkille 2. Han har fyra vänner till  som surfar 3. Dem är snygga 4. Alla kan köra 5. Hon ska till IV i helgen...............

Daah, varför är jag tvuungen att vara 17... varför åkte inte jag dit? varför stanna jag inte i minst 6 veckor där? varför är jag hemma i Sverige? Jag är fett avis. fett avis.

 jag ska spara pengar och åka till självaste huvudstaden Paris till CHRISSY och hitta mig en fransman.



give me the berry, the black one



som tidigare nämnt så dör snart min mobil, och letandet efter en mobil är inte lätt...vill inte ha en glamoröst, dyr vet ej vad mobil... jag vill ha en blackberry.. hehe dem är dyra så en sådan blir det inte.. någon liknande som är tusenlappen billigare?


/Ann

snart börjar tåget mot studenten....

...när väl skolan har startat, då börjar allt :) ........frankrike,balen, studenten, surfcamping?, USA!!!!

jag skall jobba lite, sen känner jag mig faktist redo, eller redo och redo ...jag har pluggat hela sommaren så va fan ge mig läxor!

dock föredrar jag Owen!

/Ann

stor kostnad......

....min mobil vill ta förväl, snart dags att gå bort! 

VAD TRIST det är här i katrineholm, inget att göra... inte ens badväder, stendörren, söderköping vad hände med dem planerna i år liksom? Sverige vädret kan ju vända snart tycker jag!


Lifeguard - Santa Barbara - California

missed..


A place to remember, will be back next year though...