haj till attack..



Läste precis en artikel från
aftonbladet.se angående om en kille, 25 som blev biten av en haj när han surfade. Enligt artikeln blev han av biten ovanför knät och förblödde till döds. Detta hände strax utanför Sydafrikas kust i byn Glentana. Det är mycket ovanligt där, och händelsen var den första kända hajattacken. Stranden har även blivit allt mer känd som surfspoot. 

"– Det här är en fruktansvärd tragedi men samtidigt måste jag poängtera att det är en mycket ovanlig händelse. Men om du är en surfare så vet du att en hajattack är en av de risker du är utsatt för, säger Robin de Kock från surfingförbundet Surfing SA till Cape Times."

Hemskt att läsa när man själv har stått på en surfbräda och surfat varje helg, det kunde lika gärna vara jag? De säger att det kanske sker en hajattack 1 gång på 4 år i Santa Barbara... men vad får dem att tro att det inte kan hända just iår? Det är läskigt, men samtidigt är det otroligt kul, en sport alla måste, verkligen måste testa på. En sport jag ska fortsätta med, utan våtdräkt denna gång. (fast rekommenderar våtdräkt, för satan så ont det gör utan)

/Ann


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback