Anders Bagge

Är han skön eller vad? haha, läste precis klings blogg där det stod att han hade lovat henne att bära hennes glajjer live ikväll.. haha och så gjorde han det också, :P


Oth, GG

avsnitt 3 av bägge serierna

One tree hill
Gossipgirl


njut!


Sveriges bästa förare

Idag var jag ute och körde lite, gick lika bra som alla andra gånger förutom att jag känner mig säkrare bakom ratten, är rätt duktig om jag får bedömma mig själv haha. Hursom så vågar inte mamma köra ute på vägen med mig än, så jag kommer få be min kära kusin och när jag har blivit riktig säker så kommer hon nog våga, må jag tro :)


nu ska jag äta, ha det bra.

/Ann

The Final Destination 3D

Var inne och kikade på Sf.se (katrineholm) och såg att The final destination 3D kommer till stan, lite grymt att se en "skäckfilm" i 3D... jag vill nog gå på den, bara för att :) Premiär i okt, minns inte datum.


näämen, titta!

Åh linnéa om du ändå vore hemma, haha jag är super glaaa'. Har hittat ett par fjäderörhängen, :)


b.young



Jag beställde precis en mysdress från Bellme.se (blondinbellas hemsida), hon brukar inte ha så bra saker.. men jag som verkligen älskar att gå runt med mjukkläder hemma passade "produkten" prefekt idag. Billigt och bra att ha.

beställde en svart, 158:- (finns i stl S-XXL)


bellme.se

fashiontoast









fashiontoast.com

Tankelös


------------hur underbara är de inte tillsammans?

Sitter här och försöker analysera min engelska bok inför imorgon, går väl sådär. Hur ska jag kunna sitta och skriva en bokrecention på lektioen när jag inte ens nu kan komma på vad jag ska skriva nu? Jag är kass på att skriva sånt där, men men det är bara att bita ihop och låta fantasin flöda......


Remember Me?

 

Remember Me? av Sophie Kinselle kan vara den bästa boken hon skrivit hittills, näst intill Can you keep a secret?. Böcker som man bara kan sitta och fnittra till på nätterna när man inte kan sova, böcker man inte kan lägga ifrån sig. Chick-lit och romantiska skönlitteratur är mina gener helt enkelt.

Nu låter jag säkert som värsta "miss geek" men shit, böcker är helt underbart när man verkligen hittar en riktig bra bok. Ni som också tycker om att läsa, kan jag rekommendera James Pattersons 2 romaner; Sundays at Tiffany's och Suzanne's diary for Nicholas. Helt underbara!


Tim testar

Seriöst så måste nog alla se denna video, Emma visade oss under projekt-tiden och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Haha!!


notera att han slår till sig själv 3:38...

Roast på Berns

Ni missar väl inte Roast på Berns? Henrik Schyffert blir iaf roastad, bara hans garv får en att skratta sönder sig. Titta!! -kanal5 .NU

Hollywood


MEGAN FOX



Hon är nog den vackraste kvinnan i världen! eller snarare hon är den snyggaste.


8 oktober





Den 8 oktober ska vi med klassen upp till sthlm och kika på teater, det händer lite mer där uppe än så bl.a shopping också! då ska jag fan hitta ett par höst skor. Eventuellt en jacka, om jag har råd. Det står nästan fattig i pannan på mig, men men, ibland får man skämma bort sig själv. Man mår bra av det haha :)


nej, nu ska jag fortsätta plugga och filosofera haha filosofera....
ps, det är svenska hollywoodfruar ikväll !


source

Dyrberg Kern

Hitta ett super fint armband från Dyberg Kern, frågan är om jag ska köpa det eller inte?


Gran Torino



Under kvällen såg vi även Gran Torino, så sjukt bra! Rekommenderar denna film, jätte sorgligt, hemskt men man hittar lite humor i filmen också :) En mycket bra kvälls-film iaf.

Helg i storstaden

Helgen har varit underbart bortsett från att skorna jag hemskt gärna ville ha inte fanns i 36, eller jo i malmö... Hmm hursom så köpte jag lite ID-smink och en blus från Weekday.

Det var super trevligt att umgås med mina kusiner och deras barn, gud vad jag älskar barnen, de är hur gulliga som helst. Saknar dem redan! Aja nu är jag lite deprimerad över mina skor, men jag får väl ge mig ut på jakt efter nya dröm skor. Värsta i-landsproblem det här alltså, haha. Men det fan hemskt när man så gäärna vill ha dem skorna och inte kan få dem. Ush!




Storstaden



Idag beger jag mig till storstaden och spenderar både dagen och kvällen där, tror dock attt jag faktist åker hem samma dag. Jag och julia ska shoppa lite sen åker jag in till min kusin och äter middag där, kommer även att träffa ungarna, ååh vad jag har saknat dem! :) skall hursom bli jätte mysigt, jag älskar att åka bort. (ta det inte bokstavligt)

---
Gårdagen var lika mysigt som planerat, vi åkte till Norrköping, åt mat och sen åkte vi hem till fia och tittade på Red eye.


source

FREDAG

Äntligen fredag, och ikväll blir det att spendera i norrköping. Fy va gott!!


Körlektion 2



Idag var jag ute och körde typ 1½h, det gick bra.. fick lära mig att växla, men eftersom det bara var körning runt parkeringen så kunde jag bara växla mellan ettan och tvåan. Är lite ovan och råkade växla till trean istället för att växla ner till ettan så det blev motorstopp en gång ;P haha. Men men, nu vet jag hur man växlar- och allt sånt.

Snart är det dags att ta sig ut ur den där lilla parkeringen och köra på vägen tycker jag. En ger mig själv en lektion till sen är jag nog redo :)

Dags för Idol nu!

/Ann


source


H&M autum

H&M lanserar snygga kläder ihöst och StinaLee är mor.


Ur funktion

Idag kommer jag i stort sätt att spendera framför Matte-boken, kul kan jag inte påstå att det är...men ja, går man i trean och snart ska ta studenten är det är duty. I alla fall för mig!

Cya 2morrow.

Övningskör

Jag var ute och körde för första gången idag, gick bättre än vad jag trodde, hitta dragläget och svårt kan jag typ inte säga att det var. Dock körde jag bara på ettan, men ja.. jag fick aldrig motorstopp.

hehe, hur som- känns som detta kommer att gå smidigt, körkort nästa!

/Ann

Serier x2

Nu har både avsnitt 2 av GossipGirl och One tree hill kommit.

Gossipgirl- (
klicka här)
One tree hill- (klicka här)

touch

Det här med touch mobiler, är inte van än och det tar en sådan tid att skicka ett sms(!) Jag blir galen.....


Körkortstillstånd



Nu har jag äntligen fått den, så ut i vägen bär jag mig åt. Ann on the road, kanske redan idag..får se :)


source


oj spanior..



Anns önska: Hoppas det går någon snygg kille från portugal i min klass, det vore ju ändå lite perfekt!
Dagen efter: Lite besviken, ingen snygg kille i denna klass heller....nehep, 15min efter kommer det in en kille...rätt snygg så där, snygg bränna, sjukt fina tänder ska säga leénde, oj han var riktig snygg, han är spanior! OJ. Men sen så ja, lite attityd var det på grabben, dock var han jävligt smart. Hann aldrig se honom så mycket, gick väl så där en vecka med grabben och han dök upp på typ två lektioner? Hur som, han var spanior, a hot one...


Säg hej till Joan....

för mycket matte

Jag är nog inte ensam om att tycka att matte är fööör mycket just nu, jag kan säga att ibland tycker jag att matte är super kul, ibland har jag lätt för det. Men just nu vet jag faktist inte vad jag gör, jag orkar helt enkelt inte. Och som många säkert har sagt idag; fan jag gör det imorgon istället.........


source


Memories

Snart är Camilla där, i Sta Barbara och bara njuter av paradiset. Liksom atmosfären där, så himmla härligt. Alla trevliga människor överallt, StarBucks, Forever21, Victoria Secret, Yogurtland, GossipGirl, Macy's,Vädet, Ben&Jerry's....ja och så fortsätter listan.


Samsung S5230

Impulsköpte en ny mobiltelefon idag, det var nog ändå dags. Min är ju helt pajjad, så jag hoppas jag kommer att trivas med min nya. Täcknade även en försäkring som täcker allt, vill säga från repor till vattenskador-allt.

tack nahro för tipset.

 


Sthlm i helgen



Nu har jag bestämt mig, jag måste till Sthlm och inkassera ett par skor som jag velat ha. Sedan måste jag även köpa det stora ID Bare Minerals startpaktet. Nytt smink till hösten, nya skor, och eventuellt nya smycken.

Hur som skall det bli jätte mysigt att få komma bort från katrineholm lite, storstaden helt enkelt.
Kanske kan passa på att träffa min lilla pojkvän och hans syskon, har saknat dem!




Tears for real

Var det bara jag som fick tårar i ögat?


Scream Queens

Ni måste titta på det, det är så sjukt roligt. Typ som Topmodel men tjejerna söker en roll till nya Saw 6 istället, programmet är uppbyggd som topmodel, olika uppdrag och sen elimenering osv.... Kika på det, det går på MTV.

Lördagar - 22.10
Måndagar - 21.20 (repris)



The World's Greatest

Det här kommer nog vara SP3C klasslåt, sjunga på flaket- student 2010! lite lugn version, men vi hittar nog någon remix :P


This Is IT

"This is it är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London, allt i high definition och med digitalt ljud. Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners."

Biopremiär är den 28 oktober. Jag vill se!


Studentbostäder

Jag är lite utav en planerare som helst planerar framtiden, och planerna för framtiden just nu är att jag åker som au pair till Amerika i ett år. Senare är det tänkt att jag skall studera vidare, dock är det lite osäkert vilken inrikning inom ekonomi det blir- men hursom så var det inte det jag ville prata om, utan det skulle handla om studentkö. Jag har redan nu börjat så i kö för olika bostäder....eftersom jag inte vet i vilken stad jag ska söka till så har jag stått i kö i dem städer jag kan tänka mig att söka till dvs, sthlm, lund, linköping, jönköping, göteborg och uppsala...

dock var det bara linköping och sthlm som jag kunde stå i kö på eftersom dem andra krävde studerande eller blivade studenter för att kunna stå i kö.

Jag tänkte, eftersom jag jätte gärna vill bo i Sthlm så, varför studerar jag då inte i sthlm? Det finns så sjukt fina studentlägeheter och ja, shit vad jag skulle stormtrivas. Men ja vi får se vad jag kommer att utbilda mig till, det är ju trots allt 1½ år kvar att tänka. Jag hinner nog ändra mig.

ett tips, börja stå i kö....det här med köpoäng kommer faktist till nytta och du får automatiskt lättare att få tag i en lägehenhet du vill ha.

   
kungsholmen, stockholm


STHLM

På lördag vill jag hemskt gärna åka till Sthlm, shoppa mina skor och kanske den här super snygga väskan som passar bra till både skolan och datorn.


0498248012

Scary! telenr. 0498248012 ringde mig precis, men det såg ut som en typisk telefonförsäljare nummer så jag orkade inte svara.. sen så la dem på. Dock efter det blev jag ändå lite nyfiken och undrade varför jag inte svarade och kommer inte kunna få svar på vem som faktist ringde från början.

Jag började då söka på eniro.se och det kom inte upp ngt, så på länken brevid supersök, slog jag in nummret och det kom fram till att det är en sådan här bluff!

från en blogg:
0498248012 ringde mig alldeles nyss, och efter en sökning på google så stod det på flera ställen att man inte ska svara, och absolut inte trycka 9 om man svarat. Det är tydligen ett "fejknummer", och de påstår sig ringa om en kryssning och ber en trycka 9 för att bekräfta, men då kostar det en massa pengar istället.
Bluff alltså.

One Tree Hill Säsong 7

Jag som är en oth älskare är sjukt glad. Säsong 7 har dragit igång i USA och man kan följa det online på nätet, precis som vilken serie som helst...typ gossip girl :) Det är samma länk och tack gode gud att den sidan finns, inte vågar man ladda ner längre.



(klicka här) för att titta på säsongs premiär av one tree hill

cute boys!

världs söta!


Dinner last night

Lite bilder på middagen igår kväll, blev inga bilder på självaste människorna för jag är inte så bra på att ta fram kameran....






THE JOHN



Vill bara påpeka att John är jävligt snygg. nåja, nu ska jag sova :) Haft det underbart bra idag/kväll. Hoppas ni hade det kul och blev mätta rara flickor! Ses snart..

God natt'  a


source

Middag&Vin





Idag bjuder jag på middag hemma hos mig, hoppas det blir mysigt och trevligt :) Ses snart flickor!



trevlig kväll alla.


/Ann


Värdbror


Alexander med brunt hår. Är han inte den sötaste ungen?

Han var så himmla go, varje kväll innan jag skulle gå lägga mig så brukade jag sitta framför TV med värdföräldrarna och titta på nyheter och dricka te, och prata lite. Alex brukade krypa i mellan och sitta brevid mig och hans mor och fråga lite sött "can you scratch my back". Lilla sötnosen är så himmla go, och så himmla söt. En riktig liten clown. Jag saknar hans närvaro, barn är det sötaste som finns. En anledning varför jag vill vara au pair.

Dagen innan han skulle åka till Holland gick han in till mitt rum utan hans mamma och gav mig en kram, han sa att vi skulle hålla kontakten och prata genom webcam på internet, sedan gav han mig ett spelkort och sa att jag skulle komma ihåg honom varje gång jag tittar på den.


Visst finns det jobbiga ungar, men lär man känna dem och deras sätt så kan de vara så himmla goa.

Vilken spontan kväll



Horoskop Jungfru, 18 september 2009
Bli inte överraskad, om dagens planer vid någon tidspunkt får sättas åt sidan till fördel för en plötsligt uppkommen händelse.

"Planerad"-
Att jag skulle vara hemma, titta på idol och ta det lungt, men sen sms.a Julia och fråga om jag ville hitta på ngt.. Då var det tänkt att jag, jullan och fia skulle titta på Idol, käka godis och ha det allmänt trevligt....


Istället skedde-
Jag och julia åker till Norrköping för att äta middag där, tog en fika efter och hade det trevligt, vilken spontan kväll det har varit och så sjukt mysigt. Man borde göra det här oftare, så himmla kul bara! Oplanerade kvällar kan vara det bästa med andra ord...



/Ann


source


Friday

Åh ljuva fredag, men det känns som torsdag eller onsdag!

Idag/kväll skall jag i alla fall unna mig med Yoga, sen ta det lungt inför jobbpasset med Dennis imorgon, kul!


-jag skiter nog i halsbandet idag, den existerar säkert inte ens i stan. :)


Don Donna



Okej, nu har jag bestämt mig... juste dem ska jag ha till hösten... ååh, så sjukt snygga! LÖN nästa helg..

vill även tillägga att jag adore 
natalies blogg, lika mycket som gillar hennes fasters blogg (elin kling)

Feathers by Lindex



När jag var i Sta Barbara hade en av vännerna ett par fjäderörhängen, så sjukt snygga...har letat sen dess men inte hittat några alls....Däremot såg jag denna super fina halsband, från Lindex...tror ni den finns här i katrineholm? Skall iaf ner och kika efter den imorgon :) wish all luck 2me.


source

Bump in the road



så himmla bra...passar perfekt till bokföringen! hur går det SP3C? :) taggad för Dags prov imorn? eh nej.


HÖGSKOLEPROVET 24 okt!

Vi gjorde ordtestet på Svenskan idag, och jag kan säga att jag måste nog börja titta på ord.....

Här är några ord som varit med på högskoleprovet under alla dessa år...några bara....
Tillvälla – Sno/Roffa åt sig
Abrégé – Förkortning
Abalienera – Överlåta till en annan
Rancune – Hat
Grisett – Ung fransk fattig älskarinna
Patio – Inbyggd gård smyckad med blommor och buskar, en slags ”salong” i det fria
Fraktal – Ett självstimulerande mönster med struktur i alla skalor
Samt och synnerligen – Genomgående, utan undantag
Proms – Skatt på produktionsmedlen
Ovederhäftig – Opålitlig
Ovedersäglig – Oemotsäglig
Vederstygglig – Avskyvärd
Kornett – Liten trumpet
Enkellornjett – Monokel
Kannelyr – Längsgående räffla
Kvidd – En sorts fisk
Kvirra – Klaga
Fringis – Skattefri löneförmån
Friplåt – Fribiljett                                            
Frigång – Lov
Fäsör – Dussinkonstnär
Koafför – Frisyr
Kartera – Kartlägga
Kartig – Omogen
Obsolet – Överdriven
Obskyr – Dunkel, okänd
Obstinat – Trotsig
Obscen – Oanständig
Quisling – Förrädare
Sibylla – Sierska
Vurst – En slags vagn
Goodwill – Gott anseende, bra reklam
Koral – Psalm, hymn
Portalfigur – Företrädande figur
Påbackning – Tillökning, påfyllning
Pådyvla – Lura på
Påbröd – Extra tillägg
Kodicill – Tillägg till testamente
Kadens – Trampfrekvens, avslutning i musikstycke
Pugilism – Boxning
Delineavit – Anger på grafiskt blad upphovsmannen till tecknade förlag
Inhonett – Inte helt uppriktig
Expropriation – Tvångsköp av mark eller dyl.
Tidender – Nyheter
Kväda – Sjunga

Nej nu ska jag inte lättjefulla mig....(lata)


JAAY

eftersom jay inte kan läsa min blogg så gör jag om den, eller den är som vanlig nu ifall....hoppas du kan läsa den nu sweetheart!


/Ann

ha ha...




åh jössses, ser ut som jag försöker att vissla..... men vilken underbar klass vi har alltså! EKONOMI :)

Hillary Duff i Gossip Girl



Hillary Duff kommer att vara med i Gossip Girl, premiäravsnittet för henne kommer att visas den 5 okt (USA), titta online istället. Inte lika bra bild, men man överlever.

Idol nu, trevlig kväll!


/Ann


source

skuulfutu.


-08 haha...........

Verkar som rätt många fått skolfotot idag, typ alla utom jag och konrad. . .


plugg och youtube




jag måste nog stänga ner datorn, plugg och youtube går inte ihop.....haha rolig klipp iaf,

MTV Video Music Awards 09

Här är alla tider då den kommer att visas på TV

Tisdag 15/9 00.00
Onsdag 16/9 13:30
Torsdag 17/9 13:30
Torsdag 17/9 19.30
Fredag 18/9 00:00
Lördag 19/9 kl 09:00 + 23:05
Söndag 20/9 kl 09:00+ 21:45

titta även online om du inte orkar vänta
(
klicka här)


nu skall jag plugga "vidare" hehe....vidare jovisst..

Sushi 2 town



SUSHI kommer till katrineholm, fan va gott!


source

Gossip Girl säsong 3!


source

Åh, har inte alla längtat tills säsong 3??! Nu är den här, eller iaf i USA. Säsong premiär var igår, och om ni vill följa serien, titta online istället för att vänta tills det börjar i Sverige....

(klicka här)

Random guy at Yogurtland





Grabben bakom tog kort på oss, generösa turister som vi är fick han äran att också vara med på ett kort haha. Skön grabb, "-oh sweet, europe chicks" 

(notera den goda glassen jag håller i, från Yogurtland!)

Lyxfällan



Vi pratar om ekonomi idag, angående företag och vad som händer i dem olika stadierna...

Dag- Vilken fälla hamnade företaget i?
Elev1- rationalitets... (små bokstäver)
Elev2- ration..........(små bokstäver)
Elev3- RA...
Elev4- RATION........
Dag- Nej tysta!, A (inte jag) vad är det för fälla?
A- Vadå? Lyxfällan?

TYST

Alla- as garvar......


svar: rationalitetsfällan


Natalie Karlsson



jag gillar hela henne, älskar halsduken på bilden- Acne, ett måste i höst. halsduk!halsduk!halsduk!

source

Shame on you Kanye West!

Fan så taskigt gjort av honom, bra att han bad om ursäkt i sin blogg iaf- Kaney West (klicka)


Roast på Berns



Ni missar väl inte Roast på Berns ikväll? 21.55 blir Pernilla Wahlgren roastad.

awkward silence



Som ni kanske vet, bär jag linser... men på träningarna skippar jag helst det, liksom vad behöver jag se skarpt?, dock blev det lite pinsamt idag. Hmm, varje gång man gå in och skall dra sitt kort står alltid ägarna där och hälsar eller så sitter dem vid sofforna och hälsar.

Denna gång, gick jag in..såg att någon satt där, två styckna desutom..hälsar och tror att det är ägarna(!)

tyyyyyyyyyyyyyst.....ingen hälsar tillbaka, pinsamt. jag försöker dra mitt kort, det funkar inte, drar igen.. fan vill bara fortsätta gå! gå liksom, men kortet funkar inte. Tillslut kom jag iväg, börjar as garva för mig själv, går förbi en tant och som tittar konstigt på mig, hon trodde säkert jag var psykisk sjuk eller något.

hehe skratt för dagen,

Forever 21



Den här låten spelades mycket när jag var inne på Forever 21 i Santa Barbara, passar in rätt bra när man ska shoppa! (även Amanda Jensen spelades ett antal x faktiskt)

Cashier- Hi darling, found everything okey?
Ann- Hi, well yes thank you
Cashier- Love the dress.... it's 20 :)
Ann- Here u go...
Cashier- 20, thank you have a lovely day!

(de säger alltid hur mycket de får av en....bra system tycker jag)


monday equals yoga



Ny vecka, ny måndag... alla läxor done. Nu ska jag bara ta det lungt, kika på tv, äta lite mat, läsa lite bok och sen gå på Core och Yoga.

 

/Ann


350 SEK extra!

Vi studenter kommer att få 350kr extra varje månad fr.o.m. 2010.... 1400, bättre än 1050kr.

information kommer från
aftonbladet.se


Bröderna är tillbaka





source,
here


Mysko?



fick en kommentar av en tjej jag hade frågat angående rubrik... aja men hon sa att min bloggmall ser helt mysko ut, nu förstår jag inte? ser det inte ut som ovan?

Sunday



Söndag igen, gud vad jag hatar söndagar....Min vardag varje söndag är att antingen jobba, sen plugga och typ göra ngt rastlöst hemma. När vi var i Zante skulle jag sitta på Blue Waves och käka middag, sen var det liksom Rescue som väntade. I Santa Barbara så var jag (första veckan) på bussen hem från San Fransisco, eller så var jag hemma och umgicks med Lara och familjen, titta på film och åt popcorn. Lite mysigare vill säga....

(vet att jag har tjatar om usa den senaste tiden, men gud vad jag saknar..ni anar inte)

nej nu ska jag plugga.

NYC






source

Where is the love, acoustic version.

Minns att jag brukade kika in hans blogg rätt mycket förra året, fin klädstil som få. I år såg man honom i tv rutan, Idol 2009.

 



rätt bra gjort av honom, fatta inte att det var den låten från början.. men han gör det bra, :)

 andreasstil.blogg.se

godnatt!


zaaknad.









zaakynthos.

11 september- Kräftskiva SP3C





















Tack för en supertrevlig kväll, :)

Kräftskiva

Ikväll blir det kräftskiva med klassen, skall bli mysigt och roligt :) Medtar kameran!!
Ses imorn. TREVLIG HELG,


/Ann

a guy from nowhere...



hitta bilden på ngn streetblogg, minns faktiskt inte vad det var för blogg.. kan vara The Sartorialist, men men han var 'typ' så snygg så jag var tvugen att visa upp honom....okej, kanske fimpa ciggen men annars.

STARBUCKS'

 

Jag är så sjukt sugen på att bara sitta och mysa inne på Starbucks med mina Sta Barbara brudar, ta en frappuccino och en god blåbärs muffins med datorerna och snacka skit och ha det allmänt trevligt bara. Varför existerar inte SB i Katrineholm (SVERIGE) för? Skulle göra vardagen så mycket mysigare nu i höst.




source
here n' here

autumjacket n' shoes!





Klickade runt lite bland olika bloggar och hittade
Frida Fahrman och hon har hittat en super snygg höstjacka från H&M och dem snyggaste ankelbootsen ever! dock finns det inte COS i Sverige, trist...


fashion is style









Mary-kate Olsen, sjukt snygg och hög standard på klädstilen!
"What I can't stand is looking like everybody else"

source

Ikväll

Ekonomidagen gick bra, nära sjukhus känsla där... några cm till så hade jag nog legat på sjukhuset nu. Men som tur är ligger jag hemma och slappar. Ska ta det lungt och läsa bok nu, och sedan åka och handla lite med mamma!

/Ann


Alcatraz island




















Lite utav mina vyer i San Fransisco, Alcatraz Island

Remember Me?



Ligger i sängen och läser Remember Me- Sophie Kinsella just nu.. orkar inte göra något annat, och boken är typ för bra! jag älskar hennes böcker... lite chick lit så där. Snart är det Idol, alltid kul att kika på audition :)

Ha en fortsatt trevlig kväll unga människor....



source


Roast på Berns


Den som blir roastad ikväll är självaste guldlockarna Björn Gustavsson. På tv nu! MISSA INTE!

source


make u happy


snart ska jag iväg på Yoga och Core, äntligen lite träning....

source

found my autum glory



Jag har hittat mina höstskor på bild, nu är det bara att hitta dem i stl36 och självaste butiken.


Zlaatan, vilket under

VM-05 mot Ungern, Budapest, avgjorde i sista sekuden....



4 år senare...
VM-09 mot Ungern, Budapest, samma arena, avgjorde i sista sekunden igen(!)




det är helt jäkla sjukt att han gjorde det IGEN. mäktigt,

R-Z-T

En riktig kväll för alla brudar där ute antar jag? Bestående av alla tre godingar på tv samma dag.






lördagsgott,



gott till matchen ikväll..

Frysta hallon, vanilj yogurt...mixa det.
Sen så mixar ni frysta hallon och lite socker och strö över. + vaniljpulver på toppen.
Jätte gott,


trevlig kväll :)

RASTLÖS


Saturday

Idag blir det mycket plugg, titta på fotboll... båda matcherna visas på tv (danmark-portugal, sverige-ungern) tv4sport och kanal8 ni som också vill se, båda börjar nog vid 8 :)


Juste vill visa er två hårprodukter jag köpte i onsdags, Paul Michell
Rosa flaskan är hårinpackning, 280kr tror jag?, Cerum, 250kr (30% rabatt) Jätte bra produkter, gillar hans serie.


Ny bloggmall...

Åh satans vad trött jag är, gud jag får nästan huvudvärk av alla koder.... och ändå blir jag inte tillfredställd, som ni kanske har märkt så är min blogg på repeat x3.

vet inte hur jag skall lyckas ta bort det, men det får jag ta tag i en annan dag. Ny design, gratis och färdiggjord passar in till hösten. Välkommen!


-brokeback mountain idag på tv, SVT1 klockan nio.


aaa


tgif,

Nu är det helg, njut och jobba på söndag.



en vecka sen jag fyllde, helt sjukt så fort allt bara går!

så super gott!



Hemmagjord Frappuccino är hur gott som helst, special recept by Ann :)

Årsastro -09

"Du har höga krav på dig själv och du tänker inte ge upp innan du når dina mål. 2009 blir året då dina drömmar och mardrömmar förverkligas. April och september blir motiga månader."

Motivering: Jag åkte till USA, jag surfade och levde livet i 4 veckor. Vems dröm är inte det?

/Ann




Snapped @ Rescue Club



Nejmen hejsan! haha... första kvällen på Rescue Club,



Ser ni vilka det är ? hahah!

Jimmy Choo aka H&M



Har ni hört? - Jimmy Choo, 'skor man inte har råd med'. Designaren själv kommer börja att samarbeta med H&M i höst(?) eller snart iaf, det skall bli kul att se vad som kommer att finnas, trots att man vet att allt kommer ta slut på några minuter.

nostalgi på hög nivå.

hur längesen var det inte man hörde denna sång?

hitta låten på James Flanders facebook (videoklipp), då alla bartender från Rescue står och dansar till låten.
zante brudar, ni måste se det! hihi




en sak till, äntligen är handledarkursen avklarat!